Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Am uitat sa-i raspund lui Kossir in legatura cu catelul.
Daca locuiti intr-un apartament destul de mare e ok. Bebe poate sa aiba camera lui in catelul nu intra. O sa fie mai greu pana invata sa faca pipi si caca afara. Aici depinde si de catel. A mea a invatat dupa doua saptamani, in casa facea numai cand nu avea cine s-o scoata, si facea pe o paturica absorbanta.
De iesit afara iesi la 10 dupa ce mananca, niciodata inainte si pe seara pe la 6 seara, desi noi stam la curte si poata sa iasa cand vrea. Daca ploua afara nu sta mai mult de 30 de secunde.
Pana cand nasti o sa invete si catelul sa faca afara, iar Mihai e destul de mare incat sa poata , sa-l perie, sa-i dea de mancare si sa iasa cu el afara.
Plus ca tu vei iesi cu bebe si poti lua si catelul.

Miria- merci de complimente. Albastru de rusia imi place si mie, mai ales ca tin la mizerie. Pisica a ajuns la mine ca sa nu ajunga pe strada, cine o avea pleca si nu avea cui s-o lasa. Avea 2 luni si era de Craciun. Desi promisesm ca nu mai iau pisica, am luat-o. Problema mea cu pisica e ca nu am cu cine s-o las cand plec. Pe honey o sui in masina si la revedere dar cu Petic nu merge, lui trebuie sa-i gasesc mereu bona.

Aseara am trecut prin Real si i-am luat lui bebe un set de 3 body cu dinozauri http://picasaweb.google.com/deni757/BebeEricAndrei#5393859400994685314. Am vazut si seturile de 7 body ( care le-a luat Oana) dar pt baietei aveau numai de la un an in sus. As fi luat pt fetite , nu erau decat 2 cu roz, cele cu sambata si duminica ( body urile fiind cu zilele sapt) dar sotul a zis ca-l fac pe fi-su ''gay de weekend''

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Merci Denisa, hotararea e luata, luam catel. O sa mai cer cate un sfat din cand in cand.
Bebe o sa stea cu mine in camera pentru inceput. Apoi are camera lui cu fratele lui, care nici el nu va dormi cu cainele. Sper sa obisnuiesc cainele in bucatarie sau baie sau hol.
Budy-urile sunt superbe . Si respecta si regula: fara desene si cusaturi pe spate. Sa le poarte Erik sanatos

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 20+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Mai fetele , eu cand aud de probleme cu sarcina, mi se face paru maciuca si nu mai stiu cum sa-i multumesc lui DD ca m-a ferit de toate relele...
Dianami, speranta si credinta ca va fi bine te vor ajuta sa treci peste toate. Important e sa iti mentii psihicul tare.

Rebiana, eu zic ca dr ta in situatii din astea nu stie altceva sa iti recomande decat cerclaj...Asta e..da-o incolo!
Asa cum exista si alti dr care la cea mai mica raceala nu stiu decat sa iti dea augumentin sau ospen/ospamox...am auzit una acuma care i-a dat la bebe de 1 luna ambroxol

E pura incompetenta, si nu merita sa iti bati capu!

Oana si samaria, tatuajul reprezinta un vrabioi(sotu) si o vrabiuta(eu)... si cu toate ca sunteti niste dulci cu atatea complimente(cum au fost si celelalte fete ce au scris inaintea voastra) si va dau si vou un pupic si o floricica, eu m-am ingrasat 8 kilograme ...vi se pare putin??

Normal ca eu nu ma mai vad top model cu 8 kg in plus.

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DENISA - M-ai facut sa rad cu Serghei!!

Nu, pe cat de "serios" e la mutrita, pe atat de haios si pus pe sotii e. Il cheama ... Ghimburica., zis si Tumpi.
Iar inaintea lui am mai avut unul pe care-l chema SiSi, Inima de Leu, care se batea la 3 luni cu motanul lui nea Fane, unul gras si pensionat la termen, dar care n-a reusit sa-l sperie pe matul meu.

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Venit de la cumparaturi si luat patut si pantaloni si cizme la mami. Nu merge picasa asa ca am pus poze aici

Oana 21+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Oana e super patutu..si finutumeu are identic si e foarte practic.
Si pantaloni mi-am luat identici, doar ca pe albastru inchis
Dar imi place tare mult cum esti tu slabuta si se vede burtica in pantalonii astia.Ciar misto! Ieri am fost si eu in Polus si mi-am luat o pereche de cizme-botine...foarte misto.
Super..sa le porti cu placere si mandrie.
Voi pune si eu poze cu patutu dupa ce voi sti mai sigura ce lenjerie sa pun: albastra sau roz?

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, frumoase hainutele sa le poarte erick sanatos!

babyangel, tu cand mergi la urmatoarea eco? sunt curioasa ce culoare ramane la carucior

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Kossir- nu mai bine obisnuiesti catelul in baie, hol si liveing ?
Acum la voi nu e asa rece ca aici. Eu aici nu as putea sa tin catelul numai pe gresie ca asa face abonament la doctor.
Plus ca daca luati masa in bucatarie va sta sa cerseasca la masa, va flutura din cotita cand faci tu mancare.
Daca luati masa in liveing atunci se cam schimba problema.

Miria- si eu am avut o periada parul rosu, dar mi se parea cel mai greu de intretinut , in 2 sapt capata o tenta de portocaliu. Haios numele pisicului, deci un e mare mafiot.

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Anca multumesc frumos.
Abia astept sa vad ce e la tine in burtica. Si apoi poze cu camera.

Apropo mamicile cu experienta, o intrebare. Am luat vineri un costumas pentru bebe si mi-ar placea sa il scot din spital cu el. Intrebare de 100 de puncte, ce ii dau pe dedesubt avand in vedere ca va fi februarie.

aici e costumasul E posibil sa mai gasesc ceva ce imi place pe parcurs, dar acum ca il am pe asta ma gandesc totusi ce ii dau sub el. Help!

Oana 21+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana tare frumos costumasul, dar nu e foarte gros, deci pe dedesubt i.as pune doar body apoi costumasul si cum februarie e friguros, l.as baga pe urma in sacul de carucior sau in cosmonaut, una din doua

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari!In general sunt bine,dar ma mai apuca cateodata.

Oana foarte frumos patutul si ce mandra stai langa el.Imi amintesc cand i-am montta si eu patutul lui Bea.De abia asteptam sa o pun in el.Tare draguti pantalonii.De unde i-ai luat???Sa stiu pe mai incolo.

Adriana felicitari pentru baietel!!!Chiar vorbeam aseara cu Lore,ca am fost la o nunta impreuna si zicea ca in familia voastra sunt numai baieti.

Pupici la toate!!!Si multumesc inca o data!!!Poate mai vin!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DENISA - Eu iubesc nuanta de rosu la par si nu ma intereseaza ca se schimba uneori mai repede alteori mai greu. De fapt, aici conteaza mult si marca de vopsea, ca daca este una mai scumpa iese, dar tot nu-si pierde nuanta initiala.
Dar daca imi place un rosu in mod special sau vreau sa schimb nuanta, atunci chiar daca la 2 - 3 saptamani se decoloreaza, numai bine ca o improspatez cu o alta si in felul asta sunt cameleon. Schimb nuanta nu schimb culoarea.

Ce sa zic, depinde in timp, cu ce ai descoperit ca-ti sta bine si ce te avantajeaza. eu am fost toate culorile in cap si am descoperit ca rosul este al meu oricare ar fi el.

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput