Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
oanaiacovita spune:
Alina am vazut pozele
si am zarit-o si pe Oanka.
Nu stiam ca sotul tau e preot.
Oana
21+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
miria_cristina spune:
ALINA - Felicitari pentru excursia facuta toti 4!
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
OANKA - Si eu stiu ca ceaiul verde trebuie limitat in sarcina, acuma depinde cat de constiincios privesti lucrurile.![]()
Uite, aici un articol chiar de pe DC.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1696
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
miria_cristina spune:
REBIANA - Da, am ramas rosie, dar nu mai e ce-a fost.
Am ramas asa pentru ca nu vreau sa ma decoloreaz cand voi reincepe sa ma vopsesc, dar preferam un saten sau macarniste suvite ca sa mai estompez din diferente. Nu arat bine delc, dar nici sa-mi fac ceva la par nu vreau ca sa nu pun in pericol sarcina. Adica,nu-s adepta vopsitului in sarcina. Ma sacrific.
Iar dupa ce-oi naste am tot timpul sa reincep vopsitul.
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
Ioanact spune:
oanka multumim.
Mie nu mi s-a parut ca ai burta mica, eu la prima sarcina, la 5 luni nu iti dadeai seama ca sunt insarcinata, si in plus ai zis ca bebe se incadreaza in greutate. Sanatoas (a) sa fie..sunt curioasa daca tot fata se confirma ca e.
Legat de mancare..eu am facut o ciorba dintr-o rata cu bors, ca asta pot manca si imi place mult sa fie f acra..
Aaa...ieri cand am plecat din Iasi spre Ct (Vulturu), am facut un popas la iesire din Slobozia, si am mancat o ciorba de burta, tare buna a fost
.
In leg cu ceaiul verde, nu stiu sigur ce sa-ti zic, dar am gasit aici ca o cana pe saptamana nu face rau.
Si, la noi ploua, spun vecinii de 2 zile.
Rebiana28 multumesc si tie!
A fost frumos si intr-adevar m-am incarcat "spiritual", sunt multumita ca m-a ajutat Dumnezeu si am ajuns si m ales in per aceasta cand port un prunc in pantece.
Sa ne ajute Sf. Cuvioasa Parascheva pe toate sa avem o sarcina usoara urmata de o nastere cu un bebelus sanatos (asa cum ne dorim fiecare).
Doamne Ajuta! sa fie bine dupa ce vei face cerclajul..am o prietena care a pierdut 2-3 sarcini, are un baietel nascut prematur(900 g) si acum 3 luni a nascut o fetita sanatoasa, iar in timpul sarcinii a tb sa faca cerclaj si a fost bine.
Deci, nu vad la tine de ce nu poate fi bine.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
13+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
Multumim pt vizionarea pozelor!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA
de
13+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
ioanact frumoase pozele, fetita e o scumpa o stiam, si acum o vad si pe oanka mai bine, sunteti doua gravidute tare frumoase
ioana28, da asa e si eu sustin instinctul matern foarte mult, totusi pr tema supraincalzirii ni se atrage atentia foarte mult aici
eu dupa cum stiu ca va fi aprilie aici, il voi scoate din spital in body cu maneca scurta si pe deasupra un costum sau salopeta iar pe cap caciulita din bumbac subtire si atat
eu tot asa, stiam ca ceaiul verde nu e recomandat in sarcina, dar nu stiu de ce, nu prea m.am interesat deoarece nu beau de obicei
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
IOANA - Ce bine ca ati putut trece pe la moaste, mai ales ca sotul fiind preot a avut intaietate. Noi nu ne-am fi incumetat la ce omor de lume am vazut la televizor c-a fost.
Dar am mers si sper sa mai putem merge la manastirea de la Ghighiu, unde este aglomerat, dar nu ca acolo.
In plus, traiesc cu convingerea, ca nu trebuie doar o data pe an sa te bulucesti ca sa atingi icoanele si moastele, ci o poti face pe liniste si in timpul anului, ca doar si Dumnezeu si Sfintii sunt tot acolo si tot in adancului sufletului ne privesc cat de curati suntem.
Sunteti o familie frumoasa si cuminte! Bucurie voua!
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
honeybaby spune:
Rebiana- important e sa iei cea mai buna decizie pt tine si bebe. parca si cerclajul impune anumite restrictii ( fara efort, ridicat mai mult de 2 kg, stat mult in picioare ) Nu uita sa intrebi doctorul ce ai voie si ce nu.
Body -urile sunt luate din Real. In caz de ai drum pe acolo si mai gasesti
.
Oana si eu prefer sa cumpar de pe acum ce gasesc si imi place. Mai ales ca vor fi cu siguranta si cumparaturi de ultimul moment pt spital si mai stiu eu ce. Nu stiu cum o sa evolueze sarcina pana la capat, daca la 7-8 luni mai pot sa alerg prin magazine sau trebuie sa stau la pat.
Am observat sa si tu ai luat mai mult Body-uri. Deci ne tinem bebei in cracii goi
.
Alina- Draguti ca intotdeauna
Oanka- eu stiu ca ceauil verde nu e prea indicat din cauza cofeinei .
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina IOANA - Ce bine ca ati putut trece pe la moaste, mai ales ca sotul fiind preot a avut intaietate. Noi nu ne-am fi incumetat la ce omor de lume am vazut la televizor c-a fost. Dar am mers si sper sa mai putem merge la manastirea de la Ghighiu, unde este aglomerat, dar nu ca acolo. In plus, traiesc cu convingerea, ca nu trebuie doar o data pe an sa te bulucesti ca sa atingi icoanele si moastele, ci o poti face pe liniste si in timpul anului, ca doar si Dumnezeu si Sfintii sunt tot acolo si tot in adancului sufletului ne privesc cat de curati suntem. Sunteti o familie frumoasa si cuminte! Bucurie voua! ![]() Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
Multumim mult!

Asa e. La moaste putem merge si in timpul anului unde nu e inghesuiala..dar farmecul e pe 14 Oct at cand e sarbatorita Cuvioasa, dar cum am zis e bine daca ajungem si in timpul anului.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
ALINA
de
13+ - JUSTIN/JUSTINADOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!