Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (200)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nausica ingrozitor ce povestesti ..... si ai zice ca am evoluat si noi....

Angelyna ma bucur ca sunteti mai bine Va pup dulce si sper sa treaca repede repede

Laura ma bucur ca ati dormit bine

Am reparat centrala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Avem, apa si caldura !!!!!!!!!! Ce bine eeeeeeeee Culc copilul si ma arunc in cada Dar mai intai il schimb ca e kkcios

Superbe clipurile

Edit : schimbat cacaciosul , il culca mama

andreutac noi am trecut deja pe Nan Junior si din fericire nu am avut nicio problema la schimbarea lui. Imi era frica si mie, mai ales cand am citit la fete cat de nasol a fost la bebici, dar noi am fost ok.

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

andreutac noi am trecut deja pe Nan Junior si din fericire nu am avut nicio problema la schimbarea lui. Imi era frica si mie, mai ales cand am citit la fete cat de nasol a fost la bebici, dar noi am fost ok.

Voi ati trecut si prin Nan 3, sau ati trecut direct la Junior? Noi sintem tot cu Nan 2.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Babytza, imi pare rau de centrala, aveti macar un calorifer electric?
Eliza a fost innebunita dupa jucaria aia, tot cu ea avea, a invatat cum sa o deschida, cum sa o inchida la loc, era mandra de ea ca poate... a fost foarte cuminte, pt ca avea ce face

Bitza, eu i-am dat Fe Elizei, timp de 2 luni, 5 pic dimineata si 5 pic seara, dupa mancare, la prescrierea medicului.
Angelynna, ma bucur ca se simte mai bine Crina!

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

nausica de la NAN 2 direct pe NAN Junior. Nu a baut deloc NAN 3.Nu am cumparat, nu ca nu a vrut el.

Mergi la inceput

Am gasit si eu unul misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

LA MULTI ANI Anna si Sorana Daria!!! Sa cresteti frumoase si norocoase!!!
LA MULTI ANI si pentru toti cei care poarta numele Luca!!!
Angelynna multa sanatate Crinutei... sper ca se simte mai bine -ici
Babytza ma bucur ca s-a rezolvat problema cu centrala.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

La multi ani pentru toti boboceii LUCA !!! Si nu numai boboceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Multumim pentru urarile de sanatate, ma simt si eu deja mai bine d-apai pitica mea

Nausica am primit invatatura de minte cand am chemat la Crina salvarea (avea bronsiolita pe atunci)…au venit ff greu, cu toate ca s-a mentionat ca este bb de 2 luni si jumatate, insa dr de pe salvare a fost de treaba , sper sa nu am nevoie de ei

Anamona impresionant clipul despre Michael

Babytza felicitari pentru centrala, sa iti fie de bine baia calda , super tare clipul

Si pentru ca se simte mai bine piciul meu m-am bagat la bucatarie, avem pizza la cuptor, urmeaza placinta cu carne si de mere , ciorbita de pui si tocana facut, va invitam la masa

de Crina Alexandra Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Angelyna ce papa bun ai azi pentru noi Eu am sarmalute cu mamaliguta , placinta cu dovleac si placinta cu mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Bitza ma bucur tare mult ca Lucas este mai bine. Votat Bighidel.
300 nasoala rau chestia aia cu DC. Sper sa nu ma trezesc cu vreo amenda. Nici eu nu am de gand s-o intarc pe Bianca, o s-o alaptez pana cand n-o sa mai vrea ea... nu pot sa o privez de o asemenea placere
Lavida e o scumpa Eliza cum se joaca ea cu hopa-mitica...
Gaia super tari nazdravanii tai... de fapt Radu parca ar fi o broasca testoasa cu carapacea aia in spate... ce va mai distrati voi acolo...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput