Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (128 )
Raspunsuri - Pagina 12
Lorich spune:
si ca sa vedeti ca nu-s deprimata, ci impacata cu situatia asta, ca vor mai pati si altele din cauza noastra, din pacate nu putem sa-i protejam chiar 100%..uite banc:
Doctorul Ionescu s-a culcat cu una dintre pacientele lui si se simtea vinovat de multa vreme.
Oricat de mult a incercat sa uite aceasta intamplare, nu reusea.
Era mereu coplesit de sentimentul de vina si de tradare a juramantului profesional.
Din cand in cand auzea acea voce calma, din interiorul lui, care-i spunea:
"Nu te mai stresa; nu esti primul medic care s-a culcat cu o pacienta si nu vei fi nici ultimul. Si esti burlac. Asa ca asta e ..."
Dar, invariabil, o alta voce il readucea la realitate:
"Ionescule, nu uita ca esti medic veterinar ..."
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
ESME, chiar ne era dor de tine. Da-i incolo de studenti, pot sa invetze si singuri ![]()
lorich, despre io versus pisica - m-am uitat aseara pe medicover online: de pe 9 febr 2008 (inainte sa nasc) am rezultatele la analizele de alergii. Si am discutat cu tati atunci.
Asta e.
ma intrebati unde e al 2lea cap al batistei bebelushului. Pus bine de mine. Ca nu a fo folosit. Ce, cu copil sanatos, am folosit de 2 ori batista bebelushului in 1 an juma. si asta doar ca mi s-a parut mie. Deci nu dau vina pe fifi. Si nici acu nu e bolnava, cred ca daca mai merg inca o data la urgenta la Budimex ma trimit pe mine la Bagdazar la psihiatru. Mucii NU SUNT BOALA! sunt o stare permanenta si continua... asha ca a fo o dragutza ultima dr. care mi-a dat Septilin sa construim imuniattea (si sa linishtim piticii de pe creierul mamei)
lorich, am avut si io reveliion asta noapte. de la 3 dim. cand s-a trezit tati: l-am invitat la revelion cu batista bebelushului. Aiurea in tranvai, nu am avut ce scoate, doar ca a plans fata si era infundata de la lacrimi si zemuia nasul un pic.
mi_bebelina, cu creionul s-a pacalit si fiica mea. Nu si-o da seama ca nu te tzine pe tine de dejet-merita sa incerci! Io zic ca fiica ta merge bine, are echilibru doar ca e mai fricoasa si mamoasa. Stiu un tip super deshtept, contzaran de la Dorohoi, maica sa il lauda ca a mers dupa 1 an juma. Deci cine merge mai tarziu, e deshtept!!!
despre somn: din parinti cu program pasare de noapte, ce vreti sa iasa? Io si tati suntem pe dos: el e pasare de noapte, adoarme la 4 dim. - io la 5-6 is drepti. Nasol ca si fiica mea e drepti. Nasol pt tati ![]()
fata a adormit. Incerc sa impushc si io un mosh ene.
Edit:
lorich, la pensiune venim si noi. sa nu gatesc, sa nu aspir (brrr, chiar tre sa fac asta! si pana se trezeshte fata- adio somn...)
Si o ciorba.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Simonix spune:
Hello hello :)
Vad ca a aparut si Esme din cutia cu studenti
Deci avem vizite ??? vreau si iooo - Ylari hai ca va asteptam, cu tot cu Eva (FARA SOACRA). Voi intelegeti ca fac harem pentru Robertix, da ? Avem numai prietene fetitza !! Un singur baietzel prieten bun avem, baiatul doamnei de la cresa, tot de varsta lui. In rest gagiiiici ![]()
![]()
Fetelor, cu mancatul eu am comis-o: l-am alergat zilele trecute pe al meu prin casa cu lingura si cu pilaful/budinca/borcanelul/legume/fructe si tot ce se putea. Evident ca am avut succes minim si in plus m-am facut de ras in fatza Alinei si a consortului sau care la un moment dat a cutezat saracul sa ma tempereze si sa imi zica finutz ca exagerez ... Mda. Robert a avut o greva a foamei cauzata de muci zic eu si de gat dureros - problema este ca a scazut in greutate (prostia de a avea cantar acasa grrrr...) Si m-am stresat, cred ca e cam prima oara cand fac asta. Evident ca de ieri baga al meu pitic la ghiozdan ca la nebuni, mananca si pietre. Concluzia ?? pai sa incerc sa nu mai il alerg, mai ales ca m-am simtit penibila, m-am epuizat iar el a capata aversiune fata de linguritza.
Cu scaun de masa - noi avem din ala lipit de masa noastra si mananca acolo, la acelasi nivel cu noi, direct pe masa noastra. Acum nu prea mai sta, recunosc, asa ca l-am pus pe scaun de oameni mari. Si in rest mai mancam pe canapea
cu Baby Einstein. Un truc care la noi merge de multe ori: eu imi iau farfuria de mancare (cand se poate) pe canapea si el ma vede ca mananc - e super curios, vine, isi baga capul in farfurie si vrea si el - cere. deci ii dau. Si merge. La fel cu apa (Robert a avut si o greva a apei, iar doctorul ma stresa sa il hidratez) - ma prefaceam ca beau din paharul lui si apoi plescaiam de satisfactie
iar dansul zbang venea peste mine cu gura deschisa.
Cleo - mucii nu sunt boala DAR pot da usor in diverse... De aceea eu una prefer sa il vad pe doctor (nu la urgente, uneori doar il sun si ii descriu ce si cum), il rog sa il asculte la plamani etc. Problema e de timing: daca te duci cu piticania prea devreme la dr nu a avut timp sa desfasoare alte simptome, tratezi un pic si de fapt astupi unele gauri care de fapt oricum se adancesc singure - deci tu te simti linistita ca nu are nimic dar de fapt are ceva
Daca te duci prea taziu - pai e tarziu ha! si atunci tratezi dar te chinui nitel. Eu in general aleg sa stau una-doua zile, sa vad "productia": cantitate, culori, grad de discomfort, alte simptome, tras de urechi, nemancat, harait etc. In functie de asta sun la doctor si descriu - el imi zice mai departe ce si cum.
Imi aduc aminte de mine care dadeam iama la Urgente imediat cum Robert facea 39 - 39.5 Hmmmm... ce vremuri
Cred ca e inevitabil sa te panichezi la inceput - acum privesc relaxata in urma dar pe vremea aia ... o data am si plans disperata, eram convinsa ca moare piticul
(nu a murit ha!)
Lorich haios bancul hihi 
Bebelina bine ai revenit
te incurajez si pe tine cum o incurajam si pe Esme. Fetele au dat sfaturi bune cu inlocuitul de deget hihi Stai linistita ca o sa mearga
Ha mai Cleo si aia care au mers la 11 luni cum sunt ? ![]()
hai mai ca is toti destepti :p
Va pup
Fug la ale mele ... mi-e dor de pitic (ieri a fost super cuminte si iubaretz, ne da 1000 de pupicuri 

)
AZI PITICUL FACE 1 AN JUMAAATEEE 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
mihaser spune:
Salut!
Lorich e fain bancul! 
Cleo io ti-am mai zis ca in prima luna la gradi mucii sunt la ei acasa si numai chestii pentru imunitate se dau...Lasa ca trece!
Tie iti urez sanatate ca sa nu mai dai asa multi bani pe medicamente!
Iar capatul de la batista nu am idee...eu mi-am gasit inelul intr-un biblioraft...asa ca...
Am vazut pozele de la gradi...faina ideea cu blogul ca sa vezi operele de arta si pozele de la ziua kinderilor.
Doloress si eu am unul cu pb la mancat si dormit la gradi...si e mult mai mare! bvg
Ieri se lauda ca a papat malai (adica chec!) si acasa a vrut citez "cartofi sensibili"...a facut mama toate retetele de cartofi...dar tot "insensibili" i-au iesit ca nu i-a papat
...pe cand Eli a mancat 7 chiftele...le-am ascuns ca nu se mai oprea! Jesus!
Magdone felicitari ptr sarcina!
Cenia tu cum te mai simti?
Eu fetele sunt aici, va citesc, imi salvez retete de foi de placinta, de spanac etc...Sunt cu mama si nu prea am timp de postat...Ma enerveza frigul asta.
Maine ma duc la tuns/vopsit si kangoo jumps!
Azi merg la tae bo...tot pe la 57,5 kg sunt! Dar bag sport intensiv! mi-am luat si pantaloni anticeluluitici :)
Lorich spune:
Cleo, vino, va astept cu drag, am pilaf sarbesc, gratar si placinta cu branza. Am facut o placinta gen american, in tava de tarta, rotunda, am pus foaie sub, branza cu ou si stafide, apoi facut grilaj de ala din aluat..a iesit f ochioasa asa si cu mai putina painarie. Lui Robert i-a placut. Deci e bine, ca e cel mai aspru critic al meu.
Cu batista am patit-o si eu cand era racit, l-am trezit ca nu putea respira, l-am chinuit, a urlat cu batista si cand colo n-a iesit nik. Era doar infundat saracu' Se mai intampla.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
gabitzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich am pilaf sarbesc, gratar si placinta cu branza. Am facut o placinta gen american, in tava de tarta, rotunda, am pus foaie sub, branza cu ou si stafide, apoi facut grilaj de ala din aluat..a iesit f ochioasa asa si cu mai putina painarie. |
Io-te la vecina ce mai gateste! Hop si eu
Alaturi de SEBI
Doloress spune:
Fetelor multumesc de idei si sfaturi cu privire la intarcat!
Deci de rarit nu stiu cum sa raresc…. Sa va povestesc cum sta treaba. Cand ma vede, sare pe tzatza. Asta e ori dimineata, in week-end, ori cand vin de la servici. Si cand doarme, seara. Noaptea se trezeste de vreo 3-4 ori si fara tzatza nu adoarme la loc.
Daca nu-i dau ziua face crize de ma imbolnaveste (de fapt singurele crize si tantrumuri de asta le face) se tranteste pe jos si urla, se invineteste, i se opreste respiratia, se tranteste cu capul de pamant, isi da cu pumnii in cap. Urla si cate jumate de ora pana scot tzatza la interval. Noaptea cand se trezeste, stie imediat cand ii dau biberon sau canita, le impinge cu mana, si trage de mine, se duce direct la tzatza. Nici nu mai curge mai nimic. Suzeta nu ia deloc, niciodata nu a vrut, am toate marimile, formele si culorile, i le pun si acuma la indemana peste tot in casa, la un moment dat m-am plimbat si eu cu ele in gura, doar doar m-o imita. Le pune in gura si le scoate imediat cu o scarba, de zici ca i-am dat cine stie ce scarbosenie.
Am sa mai astept putin, vreo luna doua, dupa ce se obisnuieste la gradi si poate trece si perioada asta de gripe, tot mai sper sa ii dau anticorpi.
Mi_bebelina ne bucuram ca mai auzim de tine si de Deliuta! Lasa ca isi da ea drumul la mers, e mai precauta probabil.
Lorich – pupam buzuta, sa treaca repede !
Eu am venit cu al meu din America julit din cap pana in picioare, mi-a facut al meu o caterinca… Era zgaraiat de pisica, amandoi genunchii juliti, cucui, vanataie pe toata partea stanga a fetei… saracul parca venea din Afganistan. Dar eu sunt mai permisiva si-l las mai liber. Gabi si soacra-mea stau ca jandarmii dupa fundul lui.
Esme – wow, deja stie sa foloseasca cutitul si furculita! Ca intotdeauna raman masca cand vad cat e de cuminte si cate stie sa faca!
Mihaser – bine macar ca Eli e mancacioasa, ce te faceai cu doi mofturosi? Dar la ce zice el cartofi sensibili? Radeam de una singura pe aici…
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
belleane spune:
Salutare,
Am vazut pozele cu piticii la gradi: Mara si Patrick. Super la ambele gradinite. Doar ca la Patrick este spatiu mult de joaca, mai liber, au mai multe jucarii..Par foarte fericiti ambii copii.
Lorich: vreau si io reteta de placinta cu brrranza.
Cred ca Mara a ascuns varful acela in cosul de gunoi. Al doilea varf al nostru este bine plasat sub un dulap imens. Este in mare siguranta acolo. Il vom scoate cand ne mutam.
Noi cu motanul am patit la fel am tot cautat sa-l dam pana cand ne-am lasat pagubasi. Si ne-a distrus toate tipurile de canapele inclusiv de piele. De fata cu noi. Deci am cumparat unghiera speciala acum. Ne trezeste din somn cand ii e foame. Ce putem face cu el? Ca-i e tot timpul foame. Dar Elena e moarta dupa el. Da spectacol pentru el. El este ca un frate al ei cred...sau mai mult...
mi_bebelina: las-o cu papa ca altfel o sa creada ca e ceva necurat cu mancarea aia. Incearca forme noi de prezentare. Alte vase, alte forme. Eu cand nu vrea sa manance mancarea din farfurie ii pun aceeasi mancare in borcanel si de obicei papa. Apoi daca nu vrea asa cum ii dau ii pasez. Sau daca nu merge nici asa ii dau 1,2,3 lingurite, furculite sa pape ea. Daca nu merge nici asa ii pun un vas cu apa calda in care se balaceste cu mana. Si atunci poti sa-i dai in gura aproape orice fel de mancare.
Noi niciodata nu am mancat in alta parte decat in scaunelul ei din bucatarie. Cand am fost la mama a papat pe scaunel de om mare. Si acasa vrea pe scaunel mare dar se plictiseste repede.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
belleane spune:
Doloress: incearca sa faci in asa fel incat Sa nu te vada atunci cand ar dori sa pape tt. Noi asa am intarcat-o pe cea mare. Nici ea nu a vrut suzi, bibe. In momentul in care am intarcat-o a vrut biberon. Ea papa seara si atunci eu dispaream si adormea mai greu dar in max 1 saptamana am scapat....si a uitat.
belleane spune:
Simonix: Chiar 1 an jumate;
e un baiat mare.