Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, burtici!

Ne-am intors si noi, ieri de la Iasi.
Multumesc celor care s-au gandit la noi . Intr-adevar a fost f frig..brr, numai ca noi nu am stat la coada, ci ne-a dat voie sa intram..si nu am inghetat..
Va inchipuiti ca a fost fff frumos..
Am reusit sa ma intalnesc si cu Oanka, am vizitat Iasi-ul, am fost si la Botosani, la bunica mea (numai ca nu am putut sta m mult ).

Am citit "in mare" capitolul trecut, si m-am bucurat ca am citit numai vesti bune , asa cum am sperat.. il m am pe acesta), sa vad ce m retin, scuze ca nu scriu la fiecare, va trimit in schimb o .
Am vazut toate pozele postate.
Ma bucur ca Rebiana ca nu m are colul deschis, insa tb facut intai controlul si apoi luat o decizie despre cerclaj. Doamne Ajuta, sa fie bine!
Deasemenea ma bucur de Nermary pt (ai zis tu ca e fetita de inca nu vrea sa miste, sa simti si tu), si de atb pt , felicitari! sa stea in burtica pana la nastere.
ellanik inseamna ca voi avea si eu de mananc atat de multe muraturi..
Apropo, de muraturi..ultimile 2 zile m-am simtit rau, adica am avut stari de greata (din fericire nu si varsaturi), sper sa treaca..

Mai am de uploadat pozele, si apoi vi le trimit sa le (ne) vedeti.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 13+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ioana28 , m-am uitat la pozele voastre in sfarsit
Mai dar cu cine seamana asta mic asa de cret?? Era o scumpete creata cu ochii mari
Cat despre relatia voastra, eu zic ca orice casnicie trece la un moment dat printr-o criza...si daca sunteti puternici amandoi, o veti depasi...Dar intre timp, sunt de acord cu fetele care iti sugereau sa te dedici intru totul copiilor tai, pentru care trebuie sa fii si mama si "surogat " de tata. Si sunt convinsa ca timpul si DD iti va arata calea corecta , la momentul potrivit!

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Ioanact bine ai ajuns acasa. pupici multi pt ioana si pt bebele din burtica
oana voi pune si eu zilele acestea niste pozici cu burtica mea .
aseara am fost la o nunta unde toata lumea a remarcat ca am burtica. cei mai multi nu stiau ca voi avea un fluturas. eu m-am tot plans la sot in ultima vreme ca e cam micuta burtica mea, dar daca atata lume mi-a spus aseara ca e o burtica dragalasa acum ma umflu in pene
ma cam ia somnul acum si cred ca trag o repriza de somn pt ca mai tarziu trebuie sa ajung si la o cumatrie, iar de maine o luam de la capat cu serivicul .
ellanik asa ma distrez cand citesc postarile tale . mereu ne aduci zambetul pe chipuri si iti multumim pt asta
as manca ceva bunut si sunt in pana de idei. ceva ajutor de la voi... pleaseeeeeeee

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
20+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

michelle_sf bine ai venit printre burtici!
Sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos si la termen.
atb vaai..cum gandeste soacra ta..
Sigur sunt superstiti..cum sa nu-i tai unghiile cu forfecuta?
Normal ca poti sa le tai..auzi' sa le rozi pana la 6 s.
Lindal daca simti tu ca vrei si poti sa postesti Miercurea si Vinerea, nu-i nici o problema..
Dianami Doamne Ajuta, sa treaca sangerarea si sa nu se desprinda placenta! Ma rog sa fie bine!
happymum ma gandesc la tine si astept sa vii si tu cu o veste buna!
RAMONELLA imi pare rau! Sa iti ajute Dumnezeu sa-ti aline durerea cu un prunc cat de curand.
ioanaa28 La multi ani, cu ocazia aniversarii casatoriei!

Trimit mesajul acum, ca tot imi pica netul , si ce m am de scris , scriu in alt mesaj.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Buna, fete dragi! M-am pus pe citit si incerc sa raspund pe masura ce-mi amintesc tot...
Diana La multi si fericiti ani tie si sotului alaturi de copiii vostri frumosi! Doamne ajuta sa se opreasca sangerarea si sa ai voie sa mergi acasa!
Delia distractie placuta la botez. Nu ai scris daca si ce activitati erau pentru Romania la super carnaval. Oricum mi s-a parut extraordinar cum copiii au invatat lucruri utile despre anumite tari si s-au si distrat. Mi-a dat o idee de pus in practica la scoala in Saptamana Educatiei Globale.
Denisa stii cum se spune "de ce ti-e frica, de-aia nu scapi", asa si eu cu cerclajul. Am cautat mii si milioane de scuze sa nu-l fac insa dr si alte fete spun ca e un plus de siguranta. Am colul moale si scurt si e riscant sa continui fara sa-l cerclez. Mi-am luat inima in dinti si maine ma duc la "crosetat" . Sper sa imi pot relua activitatile de rutina dupa ce-mi revin... dar mai mult speca bebelina mea sa stea la caldurica pana aproape de termen! Am vazut body-urile si sunt superbe!!!! Vreau si eu!! Cat despre faza cu "gay de week-end" am ras cu gura pana la urechi, la naiba, in puii mei!
miria_cristina spune-mi ca si acum esti roscata ca tareeeee frumos iti sta!!!
Oana super costumasul pentru puiutz! Dedesubt eu i-as pune body si o salopetica din aceea cu bretele sau chiar cu totul. L-as baga intr-un sac de dormit, in cosulet si fugutza acasa cu puiu'! Neaparat pe cap tichiuta si apoi fes sau ce vreti voi. Inca de la prima sarcina citeam ca bebe pierde f multa caldura in zona capului.
Alina bine-ai revenit acasa! Sunt sigura ca fost frumos la Iasi si ca te-ai incarcat spiritual! Foarte fain ca te-ai vazut cu Oanka!! Eu am mai facut un control + eco ieri si-n urma acestuia am decis sa fac cerclajul. Nu as fi vrut eu darrrr ma gandesc la siguranta puiului din burtica!
A-propos de puiul din burtica... atat de jos misca!! La eco am vazut ca dadea cu piciorusele micute chiar in directia colului meu... "uffff, mi-am zis, asadar tu-l presezi matza mica" Nu stiu ce tumbe facea aseara dar nu se mai oprea si m-am simtit din nou invadata de fericire!
Uitasem sa scriu... Happymum urmaresc fiecare inceput de odisee in speranta ca te citesc dand vestea cea mare! Iti doresc din suflet sa se intample curand!
Anca si eu ma numar printre fanii tatuajului tau! Eu-s o fire schimbatoare si mi-e teama sa-mi fac un tatuaj permanent pentru ca m-as putea plictisi repede de model insa as face unul temporar pe burtica, acum cand incepe sa ia amploare!
Vladimirescude cand ma tin sa intreb si nu ma lasa neuronu'. De unde ai luat trusa aceea de prim ajutor in caz de soc anafilactic sau insuficienta respiratorie sau....? Gasesc la farmacie? Intreb pentru ca nu am stiut ca se pot procura si prefer sa o am si s-o arunc, noua, atunci cand expira decat sa nu am si sa-mi trebuiasca!!! Cum se simte Vladimir? sa-i treaca repede!
Mai scriu mai tarziu.. ca maine poate sa intru pe seara; daca nu vin cu vesti poimaine!

Mami de Luca si17+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

diana ne rugam pentru tine sa se opreasca sangerarea si bebele sa fie bine la tine in burtica.
rebiana si pentru tine ne rugam sa fie totul bine maine si sa nu fie ceva dureros. bebele sa stea si la tine 40 de saptamani fix in burtica
la iasi a inceput sa ploua si e asa urat afara. frig si vant si ploaie
fetelor pot bea ceai verde cu lamaie? am terminat ceaiul de tei si ceaiul verde e singurul ce il am in casa. as vrea sa ma incalzesc putin, dar nu stiu daca am voie sau nu sa beau.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
20+ - Maria-Emilia
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Dayanara, multumim pentru articol...cum spunea si Vladi e bine sa citim. Altfel, sfaturi primesti cu gramada, de la cele traditionaliste la cele moderne...insa stiinta are rolul ei.Dar sa nu ne panicam, eu pun mare accent pe instinctul matern...educat totusi..
Anca, multumesc de aprecieri,sa stii ca-mi prind bine...

Ioana, 17+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn

Mergi la inceput

Am reusit sa uploadez pozele din Pelerinajul de la Iasi.

Vizionare placuta!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara! Am citit si eu ieri din urma si am vazut mesajul Dianei!!!
Mult curaj si incredere draga mea!!! Ma bucur ca ultimele vesti sunt bune!!!

Rebiana,numai bine si sper din inima sa mearga totul perfect cu sarcina!!!

Samaria,multumesc ca ne-ai trecut in lista!!! Abi astept sa vin cu vesti bune pe 29!!!

Felicitari mamicilior pentru noile achizitii! Imi amintesc cu ce bucurie am cumparat si eu primele lucruri la Daria!!!

Oanka, nu cred ca o cana de ceai verde face rau. Am citit aici:http://www.buzzle.com/editorials/1-24-2006-87222.asp ca ar trebui limitat consumul acestuia dar o cana ocazional...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
17+

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pfiu, am terminat si eu cu bucatareala.
Multumesc tuturor pentru mesajele cu privire la imbracat bebeii. Eu am luat costumasul si acum ma uitam la el si nu ma puteam decide cum sa il "asortez"
Stiu ca mai e timp, dar imi place sa aud pareri de la voi.

Miria nici eu nu am luat nimic pana pe la 17 sapt parca, dar cum imi va fi greu sa iau totul o data, prefer sa iau de pe acum cate ceva, mai ales ca daca imi place ceva si nu iau, apoi sigur nu mai gasesc, asta e probata de n ori la mine. Si nu ma vad in luna a7a infruntand frigul pe afara cu burta meare cautand lucrusoare, patut, carut, etc.

Denisa eu am fost la dra de familie si nu a pomenit nimic de carnetul gravidei .Trebuie sa merg acum dupa ce imi repet analizele.

Alina sa va fie de bine excursia. Wow pana la Botosani, ati mers ceva.

Oanka abia astept poze cu burtica.Dar ce weekend plin ai, cu nunta si cumetrie.Ti-am raspuns la PM.

Rebiana ma bucur ca bebica e bine. Si eu am impresia ca il simt jos pe bebe. Eu inca il simt sub buric.
Te asteptam cu vesti bune maine sau cand o sa poti tu intra.

Oanka eu stiu ca nu e ok ceaiul verde in sarcina. Nu mai bine bei o cana cu lapte fierbinte indulcit un pic cu miere?

Oana 21+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput