Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
freedelia spune:
Diana, sa dea Dumnezeu sa fii bine si sa se prinda placenta la loc si sa stea bebe la caldurica pana la termen (sau pe aproape).
Nu va suparati cand nu va raspunde cineva -- pe mine rar ma baga cineva in seama, desi scriu rar si de obicei despre lucruri deosebite (cum ar fi ziua petrecuta la ferma printre vaci -- mi s-a parut ceva deosebit ce merita sa va povestesc, dar nimeni nu a comentat nimic). Asta e, suntem multe -- eu una marturisesc ca raspund numai celor carora am ceva sa le spun, si asa abia am timp sa scriu...
Eu am fost super busy si la fel va fi pana luni inclusiv.
Ieri am mers si am cumparat toate cele pentru botezul de duminica -- hainute, prosoape, lumanari, etc si asta mi-a luat toata ziua, m-am dus direct dupa ce am dus copiii la scoala si dupa ce am terminat, m-am dus direct sa ii iau.
Azi avem Parent-Teacher Conference, apoi mergem la un Carnaval, este un eveniment imens pentru comunitatea de straini din Shanghai, pe un stadion imens, cu tot felul de activitati. Anul asta tema este "Around the World" sunt curioasa ce fel de activitati voe avea. Anul trecut tema a fost Jocurile Olimpice si au avut tot felul de axtivitati sportive amuzante --alergat cu 3 picioare (adica 2 oameni legati impreuna incat au 3 picioare), aruncat cu baloane umplute cu vopsea, stropit cu pistoale de apa, catarat, dans, etc. A fost excelent, John a corbit tot anul de carnaval si de cand am aflat data pentru cel de anul asta, numara saptamanile. Cred ca o sa fie super dar si foarte obositor.
Iar maine e ziua noastra si e si botezul -- o sa fie o zi plina, iar luni le-am promis copiilor ca ii duc la Science and Technology Museum care e un muzeu imens, pe vreo 4-5 etaje, cu tot felul de chestii, iti ia o z intreaga sa te preumbli pe la toate. Dar de mult ii aman, ca mi-a fost rau, iar acum am promis...
Va pup si fug sa fac miculo dejun, ca intr-o ora trebuie sa iesim pe usa.
Sa aveti o zi minunata si sa auzim numai de bine!
18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
irinabobe spune:
Diana iti tin pumnii sa fie totul bine. hai ai incredere ca vei ajunge la final, e o problema care se rezolva daca stai in pat si iei tratament. multa bafta!
michelle_sf spune:
Vladimirescu, sanatate multa pentru copilasul tau, chiar ai fost inspirata cu medicamentele si ai avut viteza de reactie. Acuma o sa fie bine daca e pe mana doct. 
Freedelia, ne pare rau ca nu am bagat in seama ferma de vacute, dar eu cel putin am crescut pe langa vacute, cand aveam probleme cand eram mica vorbeam cu Florica, vacuta noastra, de asta am trecut cu vederea experienta ta... Distractie placuta azi la botez si la muzeu 

Fetele, o zi faina sa aveti
, eu sper sa fie calduroasa, azi tre sa ne monteze centrala si sa nu mai stau cu 3 pulovere pe mine ![]()
cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag
Lindal spune:
Buna dimineata fetelor,
In primul rand pentru fetele cu probleme, Dianami - multa sanatate iti doresc si incredere ca totul va fi bine; Vladi - si baietelului tau ii doresc insanatosire grabnica si fara alte urmari. Pupici pentru amandoua!
Doamne ajuta!
Freedelia, ai niste activitati super interesante acolo si ma bucur ca te simti mai bine in ultima vreme si te poti bucura impreuna cu copilasii tai. Sa ne povestesti cum a fost si la botez si la toate celelalte activitati.
Ella si celelalte fete: am citit ca cica mai mult decat atunci cand vad o femeie gravida, ceilalti oameni devin deodata "experti" cand vad o femeie cu copil mic. Se simt deodata in masura sa dea sfaturi! Asa ca trebuie sa ne calim acum pentru ceea ce o sa urmeze. Tebuie sa le-o retezam ceva de genul: "am un doctor foarte bun care ma sfatuieste in tot ce tine de sarcina si nu pot accepta alte sfaturi de la nimeni altcineva".
Asa, iar despre rodii, eu nu as recomanda sa fie mancate boaba cu boaba in varful canapelei, ca vorba Ellei, ne facem si noi si totul imprejur in picatele. Eu am scos boabele si le-am pus la storcatorul de fructe -> samburii au iesit pe o parte, iar pe cealalta un suc delicios. Nu vi se pare ca au gust de coacaze rosii?
Gata, va pup pe toate.
14+
Pictura pe sticla
Lindal spune:
Aaaa, am uitat sa spun ca ne-am cam hotarat la nume pt copilas: daca va fi fetita ELIZA, iar daca e baietel DIMITRIE. Amandoua au corespondent de sfant, sunt romanesti, sunt mai rar intalnite, deci par sa aiba tot ce trebuie. Desigur, pana se naste mai avem timp sa gasim si alte variante, iar mai intai sa aflam daca e F sau B. Insa deocamdata suntem multumiti cu astea doua. PS: eu am ales pt fata si sotul pt baiat.![]()
14+
Pictura pe sticla
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
DIANA - Ce faci? Cum te mai simti? Da un semn cand poti!

LINDAL - E adevarat u rodiile si stropitul, dar am o tehnicaaa!![]()
Pentru ca imi plac in mod deosebit am avut perioade cand mancam non stop. Si asa, ca atare si stoarse.
Mie, cand mi se face pofta de rodii nu ma gandesc la stropituri, ca nu prea ma stropesc, cu la samburi, ca nu stiu cat de normal estesa inghiti atatia.
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
VLADIMIRESCU - Asa am patit eu cu fata anul trecut. a facut laringita latratoare in termeni populari, adica ce are al tau acuma pe la 3 noaptea si intai m-am gandit c-o fi inghititceva, dar cand i-am simtit si febra am stiut ca-i laringita si am fugit cu ea la spital. Intai la Panduri ORL, ca-mi era mai aproape, apoi, la Grigorea Alexandrescu, unde am si stat internata cateva zile ca sa-i poata face inhalatii cu dexametazona si s-o scoate de sub riscul astmului. Era asa rau, ca le-a fost frica sa nu ramanem cu astm.
E tare rau cu copiii mici la capitolul boli, ca debutul e brusc si zgomotos si ei sunt mici si nu stiu sa-ti explice clar ce au sau ce stimt.
Bine ca ai fost pe faza si te-ai descurcat super rapid.
Odihna placuta astazi si sanatate puiutului bolnav!

Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
miria_cristina spune:
LINDAL - Mi-e rau!!! Ce coincidenta si eu tot Dimitrie vreau!!

Pentru mine Sf. Dimitrie e unul dintre sfintii de suflet, asa ca, ma gandisem inca de la inceput la el si mai am unul, dar il tin secret.
Tot cu sfant e numele si va avea 2.
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
Lindal spune:
Miria nu ma supar daca ii pui si tu tot Dimitrie (se asorteaza cu Damiana). Cum am zis, a fost alegerea sotului, eu nu am alta preferinta deocamdata, asa ca e ok pt mine. Ca o coincidenta, si pe tatal meu si pe al sotului ii cheama Dumitru (insa nu asta a fost motivul). Iar Dimitrie suna altfel.![]()
Pentru fata mai vroiam Maria, imi place foarte mult, si i-as fi pus ambele nume, insa si numele de familie este lung, nu vreau sa fac un carnat de litere. Doar Maria este cumva prea simplu si as vrea un nume mai deosebit. Asa ca m-am hotarat la Eliza. Am citit si despre Sf.Elisabeta, mama sf.Ioan, care se pare ca era verisoara cu Maica Domnului, si mai este o cuvioasa Elisabeta chiar in aprilie, pe 24, insa eu voi naste pana pe 15.
14+
Pictura pe sticla
miria_cristina spune:
LINDAL - Pai, de suparat n-ai de ce sa te superi ca asta e alegerea fiecareia, la noi s-a intamplat sa fie o coincidenta si atat.
Pe Damiana o mai cheama si Maria si pe mine si pe bunica mea si pe soacra mea, asa ca, n-am iesit din tipar.![]()
Eu numele celui de al doilea copil nu l-am zis inca (exceptie facand acuma pentru ca prea a fost coincidenta) pentru ca poate ma razgandesc, dar si un pic din superstitie. La inceput ma gandeam ca decat sa imi stea mintea la un nume si sa pierd sarcina si sa raman cu numele, mai bine ma gandesc mai incolo. N-as fi gandit eu asa, dar cum m-a marcat pierderea de anul trecut, trauma a ramas in subconstientul meu.
Eu merg des la Mitropolie la moastele Sf. Dimitrie. Iar Dumitru, desi imi place nu i l-as fi pus. Mi-ar fi placut, daca eram in Grecia, sa-i pun Dimitris, dar la noi nu merge, suna kicios. Mi-ar mai fi placut Alexandru, dar inca nu-s hotarata.
si George, ca se naste aproape de sarbatoarea Sf. Gheorghe. Acuma oi vedea, ca inca am timp sa aleg.![]()
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)