Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (128 )
Raspunsuri - Pagina 13
belleane spune:
ce am gasit la mica publicitate:Donez cinci pisoiasi. Mama lor este persana, dar s-a iubit cu-n european. Deh... Doritorii ma pot contacta la tel... concurenta lui Cleo.
Eu vazusem un anunt...cauta cineva colaboratori cu talent literar.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
mi_bebelina spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Am incercat sa o facem sa vina la ceva ce i-ar prezenta interes....si nu zic nu, vine...o ia de-a busilea, apoi se ridica in fata obiectului cu pricina si il ia. O sa incerc faza cu creionul......de fapt am sa fac o regula ...toata lumea(eu, tati, bunicul si care o mai veni pe la noi) nu are voie sa isi arate degetul, ci doar creionul...
Poate reusim....
Cat despre mancat.....azi am facut alta treaba.....am inlocuit masa de fructe cu....nu ma certati prea tare, n-as fi vrut, dar credeti-ma ca sunt la capatul puterilor....ciorba de perisoare din carne de porc(carnea e de la socra-mea si tocata de mine in casa). Initial am vrut sa-i dau pilaf, a inghitit prima lingurita cu greu si deja la a doua se pregatea sa tuseasca, sa isi faca scarba. Asa ca am scos oala cu ciorba si am incalzit putina, am pus painica si am faramitat legumele si perisoarele cu dosul lingurii....a deschis gura fara probleme.....stateam pe canapea in sufragerie una langa alta si ne uitam la TV si uite asa a papat fiica-mea. Nu voiam sa ii dau carne de porc, dar daca asa s-a nimerit......Acum sa vedem cand s-o trezi daca mai papa fructele sau masa de dupa somn e cea cu probleme. Oricum, mi-am mai revenit parca.....simt ca sunt utila ca am putut da copilului mancare.
Cleo si celelalte mamici cu copii infundati, incearcati sa le faceti infuzie cu cimbru sau.....ca stiu ca e aproape imposibil sa stea cupilu cuminte deasupra oalei....ceaiul de cimbru turnat in apa de baie mai fierbinte decat de obicei, eventual si cu un pumn de sare mare......la noi a facut minuni.
Fug sa dau si eu cu mopul prin bucatarie ca acusica se tezeste mandra... va pupez pe toate si va multumesc de sfaturi!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Magdone spune:
Hello,
va multumesc inca o data pentru felicitari si restul fetelor 
Vroiam sa zic ca am reusit, nu stiu cum, ca poze de la servici nu vad deloc, sa vad si eu pozele de la Mara de la gradinita, super faine, mi-au placut tare mult, si eu as sta linistita sa stiu ca merge Olivia la o asa gradinita.
Si Olivia merge la gradi dimineata 2- 3 ore, dar e un program de asta gratuit, unde stau si parintii sau bunicii, cine are grija de copil de fapt, si se joaca f frumos, la sfarsitul programului, canta, danseaza, de fapt e mai mult pentru socializare cu alti copii, iar in drum spre casa adoarme in carut, atat de obosita e.
Noi cu mancatul nu avem probleme, din fericire, de se scoala dupa somnul de la pranz, Olivia manaca cu oricine se aseaza la masa, indiferent daca de-abia a mancat, e mortala!!! pofticioasa ca ma-sa ![]()
Simonix, 1 an jumate?, e mare Robertel! La multi ani inainte!
Doloress, adaptare usoara la gradi lui Patrick, sunteti pe drumul cel bun. Si eu zic sa mai astepti cu intarcatul, exact tot din cauza asta sa nu asocieze cu gradi. Te cred ca ti-e greu dar mai rezista un picut.
Eu cu Olivia nu stiu ce sa mai fac acum, aveam impresia ca se intarca singura, ca nu mai vroia sa suga deloc, dar vad ca de cateva zile, ori am iar lapte (o fi venit colostru?) ca vad ca iar vrea sa suga si nu stiu ce sa fac, sa o mai las sau nu....
Lorich, haios bancul!!!
MsBB, hellooooou, unde disparusi???
Va pup, sanatate tuturor si mai vin eu!
Magda, cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
aldaesme spune:
Bebelina cred ca as fi ultima in masura sa te cert, dar nu cred ca o va face careva. Lorelei (io asa traiesc cu exemple
) NU mai mananca mancare de bebe. Si la cresa e trecuta pe mancare de copil, acasa pe ce mananca ai ei. Fructele i le dau, fructe, bucati sau intregi in functie de fruct si nu mai constituie o masa sunt defapt doua "pauze" de fructe. Una intre dimineata si amiaz si una intre amiaz si seara, la asta a doua mai primeste biscuiti sau budinca sau ce-oi mai fi facand pe langa casa, daca nu este nimic paine cu unt si miere, sau dulceata, sau branza. Iar seara mancare, ieri a mancat pilaf de orez cu piept de rata si glazura de portocale, ca a facut al meu (eu am ajuns ieri acasa dupa 9 seara). Azi va avea tocana de legume cu piept de pui si mamaliga. In uikend de exemplu a mancat rulada de iepure de porc umpluta cu mustar, miere si sunculite afumate prajite intr-una din zile si peste aromat cu chimen, cu sos de rosii si vinete si cu cartofi.
Nu cred ca mai trebuie sa iti faci probleme! Indiferent ce important e sa manance, fructele le poti strecura oricand pe parcursul zilei, ca nah, e bine ca mai ales in anotimpul asta sa isi ia dozele de vitamine.
atat aveam de spus ![]()
esme
anuta-maria spune:
buna fetelor
tin sa felicit toate mamicile care asteapta urmatorul bb.
vad ca sunt foarte multi copilasi mucosi printre care ne aflam si noi. le doresc sa se faca bine.
noi suntem mucosi si cu tuse de 1 luna cred, iar dr. a spus sa ne ducem in continuare la cresa. am vazut crese/gradinite frumoase, nu ca a noastra (de stat, fara prea multe jucarii si fara pereti desenatii), dar cu sau fara desene se pare ca ii place, chiar daca si acum mai plange dimineata cand il las.
sincer as vrea sa scriu si eu mai des, dar nici nu e felul meu iar cu timpul stau ff. prost (culmea e ca atunci cand era vladut acasa parca aveam mai mult timp)
va pup pe toate
anuta-maria spune:
aaa vreau sa va spun ca si noi stateam ff prost la capitulul mancare, dar de cand e la cresa manaca bine dupa spusele asistentelor, dar si acasa am observat ca daca ii este foame se suie pe scaunul de la masa si bate cu mainile in masa.
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Mihaser – Dar la ce zice el cartofi sensibili? Radeam de una singura pe aici… |
Ofer recompensa celui care imi spune si mie...Pana acum am aflat ca gugosi inseamna briosa...dar de cartofi sensibili nu am mai auzit
iulia83 spune:
fetelor din Buc. stie cineva un oftalmolog bun la care as putea s-o duc pe fatuca? am fost la 3 aici in Vl. toti cu acelasi diagnostic (conjunctivita usoara) insa fata are ochiul rosu (acum ambii) chiar si dupa tratamente, mai ales acum, ca s-a mai racit, sta tot cu ochisorii in lacrimi si i se inrosesc rau de la vant/vreme rece. nu stiu ce naiba sa mai fac, banuiesc ca e ceva mai mult decat o banala conjunctivita, altfel, scapam de ea de aproape 9 luni de cand tot merg pe la dr. imi putetio recomanda pe cineva?

Alysh spune:
Hello fetele,
Dupa cum v-am spus Vlady a invitat la el doua gagicutze, nu stiu de ce m-a amuzat termenul asta azi, chiar daca nu se potriveste pt doua fetite mici si scumpe dar mi s-a parut mie haios. Uitati aici cateva pozici: http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/Am%20invitat%202%20gagici/?action=view¤t=IMG_7009.jpg
, cred ca ati recunoscut ca una dintre fetite e Ilincuta lu' Piggy.
Mi-au venit in sfarsit toate analizele, am scapat de emotii, peste doua saptamani voi merge si la dr, alte emotii.
LAurita, m-am inscris la odisee.
Ne vedem joi? Cica e frumos!
Doloress, am vazut pozele cu gradi, se pare ca Patrick e fericit acolo, mie asa mi s-a parut.
Mi bebelina, din ce povesteste tu, am senzatia ca e doar o chestiune de timp cu mersul, poate a cazut, poate ii e teama dar sunt convinsa ca va mergfe si inca f bine. POate e ea mai prudenta, asa.
Robertel de Simonix, LA multi ani pt 1 anisor si jumatate!
MAi avem putin si noi!
Vlady
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 fetelor din Buc. stie cineva un oftalmolog bun la care as putea s-o duc pe fatuca? am fost la 3 aici in Vl. toti cu acelasi diagnostic (conjunctivita usoara) insa fata are ochiul rosu (acum ambii) chiar si dupa tratamente, mai ales acum, ca s-a mai racit, sta tot cu ochisorii in lacrimi si i se inrosesc rau de la vant/vreme rece. nu stiu ce naiba sa mai fac, banuiesc ca e ceva mai mult decat o banala conjunctivita, altfel, scapam de ea de aproape 9 luni de cand tot merg pe la dr. imi putetio recomanda pe cineva? ![]() The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena![]() Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine! |
la noi a trecut o data cu desfundarea canalului.
dar tin minte ca pediatra a zis - in caz ca nu se rezolva, imi da trimitere la dr ...Alanei . Din medicover. Din pacate nu am fo la ea, sa iti zic clar cum e.
http://www.medicover.com/roro/Default.aspx?TabId=1898
aici e linkul catre dr-ii din Medicover Victoriei (aproape de metreou Victoriei, in spate la spitalul de copii Gr Alexandrescu). http://www.medicover.com/roen//LE.aspx?lsnf=f&f=2013
Consultatia: 110 parca
asta - ca solutie de rezerva
totusi, daca tot veniti in bucureshti, mergeti si in lahovari, la spitalul de ochi. Sa va vada orice oftalmolog de garda. Cand am fo io cu mara, ca s-a lovit (duminica seara), era un dr in varsta si 3 rezidentzi. Toti curiosi... de au speriat cupilul.
Nu costa nik - vii cu copie de la cerfiticatul ei de nashtere.
mibebelina, a mancat fiica ta? a mancat! sa nu maiz ici ca tzine cura. la 7 luni, daca ii dadeai porc, ma ratzoiam la tine. Acum, e domnisoara mare - complet diversificata. MIine va fura vinul de pe masa (Mara mi-a cerut... si nu stiam cum sa dispar cu paharul...)
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena