Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Vio si la mine tot sotul l-a ales.

Oana 21+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana am vazut carucioarele pierre cardin, le.am vazut doar in poze tot de aici de pe forum, dar mi.au placut ca aspect

noi nu ne decidem, eu vreau quinny buzz4 si sotul stokke xplory...
totusi mai e timp

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxana e un carut "robust" sa zic asa, dar nu greu.

www.babysland.ro/carucioare/ps_692/5_verde.html" target="_blank"> Asta e si chiar de ;a magazinul asta o sa il luam.

Imi plac rotile ca sunt mari si cele de pe spate se umfla.
Nu e foarte usor, dar nici 20 de kg nu are. Are 11 kg cu landou, 9 cand e sport. Scoica e foarte usora, deci probabil ca are vreo 7,5 cu scoica. 6 kg are cadrul.
Si mi-a placut ca toate se monteaza individual iar carutul sport se fixeaza in ambele directii de mers,desi nu are maner reversibil.

Oana 21+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana, eu i-as da la bebe body cu maneca lunga(direct pe piele), pantalonai din aia cu tot cu talpa, apoi costumasul ala, apoi o pereche de botosei din aia gen sosetica, si apoi cosmonautul
Pe caput i-as da o cacviulita din aia "ou" de legat sub barba ( le urasc dar asta e!) si apoi caciulita de exterior....
Si e indicat s-i pui u fularel, su o batistuta pe fata, pentru ca la 4 zile de viata e cam frig in februarie ca sa aiba diferente atat de mari de temperatura la nasuc!

Eu la al meu bebe , ii voi da le externare o salopetica din aia intrega cu tot cu talpi, ca mi se pare mai comod de imbracat la inceput cand sant atat de mici.

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Oana, fetelor...nu am eu tare multa experienta, am doar un copil...asa ca va impartasesc parerea mea legata de hainute , mai ales de cele pt. primele zile.
Eu zic asa, sa fie din bumbac, cat mai simple, bluzica si pantalonasi inchisi, sa nu fie nevoie de sosetute separate. Bluzica neaparat trebuie sa fie gen gecuta, adica sa se incheie cu un siret, sau capse, nasturei sau fermuar eu as evita, si nicidecum sa se traga pe cap.Sau mai e varianta unei salopete intregi dar tot asa cu capse..
Spun toate astea pentru ca un nou nascut e foarte foarte fragil...o sa vedeti, o sa preferati sa il miscati cat mai putin. In primele zile tinde sa-si pastreze pozitia intrauterina...e ca un animalut...sa nu va suparati ca spun asta eu asa il vedeam pe Alex. Primele lui hainute, cele care le-a purtat si la spital, le-a cumparat cumnatica mea, avea deja doi copii. In timp ce le calcam, o intrebam pe mama," oare asa copil mic am sa fac?".si credeti-ma, a avut 3.300 kg si 52 cm si tot ii erau mari, ara tare haios.

oricum zic ca despre hainute mai avem timp sa discutam...sa ne spunem fiecare parerea...intre timp spor la cumparaturi !!! Am primit si eu deja cateva pt bebe, sper sa-mi fac timp sa pun niste poze.

Ioana, 17+ , si Alexandru ,07.04.2006.

http://community.webshots.com/user/ioanaa28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ce haioase sunteti cu hainutele de bebei!Eu nu ma incumet sa le cumpar, se sa-i faci cu superstitiile mele cu tot! Am sa le iau de pe la 7 luni in colo, eventual vad si cum e vremea.
Nasc, in fond, la sfarsitul lui aprilie, deci cat de frig poate fi atunci?

Mergsa maintind nitel ca deja nu mai pot, iar Dami doarme deja.

Vorbim pe seara. Pup.

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Multumesc pt urari .

Anca- nu stiu daca e putin sau nu 8 kg, dar important e sa nu se vada.
Oana- haios costumasul. Sa-l poarte sanatos bebe. Nu ma bag la sfaturi despre imbracta inca , dar ma gandesc ca daca mergeti cu masina si in masina e cald.
Imi place carutul.
roxana- nu cred ca as rezista fara sa scot hainutele si sa ma uit la ele.
Ioana- sunt de acord cu tine cu hainutele simple si care nu se trag pe cap si cu pantalonii cu labuta. Numai ca nu prea se gasesc, bodyuri care se inchid pe burtica si care sa nu fie urate.

Tot vreau sa va intreb de 2 sapt cred. La ce foloseste carnetul gravidei ?? medicul de familie trebuie sa-l faca nu ? Eu nu am mai vazut-o la ochi de dr de fam ani de zile.

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu ce stiu de la cursurile prenatale de aici si vad mereu pe afise la pediatrie, ginecologie etc este ca trebuie evitata supraincalzirea bebelusului deoarece duce la lipsa de oxigen, la transpiratie si moarte subita printre altele
cam ce se spune in articolul de mai jos
http://www.romedic.ro/sindromul-mortii-subite-a-sugarului/reducerea-riscurilor-de-moarte-subita-a-sugarului

oricat l.as fi imbracat pe ivan, cu toate ca niciodata nu am exagerat, picioarele le.a avut reci cateva zile dupa nastere, pana i s.a reglat circulatia, pana s.a adaptat cat de cat la mediul exterior
eu din spital in decembrie la cateva grade, l.am scos doar cu o caciulita de bumbac...

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Honeybaby, e misto la mare in Octombrie? Acu am vazut si eu pozele si vad ca era destul de cald...
Catelu super beton, si de tine ce sa zic..esti sigura ca esti in 15 s cu "burtica" asta invizibila?

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Anca , de acord cu tine la hainute s imbracat..
La poze Alexandru, in pozele 3,4, e salopetica de care vorbeam , ff practica. In poza 2 e compleu, bluzica, pantalon inchis, ...plus caciulita sa nu uit, dar acolo e invelit in paturica, prima zi, in spital.
In casa cam asa l-am tinut, un rand de hainite, plus paturica din aceea subtire...la 20-22 grade. S-a nascut pe 7 aprilie, afara era deja caldut, asa ca atunci cand il scoteam mai adaugam un rand de haine, compleu, cum e cel al Oanei, sau salopeta, plus paturica. de cosmonaut nu am avut nevoie...asta a fost acum 3 ani...la anu'...'om vedea !

Ioana, 17+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn

Mergi la inceput