Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
Stefanna spune:
Delia, scuza-mi ignoranta dar care e dif de fus ora intre voi si Romania, ca sa pot sa imi dau seama care dif intre Canada si voi.Stiu ca daca nu mi-ar fi lene as putea sa aflu singura,da io is de principiul dac-mi pica in cioc de ce sa ma ostenesc si io
.Felicitari pt cei 6 ani impreuna si multi inainte
ATB si NEMARy felicitari pt baietel si pt fetita.
DIANAMI ne rugam si noi pt voi, si va dorim multi ani impreuna intr-o frumoasa familie in 5.
REBIANA, curaj si sa ii fie la bebe bine.
HONEYBABY SI OANA mi-au placut hainutele bebeicilor vostri.OANA patutul printisorului mi-a starnit iarasi marea dragoste pt genul asta depatut.Eu initial am zis ca ii iau asa ceva la bebe, dar apoi m-am gandit ca totusi is bani aruncati avand in vedere ca am patutul de len al Biencutei.. acuma dupa ce l-am vazut pe al tau iarasi cochetez cu ideea, desi ratiunea imi spuen sa fiu chibzuita ca sint atatea nevoi la casa omului cu copii.
BABYANGEL, daca citeam sfaturile tale cand o avem pe Bianca de 10 luni, mi-as fi dat cu caramizi in cap ca nu am facut asa.Eu initial am invata-o sa adoarma singura, da a venit maam si pt ca fata regurgita cumplit de mult si pana la luni mari, mama cica sa ii aline suferinta o adormea in brate.M-am plans cumplit de acest obicei pana pe la vreun an jumate.De la un an jumate pana 3 am savurat placerea de a o adormi pe picioare, desi toti imi ziceau ac nu e permis asa ceva la o asemena varsta.A fost ceea ce mi s-a potrivit mie,si cand fetita mea a inceput sa adoarma langa mine am suferit.Stiu ca usureaza mult faptul ca bebe se duce la nani de unul singur, dar in cazul meu as fi regretat sa nu cunosc placerea ce am trait-o in acesti ani.
ELANIK SI ATB sa stiti ca si la mine e la fel la sarcina asta.Am burtica in fata si nimic pe solduri( sa ne intelegem nimic nou fata de ceea ce deja era).La BIencuta ma latzisem intr-un hal si aveam niste picioare oribile, plus ca am fost f infiltrata.Bebe asta micutu, incearca sa ma imbuneze, ca unde s-a mai vazut maam nebuna care sa puna bot cand are copil sanatos, numai pt faptul ca e bleu in loc de roz.Anyway acum cred ca am prins mare drag de ideea de mami de baiat, dar mi-a mai intrat in cap un pitic: sa il fac pe bebe 3, care tre sa fie fetita.Si sotul rade, si zice lasa ca bebe 3 o sa iasa gemeni si pe deasupra si baieti![]()
VLADI drum bun spre Geneva si sa te asteptam cu cele mai grozave vesti.Sanatate la Vladimir.
ANDIRA sanatate la piticute, si ai grija sa nu iei si tu... adica medicheaza-te cu babisme ca poate te tin departe de virul fetelor.
MIRIA CRISTINA ai o fetita de poveste.E f dragalasa si are un par superb.
IOANA mami de ALEX, incearca sa vezi partea plina a paharului....face tare bine in general si ami ales acum pt bebe cel pretios din burtica.Si nu mai fi trista daca e tot baietel, te vor durea aceste ganduri.Iti spun eu care am plans de ciuda cand am vazut ca e baiat si incercam sa il fac pe nenea ecografistu sa spuna ca-i fetita.Ma simt vinovata fata de bebele meu,. pt ca am senzatia ca nu de el imi pasa, ci pur si simplu de o tzacaneala de a mea.
BORDEANCAVIO, de cand ma tin sa iti spun ce mult mi-au placut hainutele care le-ai luat la bebe.Mi se pare mie , sau si tu visezi tot la fetita?
VA las acum, incerc sa ma bag si eu in pat la naneala, desi se pare ca intru in tabara celor cu somnul fragmentat... imi cer scuze pt greselile de ortografie, dar nu mai am rabdare sa corectez.Ma iertai, da?!
V-am pupacit pe toate si faca Doamne -Doamne sa avem o saptamana in care ocrotirea Lui sa ramana peste bebicii nostri pretiosi.
Stefanna mami de fetita si
20+ 
castelanaC spune:
Buna fetelor!
nu dati cu rosii, stiu revin dupa ceva absenta, dar cu stiri bune!
Avem baiatttttttt!!!!
Azi s-a confirmat si ne-am bucurat fiind in parametrii: aprox 13 cm(nu l-a putut masura ca de obicei CRL pentru ca statea f curbat si se misca de mama focului) si 161 g!
va pup si revin maine, sunt foarte alergata in perioada asta cu o mie si una de activitati, va povestesc eu.
va pup si nu va suparati pe mine ca am absentat.
o floare primiti? orhideele va plac? sunt de la cavalerul meu mic!!!

castelana fericita
16+