Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (128 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

nici eu nu am dat miere.
la noi a disparut dermatita in mai,cand am fost la mare,din pacate a aparut acum dupa 4-5 luni ...

IULIA cat de frumoasa e !!!!!!!!
imi place mult caciulita alba !! aici nu am vazut .
superbe pozele ,le-am vazut de cateva ori.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

hai ca mai vad eu gossip girl la primavara cine a avut dermatita? am si eu. la mare aproape mi-a trecut apoi a revenit. eu am "scapat" (pana acum) cu picaturi zyrtec 2x/zi 10 pic si un unguent preparat in farmacie avand ca principal ingredient petrolul. mi s-au dus ranile, mai am pielea afectata, dar banuiesc ca-i pana isi revine stratul de piele. doar ca n-am voie sa ating de detergenti, sa ma dau cu crema de maini, sau daca ma dau cu crema pe fata/corp, merg apoi si ma spal bine bine pe maini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vreau sa va arat ce se distreaza Victoria cand il sperie pe nashu'. Desi cand a vazut camera... s-a mai domolit...

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5394771596662769618

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Si cateva poze noi, pentru cine vrea sa ne vada, incepand de aici:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5394811785407952034

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Hai ca daca nu recuperez acum, nu stiu cand o mai fac.
In general ma scol pe la ore d-astea sa spal biberonul si restul de vase, daca am noroc si nu se scoala, deschid si calcul.
Desiree tare frumos e asortata cu cizmulitele si puloverasul alb cu flori! SI e tare scumpa...Iar de nas ce sa zic...daca ii face jucarele..
DOloress felicitari pentru gasirea cresei, arata tare bine, si Patrick mi se pare ca s-a blonzit! E f frumos!
Cleo am vazut-o pe Maruca la cresa. SI la voi arata super si dupa cum imi spui ca sunt putini copii la o ingrijitoare...mi se pare ca poti sta linistita!
Alyshuca da, scumpa mea ramane de principiu pe joi daca nu se intampla nimic, vreo raceala etc. Dar sper sa nu! Am vazut poze frumoase cu nazdravanul hihi le dadea si sa manance din manuta lui?? Ma duc sa citesc si dincolo!
Ylari joi esti in PAntelimon inca, te bagi??? Sa treaca depresiile daca nu au trecut de tot
Piggy scumpa, eu sper sa nu ma tina toata sarcina, ca uite, bag cam multe bomboane...deja nu m i-am mai luat tuburi, am luat o punga maaaare si cred ca am sarit de-un kil! Dar daca e fetittza accept si asta hehe!
Mi_bebelina sa stii ca se poate sa fie ca Mirci Delia: sa prefere ciorbele/supele felului 2. Eu stiu dinainte ca daca e cu zeama va papa. asa ca probabil o sa variez zeama Succes la papat oricum. ah, si Mirci mananca cam de toate, ca sa scap de gura lui i-am dat si tic-tac in parc de cateva ori, ma vede si vrea si el.
MIhaser taare dulce Cri cu cartofiis ensibili si malaiul. Ce simpatici vor fi cand incep ei sa spuna lucrurilor pe nume
Spor la slabit cu toate masurile astea trebuie sa dai rezultate...mi-e dor si mie sa fiu slaba Am innebunit la cap!
Lorich daaa, misto bancul!
IUlia sanatate Mufitzei! ai pus poze noi, ca n-am vazut?
Esme si lui Mirci ii place sa manuiasca cutitul si furculita, de fapt orice are in mana - 2 furculite, 2 lingurite le manevreaza ca pe cutit si furculita. ORicum, interesant ca au astfel de activitati la cresa, ei fiind atat de mici!
Simonix sanatate lui RObertcik. Sper ca si-a revenit cu mancarea!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

'Neatza! Incerc sa fac si eu un conspect; sa videm daca ma lasa printesuca, ca-s nedormita de o saptamana, iar se trezeste de n-shpe ori/noapte; cel mai mult am dormit o ora jumate neintrerupt in ultima saptamana.

Deci

Laurita, multumim de complimente Puloverashul e de la socra-mea, a fost cu noi la cumparaturi sambata si i-a cumparat o gramada de lucrusoare. Nashul o adora, daca ar Victoria vrea sa-i sara in cap, cred ca ar lasa-o, sunt sigura, de fapt.

Iulia daca dermatita e piele uscata (nu stiu daca-i acelasi lucru) mie mi se usuca ingrozitor pielea pe maini, de la spalatul pe maini prea des; adica: daca merg la wc (normal), ma spal pe maini, dupa ce fumez o tigara, ma spal pe maini, dupa ce schimb un scutec ma spal, dupa ce... in total de vreo 20-30 ori/zi ma spal cu sapun. In ianuarie mi-a adus sora-mea (cand ne-am intalnit in Germania) epitelin si e ff buna crema. Ai incercat? Am vazut poze de Mufitza mica, cu prieten, ce se mai pupa ei . Pupam si degetelul cu Boo-boo (asa zice Victoria), sa creasca repejor unghiuta.

Danicris, nici eu nu i-am dat miere inca. Nici nu stiu CUM i-as da, in ceai nici gand, ca nu bea ceai... altfel, cum? De fapt, stai asa! I-am dat prajiturele cu miere; la 8 luni! Si a fost ok.

Gabitza, pupam dulce pe Andrei scump sa treaca conjunctivita. Filmuletzul cu Radu l-am vazut, dar nu l-am auzit zicand Nas, ca l-am vazut fara sonor, din motive de printesa adormita...

MSBB, tu? Pe unde esti? Ca ne e dor de tine.

Magda si eu ma gandesc sa caut o gradi Co-op ptr. Victoria, tot asa, sa socializeze. E una la noi in zona, zice daddy, de fapt,era cand era Chelsea mica (acum are 18 ani), sa vedem daca mai exista.

Esme, ne bucuram sa te mai "vedem". Victoria papa mai nou cate juma de portocala desfacuta asa, pe felii, dupa masa dupa somnicul de pranz.

Anuta, multa sanatate lui Vladut.

Alysh , ce copii frumosi am vazut

Piggy, e tare frumoasa Ilinca mica! Sa va traiasca.

Doloress sambata in Mall, Victoria nu a vrut sa plece dintr-un loc pana nu am adunat eu (sa nu o las pe ea sa puna mana) o bucata de hartie si am dus-o la cos... azi i-am cules o atzishoara de pe pantaloni si am aruncat-o pe jos intr-un magazin si m-a certat! Asa ca m-am aplecat si am bagat-o in buzunar! Are dreptate daddy ca ne face mai buni. E foarte frumoasa gradinita si curata!

Adriana, la noi e caaaald , adica au fost 13 grade azi, comparat cu saptamana trecuta e cald! Maine cica 17... sa vedem!

Cleo, am intrebat-o pe Victoria de batista, da' cica-i secret, nu are voie sa-mi spuna. A pus-o Mara sa promita ca nu spune.

Stefany, sa va fie de bine taierea motzului.

Dau send pana nu pierd mesajul si continui...

_

Mergi la inceput

Cleo, ce gradinita frumoasa! Da' pe Mara nu am gasit-o...

No, eu ma duc la culcare, fetele, va las si am fujiiiiit sa mai prind si io ceva somn pana incep trezirile; incep pe la 12-1am si o tzinem asa, tot la juma' de ora- o ora pana la 8am cand ne trezim.

Daca am ratat noutati, imi cer scuze!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata!
Per total, ieri a fost o zi buna…..cu mancarea. Dupa ciorba aceea de perisoare a mancat cand s-a trezit o banana, un mar, 5 biscuitei si vreo 2 linguri de iaurt…..ea in brate la taica-su il ajuta sa piseze usturoi, iar eu veneam cu lingurita. Pe la 9 seara un picut de gris cu lapte amestecat cu capsuni de la congelator si seara bibi cu lapte……ce mai, ma declare multumita. Eu am inceput sa ii dau lapte de vaca ca tot se vorbea acum cateva zile……ii dau LaDorna de 1,5% grasime. Inca nu am trecut-o total pe lapte de vaca ci o fac treptat….scot o masura de lapte praf si bag una de lapte de vaca.
Cu creionul n-a mers….il ia, se uita la el, se face ca scrie peste tot pe gresie, pe dulapuri, dar cand e vb sa tinem si noi de creion ne cauta repede degetul, iar daca nu i-l dam….se aseaza in fund……mai incercam…….

Hai ca incep si eu un conspect, sper sa nu se trezeasca fiica-mea.

Anuta_maria…….cam nasol cu mucisorii de o luna. Incearca totusi sa iol tii cateva zile acasa, sa il faci bine si apoi din nou la cresa. Ma gandesc sa nu se agraveze.Noi am patit-o cand avea Delia 7 luni……a dat in pneumonie…mare grija!

Mihaser, intreaba educatoarea, bucatareasa, pe cineva de la gradi ce fel de cartofi a facut…cine stie cum or fi si nici cu gandul nu gandesti….Bine, asta nu inseamna ca daca ii faci tu acasa va manca….poate nu ies ca la gradi…..doar nu peste tot ciorba de pui are acelasi gust. In plus la gradi se indeamna la mancare, e altceva….

Iulia, din pacate nu stiu sa-ti recomand un oftalmolog ca n-am avut probleme, dar vad ca fetele ti-au spus deja. Sanatate multa Mufitzei iubarete(am vazut-o eu cum se pupa acolo in poze).

Alysh, parca retraiesc emotiile si stresul din timpul sarcinii…eram foarte stresata de cum or sa iasa analizele…. Dar in final a fost bine. Asta iti doresc si tie si celorlalte gravidutze.

Simonix, sa-ti traiasca flacaul! Ptiu ce mare e ……si noi ieri am implinit un an si 5 luni, suntem cu o luna mai mici decat voi.

Danicris, inca nu mi-am facut probleme cu mersul Deliei, de fapt eu nu mai aveam loc …..soacra-mea, maica-mea ma innebunesc cu mersul asta, sau pe strada cand intreaba cate o mamica, o bunica ce varsta are Delia incepe sa spuna ca vai baiatul ei a mers la 8 luni, nepoata la 11 luni…..uite ca de exemple de astea n-am eu nevoie, dar ce sa fac, sunt gratuite si ……parka nu se simt bines a nu le spuna. Sunt constienta totusi ca trebuie sa o fac cumva sa mearga pentru ca in ritmul asta ajung la 2 ani sa stau tot cu degetul si…o sa cam incep munca.

Lorich, pupam buba Robertelului…….o sa treaca si va fi alta, si alta si alta…..n-ai cum sa previi.Si noi am avut cand eram mici…..eu am si acum un genunchi cu semn…asta e…

Desiree, ce povestesti tu acolo de mancare…….ai fetita mare, papa orice….deja azi nu ma mai stresez sa ii fac ei mancare, ii dau tot ciorba de-a nostra, am si mazare, dar nu cred ca va vrea. Ce se distreaza Victoria cu nasul….

Azi ma intalnesc cu fostele colege de munca.....de-abia astept...

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, este adorabila Mufitza. M-a topit in poza asta.

[b]Nadia
, acum am vazut mai bine cizmulitele Victoriei, sunt superbe! Iar in costumasul cu aripioare este atat de frumoasa.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

IUlia gata, cu ajutorul GAbitzei am vazut pozele. Mama, ce simpatica e cu poseta roz asortata si mobilul, doamna TUrcescu!!! haha!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Iulia: superba mufita ta. Ce de admiratori are. Deci tati sa-si cumpere pusca. Si pentru mama si pentru fiica. Noi nu cunoastem oftalmologi. Ne-a ferit DD de asta pana acum.

fetelor:
Voiam sa mai zic ca Elena a papat de la Paste cozonac cu nuca, seminte de floarea soarelui (i-a dat prima bona si am descoperit eu pe urma) i-am facut limonada cu miere de la 1 an si a fost ok. Noi nu avem alergii in familie. Doar cea mare face alergie la ciocolata in exces si lapte gras.
Noi nu mancam decat la Craciun carne de porc. Pediatra ne-a specificat in caietul ei ca nu are voie pana la 3 ani.

Noi avem o problema cu citricele insa : Lamai, portocale; Ii plac mult dar atunci cand ii dau se irita la fundulet. Aveti idee???? ca am uitat sa intreb pediatra.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput