Burtici fericite de septembrie-octombrie (225)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1Andre ai fost un fff bun mesager Ma inscriu si eu la galerie (si sper sa nu patesc cum am patit la Raluk) cu sau fara retete...cu toate ca voi sta pe faza si cum o sa dai ceva la fete...cum dau si eu cu furtisagul Io zic dinainte ca sa stii
Multumesc, chiar m-am straduit. Pai deal-ul e deal, daca nu te bagi si tu la galerie, le trimit retete pe PM 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

pazza Nu ramai tu ultima, stai linistita. Daca vrei ne putem lua la intrecere

Claudia Cum se mai simte Iulia? I-a mai trecut raceala?

Fetele mele, eu iar mi-am dat cu mucii-n fasole. De vreo 3 zile sunt si acum...ce s-a gandit creierul meu blond (ca parul a crescut in cele 15 culori): ia sa bag niste struguri ca poate-poate. Eiii, acum ma simt ca un cimpoi!!! Nu numai ca nu mi-a rezolvat problema...dar mai sunt si balonata. Eii, va dati seama ca m-a luat la un mom dat o crampa la burta de-am zis ca ingros randurile la nascare...cand colo am facut doar concurenta bebelacilor vostri cu flatulenta si in rest nimic-nimic.
Sotul saracul...l-a apucat compasiunea...si cica sa-mi fac masaj la burta!!! Cum mama zmeului??? Ca eu n-am acces din exterior la intestine...si nici la stomac. Asteptam acum sa treaca strugurii in stadiul de must
Stateam si ma gandeam ca o mica fraierica: daca e sa ma apuce vreo chestie pe care voi o numiti contractie...o sa alerg repejor la baie si-o sa ma straduiesc sa fac altceva
Mda, daca aveam mintea obosita...probabil ca mi se rupea-n paishpe...dar asa...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Andre ai fost un fff bun mesager Ma inscriu si eu la galerie (si sper sa nu patesc cum am patit la Raluk) cu sau fara retete...cu toate ca voi sta pe faza si cum o sa dai ceva la fete...cum dau si eu cu furtisagul Io zic dinainte ca sa stii

Multumesc, chiar m-am straduit. Pai deal-ul e deal, daca nu te bagi si tu la galerie, le trimit retete pe PM

32+ Chiara Ada

Pai n-am zis ca ma bag??? Ma bag, mai, dar daca patesc cum am patit la Ralu, o sa zici ca nu-s fata de cuvant. Acum...sincera sa fiu...ti-as dori si tie (si mie!) sa ni se intample totul atat de repejor.
De ce esti rea ?? Sa vezi daca nu vin eu direct acolo unde-i marea la picioare si muntele in spate ... doar de dragul pastelor si-a fructelor de mare gatite ca la mama (Chiarei) acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Liliac , multumim se simte ok acum...
vad ca azi nu esti deloc in apele tale , draguta de tine , nu stiu ce ti-as putea recomanda sa faci sa reuseti si tu (eliberarea!!!)...poate niste lapte peste struguri????
sau poate ti se apropie si tie sorocul????

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Claudia Buna idee, ma bag imediat la niste laptic rece .
Mda, m-ai citit imediat, azi ploo si afara si la mine in ograda...nu-sh ce am dar daca rezolv cu laptele asta...sa ma vedeti ce vioaie si sprintara o sa fiu (recunosc, ma cam incomodeaza burtoiul, da' nu ma las eu chiar cu una cu doua).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:

..cand colo am facut doar concurenta bebelacilor vostri cu

Vai trezesc copchilu de la atata ras..vai esti super...si in ceea ce priveste ''mos craciun' il trimit cu par avion la voi si cu prioritaire pe popou

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Pana la urma Anna a ales data de 16 octombrie. Felicitari Dana pt puiutul mult asteptat!
Nu a mai intrat monicadicut sa ne spuna cum se simte Dragos pt ca-l banuia de o raceala.
Si eu stau cu frica in san sa nu ia cel mic raceala de la noi ca avem botezul in 25, pana acum vad ca e rezistent pt ca cel mare e racit de 3 saptamani.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Lasa Liliana ca toate avem momente de astea gri-albastre, dar se fac ele roz pana dimineata..
Prichindelul meu scump si drag inca nu sa trezit sunt 4 ore si 10 de cand doarme,si unde mai pui ca vroiam sa-i fac si baie...pe iulia am lasat-o la mama, asa ca ma cam plictisesc acu(stiu ca suna ciudat).
Ma cam ia cu somnic (sper sa se trezeasca si pisoiul , ca-mi explodeaza sanii),asa ca doresc noapte buna,si va .

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:

..cand colo am facut doar concurenta bebelacilor vostri cu

Vai trezesc copchilu de la atata ras..vai esti super...si in ceea ce priveste ''mos craciun' il trimit cu par avion la voi si cu prioritaire pe popou

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Razi tu, iuliko, mama...

Ahaaaa, deci banuiam eu ca ai "pile" si "relatii" dar nu-mi inchipuiam ca sunteti chiar atat de apropiati de Mosul. Sa vezi tu peste vreo doua luni cum o sa stai la sortat corespondenta Vezi?? Cum te-am prins, cum te-am rezolvat.

O astept si pe Andre sa-mi dea unda verde... sa ma treaca la de-aia de incredere care pot primi PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Poate ca Dana cu Raluk se si incuscresc daca tot au nascut in aceasi zi.
Burticilor ramase le urez rabdare ca le vine si lor randul.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput