Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ella- super sacul dupa site-ul pe care l-ai pus. Nu stiu cum le gasesti.
Miria- Pai de lene . Pt ca nu am avut nevoie de ea decat de doua ori, pt o trimitere in liceu si o reteta tot in liceu . In rest ii trimiteam pe parinti cand mai aveam denoie de o adeverinta in timpul facultatii.
Vladi- noroc in activitati si la amino

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala86 spune:

sarcina usoara si bebei sanatosi tuturor!!!!!felicitariiiiiii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, eu la prima sarcina am baut in fiecare zi cola, ma rog, aproape in fiecare zi, dar cola fara cofeina, si 2 nessuri pe zi si totul ok, ivan e foarte calm, nu.mi face crize de nervi sau altele
acum nu mai beau ness din cauza tensiunii, dar cola de cate ori simt nevoia

ella uite scaun de alaptat frumos
http://www.hapfa.bizoo.ro/vanzare/105624/Balansoar-pentru-alaptat

vladi iti vor da rezultatele pe loc? sau macar pana pleci de acolo?

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salut fetele!
diana ma rog pentru voi, sunt sigura ca va fi bine.
miria esti superba cu parul rosu!
oana esti o harnicuta la cumparat hainute pentru bebe! bravo, te invidiez, eu nu am timp, pana prin noiembrie-decembrie cand o sa recuperez!
vladi, o sa fie bine, te vei intoarce si mai plina de viata (cu toate ca ne intreci pe toate la capitolul asta)
rebiana tinem pumnii, sa ai o sarcina usoara mai departe.

Marti ma duc la morfo-fetala, deabia astept, il iau si pe tati, sa-si vada si el feciorul, ca de simtit, il simte seara de seara, cand bebe da spectacol Acum il simt toata ziua, e super activ si eu super incantata

Va pup

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele sunt tare curioasa cand il voi simti ca se misca pentru ca la Damiana nu mai tin minte absolut deloc cand a inceput.

IZABELA - Sa fie sanatos bebe si tu la fel sa fii? De ce mergi pana acolo pentru amniocenteza si la noi fac si fac bine. Zic si eu, na, sa nu te superi.

Cat priveste trusele de prim ajuntor de prin casa, eu deja m-am transformat in farmacie. E adevarat ca-i si defect profesional, dar totusi...

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria, eu pe ivan l.am simtit pe la 14-16 saptamani, de data asta pe la 11-12, foarte devreme, multi spun ca nu se poate dar aceleasi miscari continui sa le simt si acum , mai dese insa si mai intense, incat nu mai am nici.un dubiu

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Vladimirescu sar'na pentru raspuns. Il voi intreba negresit pe dr pediatru pentru ca intamplarile voastre ma pun in garda!
Doamne ajuta sa treci cu bine peste saptamana asta plina si joi, dupa amniocenteza, sa te simti foarte bine iar rezultatele sa fie cele asteptate!
Cristina eu nu reusesc sa vad pozele de la semnatura ta... habar n-am de ce. Le-am vazut doar pe cele de la nunta unde te-am admirat roscata!
Roxana nici pe mine nu m-a crezut dr, la care am fost joi sa ma consulte, cand i-am spus ca am simtit primele miscari ale copilutzului pe la 11-12 saptamani. Insa eu stiu cel mai bine ce am simtit... erau aceleasi miscari, ritmice insa putin mai firave, ca si acum. pt voi... mi-e dor de Spania cand te citesc! :)

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui child
rebiana tinem pumnii, sa ai o sarcina usoara mai departe.

Doamne ajuta sa fie asa! Multumesc, la fel si tie!

Fete dragi ne citim maine spre seara sau cel tarziu marti de dimi. tuturor si o noapte frumoasa!

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dayanara ala e scaunul pe care l-am ochit si eu.L-am si gasit in oras insa astept marea trambaleala .In noiembrie avem in plan niste modificari (amenajari complete) (daca vin si banii care vad ca fac fitze) si sa nu-l aduc acum sa se murdareasca.Mi-ar fi placut mai inchis ca alb-crem e mai pretentios dar vad eu.
Honey am vazut in oras port-bebe de genul asta si am zis sa ma uit si pe net poate gasesc un pret mai bun.Mare diferenta nu e.
]Vladi iti tinem pumnii.
Miria si eu daca ar trebui sa fac investigatii atat de delicate m-as duce in strainatate.Crede-ma FIV am facut cu un prof din afara , cu embriologi straini, ce mai, toata echipa de medici era din strainatate si rezultatul se vede la semnatura .
Aaaa!Ati vazut ca am schimbat prefixul?Acum nu e o regula.Sunt constienta ca daca e sa se intample ceva Doamne fereste! se intampla oriunde.Dar oricum analizele de la amnio se trimit afara asa ca...Oricum tine si de posibilitati.
Rebiana poate totusi iti faci timp maine...sa nu ne tii in suspans.
Pupam pe toate mamicile si pe toti bebicii.Pe bebicii baieti ii salutam respectuos si la domnisoare transmitem sarutari de manute si talpitze.
Pt mamici pupici pe burtici.

De azi debuteaza rubrica "Pastila cu zambet" pt ca trebuie sa avem bebici razaciosi.Cine stie glumite sau bancuri haioase...go for it!

Banc:
Un mos si-o baba mor intr-un accident de masina la varsta de 90 de ani.Ajung in rai.Acolo,totul mirific.Pasarile cantau, ingerasii cu aripioare zburau si se jucau cu norisorii.Deodata mosul intrigat se ia de baba:
-Vezi babo,ce misto e aici?Eram de acum 20 de ani daca nu erai tu cu "Sa ne hranim sanatos" !

20+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetelor, sunt rupta de oboseala, dar totul a iesit foarte bine ieri la botez. Inca nu am poze, cand le primesc va pun.

Am pus poze de la ferma!!! sa vedeti ce zi minunata am avut!

Vorbeati acum cateva pagini de montatul patutului -- imi aminesc si eu cand l-am montat pentru prima oara, cand il asteptam pe John. Avem poze cu tati mandru nevoie mare, si apoi noi amandoi asezati langa patut, eu cu un burtoi imens. Acum inca nu am luat patut, as vrea unul nou, ca cel vechi este cam varza. Dar am sa astept pana nasc, sa vad daca e fetita sau baiat, si apoi o sa cumpar la culoare :)

Rebiana, bafta multa la cerclaj, poate intri sa ne spui cum a fost. Romania nu a fost reprezentata la carnaval, au avut in total vreo 20 de tari si cred ca le-au ales pe cele mai bine reprezentate in comunitatea de straini din Shanghai -- americani, canadieni, francezi, englezi, nemti, japonezi, indieni, brazilieni, etc.

Dianami, ne-am casatorit in aceeasi zi!!! Si noi tot 6 ani am implinit ieri. Si tot al treilea bebe il asteptam si noi :) Imi pare rau ca nu ati putut sarbatori si ca te simti asa rau -- sa de Dumnezeu sa fie totul bine pana la sfarsit.

Miria -- de ce nu te vopsesti??? Mai ales ca spui ca folosesti in continuare creme -- pai prin piele intra mult mai multe chimicale in corp decat prin par. Sunt vopsele fara amoniac care nu au nici o contraindicatie in sarcina.

Babyangel -- eu sunt complet impotriva celui de-al doilea sfat al tau. Daca nu il adormi in brate, ce ineamna asta? Ca il lasi sa planga? Si mai ales pentru bebelusii alaptati, ei in general adorm la san. Cu plimbatul in brate, uneori e necesar (cand au colici de exemplu, ai mei se calmau numai plimbati in brate si batuti la fund) dar altfel nu e necesar sa te ridici cu copilu. Il iei in brate si va culcati amandoi la loc.

Eu o astept pe mama sa plecam la Science and Technology Museum. Sper sa rezist -- am facut cam mult efort in ultimul timp.

Va pup si pe mai tarziu!

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput