Burtici fericite de septembrie-octombrie (225)
Raspunsuri - Pagina 6
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 4mykids Iulika, odihna nu strica niciodata..sunt convinsa ca ti-a prins bine, si Isabella doarme tot de pe la 17 si inca doarme e ora 20 ,dar eu nu am indraznit sa ma culc ,ca am zis ca doarm doar o juma de ora..dar m-am inselat... Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009) http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/ |
Da asa e nu e bai ..eu deja ma uitam ce am de vizionat la tv noaptea asta adica pregatita pt noapte alba dar nu se stie ca am mai påtit o data asa si mi-a dormit pana la 6 dimineata , bine cu 1-2 treziri pt papa..la ce vreme avem afarå poate o fi mai molesit
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Andrecluj spune:
PRINTESA ANNA CE MULT TE-AI LASAT ASTEPTATA! BINE AI VENIT PE LUME, MAMICII REFACERE RAPIDA SI MILIOANE DE FELICITARI 32+ Chiara Ada
liliac1 spune:
Am stat si-am admirat si eu frumuseti de bebelaci...si pe frumoasa Ebru cu body preferat de mami (mi se pare si firesc, de altfel), vazut si Tudorel punk-istul un dulcel foc!!! vazut si-o pufarina roz-bon-bon de cristina_ana...o printesa in miniatura...
Melania notat! Esti asa o draguta, tu cu cei doi miorlaiciosi mici sa te oferi la stat pe baricade
Biaz Daca ai sti cat de mult mi-au lipsit mesajele tale pline de intelepciune si caldura Tot la fel ca si tine la Darie am patit-o si eu, numai ca atunci eu eram usor tampitica si nici sustinatori n-am avut...asa ca am alaptat+completare...iar la 5 luni, cand m-am intors la serv, mandra mi s-a intarcat definitiv De data asta o sa imi tauie in urechi vorbele tale si n-o sa ma las usor. Daca o sa o iau pe aratura...o sa-mi amitesc de tine
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Iulika29 spune:
yuhuuuuuuuuuuuuuuu
Dana , Felicitari!!Bine ai venit bebe Anna!!Mami te-a asteptat tare mult!!Så fii sånåtoaså ,påpåcioaså si necolicioaså!!
Cum a zis dimineata Luto ca poate azi vin 3 bebeloi..uite ca asa a fost..Ce bucuriee!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj PRINTESA ANNA CE MULT TE-AI LASAT ASTEPTATA! BINE AI VENIT PE LUME, MAMICII REFACERE RAPIDA SI MILIOANE DE FELICITARI 32+ Chiara Ada |
Doamneeeee, ce fericire!!! In sfarsit si Danuta isi tine in brate micuta comoara. Cred ca este cel mai asteptat bebelus al odiseei!
Felicitari, Danuta!!! Sa fie bebelina sanatoasa, sa va umple viata de magie, sa aveti parte de-acum de cei mai frumosi ani din viata voastra!
liliac1 spune:
Iulik Sar'mana de sfaturi Da' eu de raspuns raspund la toata lumea...ca asa mi-s construita...si dupa ce dau binete, anunt dinainte: "tot 2 in 1" ca sa evit fazele alea de tatonare care cad in ridicol.
Deci, te bagi la program de noapte??
Cat despre faptul ca nu ai fost mesager pe motiv ca esti la "pol"...mai stai putin si-o sa vezi ca pe adresa ta se vor trimite toate scrisorile pentru "Mos Craciun" ca vorba aia, tu daca stai pe-acolo trebuie sa stii unde este mosul si sa i le duci la usa, eventual sa pui o vorba buna si sa le bagi in fata. Deci, te insarcinam sa faci lobby
Andre ai fost un fff bun mesager Ma inscriu si eu la galerie (si sper sa nu patesc cum am patit la Raluk) cu sau fara retete...cu toate ca voi sta pe faza si cum o sa dai ceva la fete...cum dau si eu cu furtisagul Io zic dinainte ca sa stii
Emy10 spune:
Felicitari Monikus!!! Bine ai venit pe lume Rares Andrei!!!
Felicitari Dana!!! Bine ai venit pe lume Anna!!!
Eva
4mykids spune:
wow......o zi cu adevarat plina de bebelasi..superb.
Felicitari Dana, bine ai venit pe lume , printesa Anna, mami a ta te-a asteptat tare mult , acum i vei bucura fiecare minut din viata cu zambetul tau.Iti doresc Dana sa te refaci cat mai repede si sa ai mult laptic.
Ce frumos ca ai nascut odata cu Raluk o alta mamica draga , care abia isi astepta puiutul, si iubita noastra Monikus , cred ca toate acum va admirati comorile obosite cum sunteti dar fericite .
Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
mary_07 spune:
Yupiiiiii!!!!!!
Felicitari Dana!!!! Refacere rapida si mult laptic pt printesa!!!!
Bun venit pe lume Anna!!! Sa fii sanatoasa,papacioasa,necolicioasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!!!
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
selen80 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj MESAJ DE LA DANA A VENIT PE LUME MINUNEA NOASTRA! 32+ Chiara Ada |
YUPPPYYY!!!!! S-A INTAMPLAT MINUNEA!!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta