Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
honeybaby spune:
Miria- eu am si pisica si catel. Eu am imunitate la Toxo, pisica la fel ( deci nu mai contamineaza pe nimeni) . Sunt vaccinati si deparazitati.
Daca incep sa-mi dea sfaturi depre ce ar trebui sa fac cu ele mi se urca sangele la cap, zau.
Le-am explicat, bebe va dormi cu Honey in cos, ca Honey are un cos mare si ii tine si de cald lui bebe, facem economie etc. Trebuia sa vedeti fete...

dar macar au schimbat subiectul.
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Dianami spune:
Salutare, dragelor...am vesti f proaste, sunt in spital cu hemoragie mare si ma rog la Dumnezeu sa-si faca efectul perfuziile. Eram afara cu treaba si am simtit sangerarea cand treceam pe langa spital. Norocul meu, pt. ca la traficul infernal din Bucuresti (astazi a plouat) faceam cel putin o ora pe drum.
Alt lucru bun e ca dr meu era de garda...asa ca s-a ocupat de noi si m-a oprit de urgenta in spital.
Sper sa se opreasca sangerarea, bebe e bine, misca, insa placenta se desprinde...
A venit mama si sta cu copiii, Mihai mi-a adus ce trebuie si laptopul, sa-mi iau gandul de la atmosfera sumbra din spital. In salon sunt femei cu tot felul de probleme, mi-e f greu sa raman calma.
Rugati-va si pt. noi.
Diana
21+
, mami de Iulia si Andrei
dayanara spune:
vai diana nu mi.a venit sa cred cand am citit, ma rog din tot sufletul sa.ti fie bine, cu repaos la pat sa nu se desprinda placenta! sa mai stea bebe acolo , nu mai e mult...tre sa fie o solutie
dar ce s.a intamplat , de la ce a inceput desprinderea? ce zice doctorul?
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
Dianami spune:
Roxana, ma bucur ca e cineva online. Sursa sangerarii e placenta, momentan praevia centrala. N-am facut niciun efort, nimic, azi eram in drum spre dr de familie si treceam pe langa Municipal. Noroc chior, coincidenta, sau mana divina cum cred eu...
La eco nu s-a vazut niciun hematom, oricum nu avea timp sa se formeze in juma de ora.
Diana
21+
dayanara spune:
m.am pus sa citesc, nu se stie exact de ce se intampla...si in general dupa 20 de saptamani
dar am citit caz careia i s.a desprins la 22 de saptamani si internata a reusit sa nasca bebelusul sanatos, alta ca tine spune ca e previa si dupa stat la pat in spital, a urcat si e bine merci, chiar si dupa sangerari, nu.ti pierde speranta,intr.adevar mare noroc sa fii langa spital, asta insemna ca bebe vrea sa stea acolo 
ai avut previa de la inceput sau a coborat?
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
MadaJosie spune:
Diana - multa sanatate si putere sa treceti cu bine peste toate problemele si tu si bebita.
Eu sunt noua pe desprecopii.com, astazi m-am inscris si inca incerc sa ma dumiresc cum ma pot inscrie pe forumul asta avand in vedere ca nasc in martie 2010.
Cu siguranta iti este foarte greu dar incearca sa ramai pozitiva.
Multa sanatate,
MadaJosie
honeybaby spune:
Dianami- iti tin pumnii sa fie bine. Ce bine ca ai fost langa spital si doctorul de garda, cu siguranta si bebe va fi bine.
Am o prietena care a avut acelasi probleme ca si tine , a ajuns de 3 ori la spital dar in martie a nascut un baietel sanatos si la termen.
Trebuie repaus cat mai mult.
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Dianami spune:
De la inceput e asa, bebele meu s-a prins pe col. Sper sa se opreasca hemoragia, asta e problema cea mare, contractiile le pot controla.
De-aia la control nu-mi face TV. Pur si simplu am simtit sangele cum curge pe picioare si-am intrat in spital imediat.
Diana
21+
oanaiacovita spune:
Of, Diana tocmai citeam la pepenasi si vroiam sa vad daca ai intrat si la noi.
Ne rugam sa fie totul bine cu tine si cu bebe.
Sanatate multa si ai grija de voi.
Oana
20+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
Imi cer scuze fetele, vroiam sa recuperez ce s-a scris azi, dar m-a terminat vestea de la Diana.
Merg in pat sa ma rog pentru Diana si pentru noi toate sa ne pazeasca de orice problema.
Noapte buna, revin maine la discutii.
Oana
21+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!