Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)
Raspunsuri - Pagina 15
bitza2008 spune:
Sorana Daria
Babytza ia o fierbinte sa te incalzesti! Apropo de centrale ieftine...eu am,cred,cea mai ieftina centrala posibil Motan si n-am avut nici o pb,toarce motanul!Sper sa rezolvati repede si sa nu mai aveti nici o pb!
Piolica,Angelynna cum se simt puiutii azi?Sper ca totul e bine!
Luminita miss you!
La noi mucii s-au rarit,gatul nu mai e rosu,dar mai avem 2 zile de antibiotic...
Fetele care ati dat Fe,cat timp ati tinut cura?
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
300 poate ma trezesc cu vreo amenda!
Nushulica unde ai disparut? Mai pune linkul sa votez ca am niste tel..
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
300 spune:
La multi ani Daria de Lacribel!
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Cand era Teo foarte mic plangeam de fiecare data cand ne dadea antibiotic. De ce? Pentru ca eram prea lasa ca sa am curaj sa iau in mainile mele viata lui, si sa decid ca putem sari peste un medicament sau altul. |
Ada,,zau ca nu puteam nici eu sa zic mai bine ceea ce am simtit cand David a luat antibiotic din a 3-a lui zi de viata....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 300 Giuli sa turbez de ras nu alta, cand citeam ca l-ai imbracat pe Iedi cu o graca, doua salopete matlasate... mi-a luat eva zicimi de secunda sa inteleg ca nu le-ai dat pe toate pe el . |
si eu, si eu mi-l si inchipuiam...
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
babytza spune:
Bitza eu as fi schimbat-o cu ochii inchisi....ca mi-a iesit si pe ochi si pe urechi cat am bagat in ea, dar m-a convins instalatorul de aseara , ca e pacat de ea, mai ales ca e aproape schimbata total la piese si sunt noi si bune acum . Si cu garantie...
Giuli si eu citeam si ma gandeam cat de infofolit era saracul... Apoi am ajuns la 4 pantaloni si am priciput ce zici tu acolo
Babytza si puiiValentina David
andreutac spune:
Neata!
tuturor celor care poarta numele de Luca si Soranei de lacribel . Sa fiti sanatosi si fericiti!
Noi am trecut cu bine peste vaccin, n-a avut febra sau diaree si sper sa nici nu apara. Noaptea am petrecut-o bine, cu o singura trezire pt. papa.
La control totul a fost ok, numai ca pe Eva n-o chinuie doar 2 masele, ci si 2 incisivi laterali de jos. Of, of, mai mai...ma doare sufletul numai cand ma gandesc la ea mititica. Asa ca daca nu reusesc sa ajung la un homeopat zilele urmatoare, ma bag si eu la comanda de pastilute minune pt. dinti.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
andreutac spune:
In alta ordine de idei, pt. ca mi-ati facut pofta cu chiftelutele la cuptor, am bagat si eu la cuptor o tava. Au iesit ele mai uscate, cum ma asteptam, dar sunt gustoase. Pentru pranz pregatesc chiftelute marinate cu piure de cartofi, pentru toata familia.
Pana de curand Eva nu manca cartofi, insa ieri mi-a facut o surpriza. A mancat super bine cartofi la cuptor si o pulpita inferioara de pui.
Acum, de cand mancam acelasi lucru, mi-e si mie mult mai usor. Nu mai stau sa fac mancare separat. ma rog, ne-am adaptat si noi la regimul ei. Sarez mancarea numai daca mi se pare ca n-are gust fara, si atunci folosesc numai un pic de sare. In rest la mancarica de dovlecei, de fasole verde, conopida nu pun sare, eventual ne punem noi in farfurie.
andreutac spune:
Stiu ca s-a mai discutat, sper sa nu ma injurati (prea tare ), dar pe ce lapte peste 1 an ati ramas?
Noua ne-a recomandat dr. Nan junior, insa auzind de la voi ca acomodarea puiutilor cu el n-a fost tocmai usoara nu m-as incumeta sa iau. Altfel, ma gandeam la Aptamil, stiu ca Anca il foloseste cu succes pentru Carla. multumesc
alexa si mami spune:
celor ce poarta numele LUCA sa cresteti mari si sanatosi!!!
alexa, cipri si mami