Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (128 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Iulia uite aici www.mscurie.ro/meniu_content.php?meniu_nr=3&language=ro&id_meniu_back=8&nume=Cabinet oftalmologie&id_pagina=19" target="_blank">Marie Curie (Budimex) Ambii sunt f ok.

Sau dr. Teodorescu de la www.oftalmix.ro/index.php" target="_blank">Oftalmix

Bafta si sanatate multa!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

multumesc mult fetelor pt raspuns. o sa vad cum ne hotaram, poate ajungem we asta la buc daca nu lucreaza cornel. deja ma dispera chestia asta si vesnicul "de ce plange?" al curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete frumoase.

Cleo, frumoasa e gradinita la care merge Mara. Da, seamana fetita aceea insa Mara este muuuuuuuult mai frumoasa si mai dragalasa. Cum te mai simti ?

Doloress, frumoasa si gradinita la care merge Patrick, este la tia aceea romanca de care povesteai ?

Adriana, ai reusit sa le faci un program foarte bun fetelor. Nici eu nu ma pot plange, Vlad adoarme pe la 10-10.30 si se trezeste intre 7 si 8, iar ziua doarme 2,5-3 ore, este ok asa, sper sa-l tina.

Mi_bebelina, bine ai revenit, imi pare rau de problemele cu care te confrunti. Am cunoscut si eu o mamica in parc care avea o fetita de 1 an jumate, la fel mergea de un deget, saraca era putin jenata insa chiar nu mi se pare o problema, atata timp cat, din punct de vedere medical, copilul este ok. Hai ca in cel mai scurt timp o sa renunte la degetel, sa ne anunti.

Inais, si la voi e greva foamei ? Ooof, imi pare foarte rau. Pupam pe Iasmi-Mofturici.

Esme, ce bine imi pare ca ne-ai scris, intrasem la pareri, ma gandeam ca poate esti suparici sau Lorelei are vreo problema. Mama, ce program ai ! Cand ajungi acasa mai ai puterea sa faci una-alta ? Ce frumos va petreceti timpul inainte de culcare ! Eu ii recit poezii lui Vlad, iar daca sunt obosita merg la culcare si ramane taica’su cu el, ii spune povesti inventate. De ce te enervezi ca nu stie sa salute ? Stie muuuulte alte lucruri, ai un copil minunat, trimitem un pupic si o imbratisare.

Lori, imi pare rau de buba lui Robert, trimitem un pupic sa treaca repede.

Simonix, sa-ti traiasca voinicul, sa fie sanatos si fericit. La multi ani. Si nu-l mai lasa sa astepte, nu vezi ce-i plac copiii, fa-i un fratior sau o surioara.

Mihaser, da-ne si noua reteta de “cartofi sensibili”. Bafta la slabit. Sa ne povestesti daca au efect pantalonii aia anticelulitici.

Anuta Maria, multumi frumos pentru felicitari. Multa sanatate !

Alysh, super pozele, ce frumos s-au jucat piticii, iar Vlad este un cuceritor, nu ma mir ca trag fetele asa la el.

Iulia, multa sanatate Mufitei.

MsBB, ai patit ceva ?

Eu nici acum nu i-am dat sa pape miere, parca mi-e teama sa nu aiba vreo reactie alergica ceva, mai ales ca el are si dermatita aceea care intre timp n-a mai aparut dar cred ca e bine sa-l mai feresc de alimente cu potential alergen. Voi ati inceput sa le dati miere la pitici (Esme, vad ca tu ii dai deja) ? Gabitza, stiu ca Andrei a avut dermatita. La ce varsta ai inceput sa-i dai miere ?

Va pup, fug sa-i dau sa pape, il aud cum scartaie la taica’su, iar el nu se prinde. Noapte buna, pitici si mamici.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dani, i-am dat miere undeva pe la doi ani cred.

Iulia, sotul meu a fost duminica asta cu Andrei la spitalul de ochi din Lahovary, ca Andrei s-a trezit cu ochii lipiti de la o secretie si rosii. Tot asa, conjuctivita. I-a dat picaturi Nittacin si deja dupa 2-3 aplicari era vizibil mai bine.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Doloress, incearca sa pui sare pe tzitzi si spune-i ca nu e buna, apoi da-i; e sare, nu ii face rau (ca nu pui toata solnita); daca poti, eu dupa 2 zile am renuntat si i-am dat iar tzitzi.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Dani, i-am dat miere undeva pe la doi ani cred.

Iulia, sotul meu a fost duminica asta cu Andrei la spitalul de ochi din Lahovary, ca Andrei s-a trezit cu ochii lipiti de la o secretie si rosii. Tot asa, conjuctivita. I-a dat picaturi Nittacin si deja dupa 2-3 aplicari era vizibil mai bine.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

aceleasi picaturi ni le-a dat si noua primul oftalmolog la care am fost, in combinatie cu tobrex. (2 pic tobrex + 1 pic nettacin de 2x pe zi) a trecut, dar dupa o sapt a revenit, cu toate ca am mentinut igiena, fata nu obisnuieste sa se frece la ochi, chiar daca lacrimeaza nu o deranjeaza, nu am vazut-o vreodata sa puna mana la ochi. m-am decis sa-i mai repet saptamana asta pana ajungem la buc acelasi tratament si am interzis oricui sa-i stearga ochiul, chiar daca lacrimeaza. o s-o sterg doar cu ser fiz si comprese sterile. sper sa functioneze. sanatate puiutului sper sa-i fi trecut deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Pupam Mufitza mica, sa treaca repede.

Mibebelina, stai linistita, nu te cearta nimeni; eu mai putin decat oricine altcinea; Victoria papa de toate, exact ce mancam noi! Adica: porc, vita, pui, peste, lobster, shrimp, orice mancam noi, mananca si ea; de pe la 9 luni! Inclusiv i-am dat unt de arahide acum vreo 2 saptamani, ca i-am facut lui daddy cu gem si a vrut, asa ca i-am dat! Incearca sa-i dai ce mancati voi. Eu orice mananc, ii dau! Si eu mananc si o gramada de prostii nesanatoase si ii dau si eu 2-3 bucatele, sa guste. Si sincer e ff sanatoasa! Si eu la fel, daca nu papa o las in pace, nu insist, in general ii pun pe tavita de la scaunel si papa ce si cat vrea ea. Cand se satura, incepe sa arunce pe jos ce mai e pe tava. In schimb, la noi de baza sunt legumele si fructele; carnita papa doar daca-i dau numai carnita sau daca nu mai are legume. Fructele le papa foarte bine.
Io zic sa nu te mai stresezi si sa nu o mai stresezi atata cu mancarea; copil sa se infometeze cu mancare in fata, nu o sa vezi! Cand ii va fi foame, o sa pape. calmeaza-te!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, lui Andrei i-au dat de acolo de la spital sa-i punem Nittacin cate 1 picatura de 6 ori pe zi !! Drept e ca el are 4 ani jumate, poate de aia o fi si doza mai mare.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

gabitza, pe tobrex scrie din 4 in 4 ore dar dr mi-a zis sa nu depasesc de 2x pe zi 2 picaturi maxim 3 si maxim 2 de nittacin. poate e si diferenta de varsta, oricum, pe niciunul nu scrie cum se da la copii si cum se da la adulti....

fetii i-a picat o unghie. adica i-a taiat-o cornel de jos de jos de tot de unde creste. si-a prins acum o luna degetutul intr-o jucarie si de atunci ii statea unghia aiurea. abia acum i-am taiat-o de tot ca i-a crescut crusta pe dedesupt si nu se mai poate infecta. si nici macar nu banuiam ca o sa-i cada, ca si l-a prins asa de tare, of...

am pus si noi pozici cu fatuca facute saptamanile astea, sunt la semnatura, in caz ca vreti sa ne mai vedeti
am vazut zilele trecute filmuletul cu nasucul lui Raduc, cat de clar zice el nas si ce voce placuta are Gabitza (sincer) poze cu Maruca, Robertel de Simonix, puiut de Alysh parca, am dat un ochi si pe la Victoria dulce....dar, chiar n-am avut timp sa scriu, mama a fost tot plecata sau cand a fost acasa am ajutat-o la zacusca, conservaraie, etc si cu fata n-are cine sta, asa ca sta pe langa noi. iar seara, am picat franta, ca decand cu ploile astea, nu mai pot face nimic in casa, fata nescoasa la aer e plictisita de mormanul de jucarii, de orice, adoarme putin si greu, etc..nici n-am reusit sa ma apropii de calc.

azi scapai mai devreme, fata e la mama in sufragerie, eu vizionez un ep din gossip girl si ma bag la somnic.

va noapte buna

edit: CLEO, imi zici si mie te rog cu ce-i faci Marei aerosoli?

eu i-am dat nuci. si alune. porc nu-i dau ca mi-e si mie sila de el (eu nu mananc porc aproape deloc) dar nu zic ca nu-i voi da. ta-so e inebunit dupa porc. bag mana in foc ca dupa ce va gusta va deveni preferatul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nici eu nu am dat miere.
la noi a disparut dermatita in mai,cand am fost la mare,din pacate a aparut acum dupa 4-5 luni ...

IULIA cat de frumoasa e !!!!!!!!
imi place mult caciulita alba !! aici nu am vazut .
superbe pozele ,le-am vazut de cateva ori.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput