Burtici fericite de septembrie-octombrie (225)
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
andrecluj am pus si sunca si tot ce ai zis tu acolo ... si Laci a mai adaugat si smatana si secretul gustului , dar ce sa ii fac. Oricum au fost delicioase si abia astept sa mai fac. Stii , noi mai repede facem niste paste decat cartofi prajiti sau piure de cartofi (1 - max2x/luna)
Roxxy80 ce frumoasa Maria si ce pletoasa e ... si ca sa nu ne batem pe Ebru , noi o sa o petim pe Maria ce frumoasa e , ptui ptui , si tati tare mandru de puii lui si tu visatoare cu puiuta in brate.
Ca tot povesteai de dormit cu bebe in pat. Imi aduc aminte ca nici lu Emma nu ii prea placea cu noi si prefera patutul si ca sa o fac sa doarma cu noi in pat sau daca plecam undeva unde trebuia sa inoptam , ii luam cearceaful ei din patut ca sa isi simta mirosul si sa poata adormi. Pe cand Erik , nuuuu , asta din primul moment in care l-am pus in patut a inceput sa sughita si de cate ori incercam sa il pun sa doarma in patut sughita , asa ca a dormit cu noi ... o singura noapte l-am pacalit sa doarma in patut si Laci a zis ca nu doarme linistit daca nu e langa el ... asa ca e intre noi .
iuliko felicitari de stelute
ramsan vazut pozele cu Tudorelu cumintelu de scumpel , el si fratiorul lui. Bey si ce plete rockeresti
... gata si cap trecut
anamaria1979 vazut poze cu Cristianu tau de scumpel si pletosel
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Eu nu am fost mesager niciodata la acaeasta frumoaså odisee :(..dar stiu ca stau la polul nord de aia.. |
pai din cate stiu eu tu nu ai lasat nici un numar de telefon in lista sa nu mai fi suparata
citat din mesajul lui mary_07 Ufff,incetut merge treaba la Dana (ma gandesc ca ne anunta ea daca avansau lucrurile...). Sa n-o zic intr-un ceas rau,dar e posibil sa nu vina azi Anna,numai maine Si cat isi dorea ea sa nasca in aceeasi zi cu Raluk... |
si io zic la fel ... pai daca s-au bagat altii in fata
Roxxy80 ce descrii tu acolo sunt colici , dar din cate am inteles eu fetitele sunt mai rezistente si probabil din cauza asta nu prea fac scandal la colici ... sau o sa urmeze si urletele ceea ce nu iti doresc
liliaco
citat din mesajul lui Andrecluj MESAJ DE LA DANA A VENIT PE LUME MINUNEA NOASTRA! |
ha? uite domne , ca am zis ca nu mai naste azi
Felicitari Dana , multa sanatate sa aveti si multa bucurie
liliaco esti dementiala zau
liliac1 spune:
Claudia Noapte buna si vise placute! Si papa odihnitoare printesei Isabella (n-am inteles-o pe aia cu Iulia la mama...la a ta?? sau la a sotului??)
citat din mesajul lui diamar78 Poate ca Dana cu Raluk se si incuscresc daca tot au nascut in aceasi zi. Burticilor ramase le urez rabdare ca le vine si lor randul. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Adicatilea ce vrei tu sa zici?? Eu tot tatonez terenul...tot bat apropouri, ca nu-s in stare sa ma duc la petit direct...si tu acum dai idei sa-mi fure mandrete de nora?? Ntz-ntz-ntz
Ce daca fii-miu o sa fie mai mic...s-o coace el pana la urma iar eu promit sa fiu cea mai de gashca soacra.
Da', na, acum daca mi-o sufla, trebuie sa imi accept statutul meu de ficior invins si sa cautam alte metode de facut lobby (ca acum asa e la moda...nu se mai duc flacaii sa "faca curte" )
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Iulika29 spune:
yuiiiii..aida ce ai vazut tu.. eu de cand le urmåresc si acu cand au venit nu am fost pe fazå..sunt toatå rosie
påi eu nu am låsat nr pt ca m-am gandit ca daca nu sunt in romania normal costa si mai mult sa trimiti un mesaj de sunat nu mai pun...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
4mykids spune:
Liliana, mamica mea scumpa si draga , locuiesc la vreo 5 km de mine..
Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
Iulika29 spune:
noapte bunå foca mica si mami de focå
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Aidut Cata organizare la tine Ce ziceai, ca esti in aceeasi zodie cu mine?? Cum naiba, ca eu sunt atat de imprastiata...si tu atat de organizata
ca sa nu mai zic ca intre 2-3 urlete si cu Erik in brate reusesti sa faci capitole noi
Aoileu ce greu e sa fii mama de baiat. Trebuie sa te zbati, dom'le, sa faci flic-flacuri de cavalerism
iulika da, mai, te-ai facut si tu...mai rosie, dar sa stii ca-ti shade bine
Claudia Deci ai facut mutarea "in familie". Buna treaba Eheeee, ce bine-i sa ai o mama prin preajma.
Gata, ma bag si eu la nani.
Dar nu inainte de a mai transmite cate un gand bun pentru gandaceii nascuti azi: Alex, Rares si...avcoz Anna
I-am nominalizat in ordinea emotiilor create
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Iulika29 spune:
må bag si eu la somn ..al meu bondar s-a trezit vb vine trezit a urlat in somn dupå papa a papat si acu doarme dus pe mine ca nu mai pot spune pe piept ca acu e lungan..ce o fi fost cu el azi nu stiu..a fost somnorilå rau..
vå pup si va urez noapte bunå
Bruce, minunea noastrå
Ellenuta spune:
ce de bebei .. vai am ratat toate nasterile ..
Bine ai venit pe lume ANNA! Sa fii sanatoasa, norocoasa si desteapta!
Felicitari mami Dana! Refacere rapida si mult laptic!
Bine ai venit pe lume RARES! Sa fii sanatos, norocos si destept!
Felicitari mami Monika! Refacere rapida si mult laptic!
Bine ai venit pe lume ALEX! Sa fii sanatos, norocos si destept!
Felicitari mami Raluk! Refacere rapida si mult laptic!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
selen80 spune:
FELICITARI DANUTZA!! SA VA TRAIASCA PRINTESA ANNA, SA VA UMPLE VIATA NUMAI DE BUCURII!
mai devreme n-am reusit sa termin mesajul ca venise tati incarcat de la piata...si acum scriu cu o mana ca o am pe Ebru in brate...
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta