Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)
Raspunsuri - Pagina 16
Nausica spune:
Sotul statea pe balcon la o tzigara si vede o doamna care cade lata in mijlocul strazii si acolo ramine. A sunat imediat la salvare, i-a spus ca in spatele Bv Decebal e cazuta o doamna pe mijlocul strazii. Vaca aia voia sa stie cum il cheama pe sot, in ce sector e, cretinitati din astea. I-am aruncat o patura, intre timp se mai adunasera niste tineri, a aparut cineva cu un scaun, au reusit s-o ridice si s-o aseze cumva pe scaun, s-o inveleasca cu patura. La inceput a vorbit putin, apoi si-a pierdut cunostinta. A venit salvarea acum, dupa jumatate de ora, dintre care cinci minute i-am vazut eu de la balcon cum dadeau ture pe stradute. In salvare soferul si un brancardier, ingrozitoooor de impertinenti, n-au fost in stare nici macar sa spuna la ce spital o duc: "hai, domne, vezi-ti de treaba, lasa ca vedem noi." Sotul zice ca nu i-a mai gasit niciun fel de puls cind a coborit. Nu-mi vine sa cred, sint efectiv socata, femeia asta 10 minute a fost constienta.
A, si sa nu va mai spun ca un cretin cu masina era sa treaca peste ea.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
andy.p spune:
Buna dimineata...am dormit toti ca valizele azi,da' de maine back to work
Alina super tare
Andreuta noi tot pe Nan 2 deocamdata,da sigur vom trece pe Aptamil
Babytza noah sper sa rezolvati cat mai repede,ca tare rau e fara apa si caldura
Bitza si ma bucur ca sunteti mai bine.
Oana,Ramo,Nausica
Giuli sa poarta sanatos Edi hainutzele ,da' nu deodata asa cum am inteles si eu
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Neatza mai pe la pranz si de la noi
Nocom i-am bagat aerosoli si se pare ca deja e mai bine
Andy.p a inceput sa se cunoasca efectele antibioticului , ma bucur ca ati dormit bine
Anamona tocmai acest lucru am vorbit cu dr, de efectele adverse, a zis ca la un tratament pe termen lung atunci exista probabilitatea asta, insa pentr 3-4 zile ar fi ok, oricum stau si mai reflectez
Am citit multe despre laringita si intradevar exista pericolul de sufocare, chiar acu 2 nopti era sa se intample acest lucru, la adulti nu dar la copii au sanse mari , doar daca nu va da rezultate cu tratamentul de acum voi folosi medicamentul
Lavida ce scumpa e Eliza si ii place de hopa mitica
Babytza sper sa rezolvati cu centrala si nu te mai spala cu apa gheatza mami
Multumim de urari , uofff…nasol cu centrala, sper ca la noapte sa dormiti mai bine
Votat Bighidel
Giulianna de unde i-ai luat luiEdi imbracamintea, trebuie sa ii iau si eu geaca si pantaloni de fas
Alina multam de , imi place coregrafia
Soranamulta sanatate puiului, fericire si sa va lumineze viata
300 si noi avem un tv in camera mic insa Crina ocheste foarte bine reclamele tv si desenele , mie imi vine greu cu scrisul
Bitza multa sanatate puiului
Piolica cum va mai simtiti?
tuturor purtatorilor numelui Luca
Andreutac, Crina a papat fripturica de pui la cuptor ion folie de aluminiu, super bun a iesit, un ciocanel intreg. Noi suntem pe Nestle Junior 1+ si ii merge bine cu el
Nausica ingrozitor ce povestesti
Deja se cunosc unele semne de bine, mai haraie putin, tuseste putin mai altfel (decat genul acela latrator), vocea i s-a mai schimbat ... azi noapte iar a avut febra 39.1..iar novocalmin si apa cu otet
de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
alexa si mami spune:
Ange, ma bucur ca sunteti inspre bine. multa sanatate
Nausica te marcheaza puternic asemenea intamplari.
Laura, bine de voi ca macar in weekend dormiti, Alexa si sambata si duminica tot la 7.30 se trezeste
alexa, cipri si mami
anamona spune:
Angelynna, va doresc insanatosire grabnica si sa nu fie cazul de medicamente asa puternice.
Suntem cu gandul la voi sa va faceti bine!
Nausica, groaznic ce povestesti, s-a uitat cineva dupa actele doamnei? sa anunte cumva familia?
iar cat despre salvare, nu au nicio scuza, mai ales acum duminica nici nu e trafic in bucuresti.....
Fier
eu ii dau de la 7 luni fara intrerupere...de fapt mai uit cateodata sambata si duminica...
andy.p spune:
Ange ma bucur tare mult ca sunteti inspre bine
Nausica fantastic
Alina asa era si Andy cand era la gradi,acum cu scoala de abia asteapta sa doarma
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nausica spune:
Anamona, printre cei care s-au adunat jos era si cineva care o cunostea. De aceea ii intrebase la ce spital o duc, dar cum spuneam n-au reusit sa obtina un raspuns.
Am vorbit acum cu prietena mea de la SMURD, care mi-a spus ca e foarte ciudat ca au trimis o ambulanta normala, sint indicatii clare ca, atunci cind persoana este inconstienta, sa trimita Smurd-ul. Dar, tot ea spunea, e o zi foarte aglomerata la ei si e posibil sa fi fost toate echipajele plecate.
Deci, retineti, daca sunati la 112 si e grav, spuneti ca persoana este inconstienta. Asa aveti sanse sa primiti si un medic in echipaj si o masina dotata cu aparatura ca lumea.
Oricum, nu-mi revin. E inadmisibil ca nu au gasit adresa, ca au bijbiit pe stradute, in loc sa sune din nou la sotul meu (de ce naiba voiau sa stie cum il cheama, atunci?).
Si acum imi spune sotul ca au stat 15 minute cu femeia in masina, jos. Sper din tot sufletul ca al doilea sa fi fost un asistent si sa fi incercat sa-i prinda o linie inainte sa plece cu ea.
Eu, dupa toata povestea asta, as vrea sa stiu ce trebuie sa fac, in caz de Doamne fereste, ca sa primesc o ambulanta adevarata cu un medic adevarat. Deocamdata nu stiu.
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
anamona spune:
apropo de magazine pentru copii, stie careva daca e vreun brand nou la Cotroceni Park? cica au deschiderea la sfarsitul lunii
eu tot sper sa devina mai puternica concurenta intre branduri atat la hainutele de copii si la cele pentru noi si sa coboare odata preturile la nivelul celor dinspre vestul europei....