Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
michelle_sf spune:
Imi pare rau diana ca esti in spital, iti tinem toate pumnii si ne rugam pentru voi amandoi sa mai rezistati 20 de sapt si sa fiti sanatosi. Uite, chiar acuma ma duc sa aprind candela la Maica Domnului si ea o sa aiba grija de voi. Nu baga in seama atmosfera din spital, nu ai voie sa te demoralizezi 
cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag
Rebiana27 spune:
Diana ma rog pentru tine si pentru puiutza din burtica! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste acest hop! Sunt sigura ca, fiind in spital, totul va fi bine si vei duce sarcina la bun sfarsit! 

Imi este atat de greu sa observ ca multe sarcini au probleme si nu exista solutii de aplicat pentru a preveni anumite lucruri. ![]()
Ramane increderea in Dumnezeu ca ne va ajuta pe toate sa nastem copii sanatosi, la termen!! 
Mami de Luca si
16+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
vladimirescu spune:
DIANAMI, draga noastra, stai cuminte si fii calma, totul va fi bine, Dormi, odihneste-te cit poti, si ai speranta. Ne rugam pt tine si copilasul tau cu toate aici! Sa ne mai dai cite o veste cind poti. Putem sa te ajutam cu ceva? sa spui, ca sintem multe si ne-om descurca noi!
Te imbratisez cu drag, fii puternica!!
17+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
ellanik spune:
Dianami
sa fie totul bine si bebe sa stea la mami pana la termen.trebuie sa fii optimista pentru ca Dumnezeu tine cu copiii si mai ales cu mamicile care isi iubesc copilasii, asa cum esti tu adica.Daca era sa nu fie asa nu te aducea Domnul chiar in fata spitalului chiar atunci cand aveai nevoie.Cineva acolo Sus te iubeste.
Te imbratisam cu drag cu toate si ne gandim la voi.Bine ca ai laptopul sa uiti de atmosfera din spital.

19+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
atb spune:
Dianami, esti in gandurile noastre, ne rugam sa fie totul bine, D-zeu sa te aibe in paza si sa-ti dea liniste si pace sufleteasca, sa te odihnesti cat de mult si sa nu pui la suflet nimic din jurul tau, gandeste-te doar la copilasul din burtica care TREBUIE sa stea acolo pana la 40 de saptamani! Pupici!
Adriana
17+
si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
ellanik spune:
Miria eu am luat din supermarket si le-am tinut afara din frigider si vreau sa iti spun ca s-au facut super (desi erau coapte).Cat despre animalute si eu am un catel batranel pe care chiar nu il dam.Nu sta decat in patutul lui,nu intra in camere ,nu intru in contact cu el si in plus ...l-as omori daca l-as da altcuiva pt ca na!ca orice batran are si el tabieturile lui si sa-l rup acum...Las ca bebe nu are de-a face cu el.Cand iti mai dau sfaturi din astea despre animalute...poti intreba persoanele respective "Draga ca tot spuneai de microbi si alte bazdaganii...tu te-ai spalat pe maini cand ai venit la mine?ca la mine e sanepid si..."
Mooaaammmaaa! ce de destepti pe lumea asta si ei miros (ca sa nu zic put) de neingrijiti (ca sa nu zic nespalati).Te tzuc.
Honeybaby ti-am vazut maimutzica.Doamne ce fatza haioasa are.In poza in care dormea cu cracii in sus e bestiala.Exact asa am si eu o poza cu javrone al nostru.Numai ca a ta e o scumpa al nostru e un cocker tembel.
ATB ce face putzica?![]()
19+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
happymum spune:
dianami imi pare tare rau sa aud asa veste...
iti tin si eu pumnii si ma rog sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine de acest hop... offfffffff..... asa m-am intristat...
Doamne ajuta sa aiba maini de aur doctorul tau si sa te urmareasca continuu...
nici nu concep sa nu fie bine... nu are voie...
trebuie sa fie bine bebelusul... trebuie.... trebuie....
Blog
miria_cristina spune:
DIANA - Dumnezeu sa fie cu voi si sa va apere! Cu siguranta se va rezolva, dar pana atunci incearca sa stai cat mai relaxata si mai optimista. stiu ca e simplu sa dai sfaturi, dar daca sunt spre binele tau, incearca sa le pastrezi in gand.
Te pup si sa vii cu vesti bune!
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
vladimirescu spune:
Dragelor, n-am mai intrat decit sa va citesc - sa stiti ca citesc totul intotdeauna, dar mai cu intirziere, si de aia nu raspund la cite ceva, ca au trecut deja 2-3 zile si ar fi penibil :)
Ultimele 2 nopti mai exact v-am citit, ca la 3 ma trezesc si pina la 5 nu mai pot adormi, asadar ma delectez ciripeala voastra de vrabiute.
Am avut o saptamina tare grea, simbata am lucrat la menajare decor, luptindu-ma cu un producator care vrea doar sa ia banii fara sa faca si treaba, apoi luni s-a naruit cerul cu mine... Marti aveam un mare eveniment fitzos unde nu doar ca aveam tot bugetul clientului pe mina si toata responsabilitatea sa iasa bine, dar mai eram si gazda mare, cea care a invitat oamenii si trebuia sa-i primeasca si intretina. Ei, si am sta eu luni muncind ca un rob pina la ora 11 noaptea in decor, ma durea spatele de nu mai puteam sta in picioare... Am ajuns acasa, m-am bagat in dus, apoi la ora 12 noaptea cind am iesit cu prosopul in cap il aud pe Vladimir scotind niste sunete inumane, o tuse ca de caine sau magar si suierind. Am mers imediat la el, mititelul statea in fund si facea semne cu miinile ca nu mai avea aer. L-am batut pe spate crezind ca s-a inecat cu mucozittai, dar el tot nu se linistea. Pina la urma m-a dus capul sa-i dau 1 fiola de adrenalina ca pe un spray in git (am pus in graba in pompa pt nas de cind era bebelus) si 5 ml de Claritine, am sunat doctorita care a si raspuns ca era de garda si ne-a trimis de urgenta la spitalul ORL. Am plecat cu capul ud, cu pantalonii trasi fara chiloti pe mine si o bluza de training, noroc ca spitalull era la 10 min de mine. In fine, am facut injectii intavenoase de urgenta si am stat citeva ore internati acolo la Grigore Alexandrescu. Diagnostic: laringita subglotica, cu debut brusc, cind laringele se inflameaza deodata si stringe caile repiratorii pina aproape de sufocare. Eu personal n-am avut asta niciodata si nu m-a dus capulmce grava e o laringita, dar doctorita mi-a zis acum ca e una din cele mai periculoase boli pt un copil, in unele cazuri bietul copil nu mai ajunge nici macar la spital...
Scuze, sint incoerenta, dar o sa revin cumva zilele astea cu niste precizari daca veti vrea mai multe amanunte... uite ce bine mi-a fost mie ca sint mama nebuna si am tot felul de medicamente de urgenta in casa...
Si uite asa m-am culcat abia la 5 dimineata, la 7 m-am trezit, m-am machiat si m-am dus sa iau francezii de la hotel ca sa le arat ce decor le-am pregatit, apoi am aranjat totul final pina la 12 cind au venit invitatii, iar la ora 6 dupa-masa am ajuns acasa si am cazut lata...
Nu pot sa cred ce incoerenta sint, va rog penalizati-ma!!!
17+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
atb spune:
Ufff, Vladimirescu, bine ca ai fost si inspirata, spitalul aproape si dr. ta de garda! Si in primul rand un D-zeu acolo sus care va iubeste! Cum se mai simte Vladimir acum?
Ellanik
, multam de intrebare, putzosul meu e inca mititel, nu-l simt decat f rar, si atunci zic "cred ca mi s-a parut", ca a doua oara nu mai vrea sa repete miscarea.
A, si apropo de putzica, la sarcina cu Nicholas ma distram copios de buricul meu care era cam tare iesit inafara si prinzand perioada verii, se vedea prin haine oricat de tare incercam sa maschez, asa ca, daca mai intrebau curiosii de ce arata asa, ziceam ca... i s-a sculat putzulica lui bebe, de-aia!![]()
Adriana
17+
si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)