Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiacovita spune:
Roxana si la picioruse nu ii e frig fara ceva gen ciorapei?
Sau sa ii dau o salopetica cu totul dedesubt?
Oana
21+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RAMONELLA Multumesc fetelor pentru incurajari! In general sunt bine,dar ma mai apuca cateodata.Oana foarte frumos patutul si ce mandra stai langa el. Adriana felicitari pentru baietel!!!Chiar vorbeam aseara cu Lore,ca am fost la o nunta impreuna si zicea ca in familia voastra sunt numai baieti. Pupici la toate!!! Si multumesc inca o data!!!Poate mai vin!Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata ![]() |
Ramo, de la Toria i-am luat din spate de la Central. Parca Tipografilor sau Tipografiei se cheama strada.

Oana
21+
Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Roxana si la picioruse nu ii e frig fara ceva gen ciorapei? Sau sa ii dau o salopetica cu totul dedesubt? Oana 21+ Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
ba da, merge ceva gen body cu tot cu picior sa zic asa, sau daca ti.e greu, body simplu si sosete si eu l.as baga in saculet si apoi in landou
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)POZE
babyangel spune:
Dayanara, eu ma duc la rmatoarea eco , dupa ce impinesc 22 saptamani, deci sa intru in luna a 6-a ..adica peste 2 saptamani si jumate...si crede-ma ca sant tare curioasa ce va fi de data asta
Rebiana, iti tin pumnii pe maine si sa speram ca dra ta fa vi capabila sa iti transmita mai mult optimism.
Miria, in sfarsit am putut vedea pozele
...si ai un motan superb, o fetita pretioasa si rochia ta de nunta
...de vis.
Pe bune...e luata din filme!
Sa stii ca eu sant nostalgica cu paru rosu, pentru ca cel mai mult mi-a placut sa ma fac rosie, dar cum zicea una din fete...imi era foarte greu sa-l intretin..la 3 saptamani ma vopseam!
Asa ca am trecut pe satenuri!
Oana, din cate mi-am dat seama in poza, costumasul e de interior nu de exterior, nu? Vei avea si un saculetz cosmonaut sau nu?
Anca
19+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de
Lucas
miria_cristina spune:
OANA - Am vazut si eu costumasul si e tare haios!
Dar eu, chiar daca nu sunt o mama ce-si corcoleste copilul, parca l-as imbraca mai grosut nitel fiind iarna, totusi, afara cand il vei aduce acasa.
Adica, i-as da body direct pe piele (aici ma gandesc la cel care arata ca un maieu), apoi pantaloni mai subtirei si bluzica, ciorapei, apoi peste tot, costumasul tau si, la final, l-as imbraca cu o salopetica matlasata sau cosmonaut sau mai stiu eu ce gasesc pana atunci.
Deobicei, un bebe nu se infofoleste, decat cu un rand de haine in plus fata de un om care se misca, dar cand il scoti din spital e abia nou-nascut. Adica, invatat intr-un mediu mult mai cald decat cel cu care urmeaza sa se obisnuiasca, deci sa nu exageram si sa-l imbracam prea subtire.
Si se tine cont tot timpul de cap si extremitati. alea trebuie permanent verificate sa nu fie reci la un bebe, pentru ca el neputandu-se misca, daca ele ii racesc incepe sa raceasca tot.
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bordeancavio spune:
denisa, fff dragutze body-urile. sa le poarte sanatos eric. imi place de tine ca ii iei asa din timp. si i-am zis si eu sotului, vezi ca dc nu luam acu se inchid magazinele, si nu mai gasim. asa ca m-a lasat sambata si am luat 2 costumase si cateva body-uri. si mie imi place sa iau cate una, cate una, cand gasesc si imi place, nu toate odata repede-repede atunci cu burta mare. si daca atunci nu gasesc sau nu-mi plac??
acu, a, zis, mai luam mai in colo, sa stim si ce e bebe. bine....
vio asteptand pe bebe
12+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
miria_cristina spune:
ANCA - Multumescde aprecieri!
Intr-adevar rochita de mireasa a fost tare frumoasa, pacat ca am imbracat-o o singura data. Cand am ajuns dimineata acasa, desi eram franta, nu ma induram s-o dezbrac.![]()
![]()
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
dayanara spune:
hai ca ma faceti sa scot hainutele care le am de la ivan, unele.s noi noute , ma gandesc ca e asa devreme totusi...insa cand le vad la voi mi se face tare dor de ele, o sa.i si cumpar dar abia astept sa le revad si pe cele vechi
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
bordeancavio spune:
oana, super coincidenta. sper sa nu te superi, sambata am luat si eu un costumas la fel cu al tau, din Auchan.
e fff dragutz, ai vazut ca are si buzunare? m-a distrat tare, de parca ar baga manutele in ele. de fapt sotu meu l-a ales, si el care nu se baga la ales haine, numai eu iau, chiar si pt el, de obicei eu le vad prima si el zice dc ii plac sau nu si le probeaza. sambata am fost prin auchan si el singur a ales 2 costumase unu galben fff mic, pt 1 luna si asta maro cum ai si tu, care e supper dragutz. sa-l poarte bebeii sanatosi.
vio asteptand pe bebe
12+
poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#
oanaiacovita spune:
Fetele da, o sa fie si un cosmonaut, normal, ca doar de asta ma tot dau de ceasul mortii sa ii gasesc unul sa imi placa si sa nu coste mult mai ales ca nu stiu cat timp o sa il folosesc.
Si apoi in landou, ca ieri ne-am hotarat si la carut, de data asta zicem noi definitiv. O sa luam un Pierre Cardin trio cu landou si cosulet auto.
Am vazut la un magazin si ne-a placut tare mult la amandoi. Acum sa adunam banutii, ca aia de lipsesc, vointa avem.![]()
Oana
21+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 

Bea(08.11.2007)