Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

'Neta burticoase,

Vreau in primul rand sa-i spun Dianei, ca ma bucur mult sa aud vesti de la ea, sper sa fie din ce in ce mai bine si sa mergi acasa la caldurica. Oricum sigur o sa reusiti, sunteti niste luptatori . Succes la analize, sa scapi de antibiotice
Aaaaa si LA MULTI ANI! pentru zia voastra. Sa dea DD sa va aduca un bebi sanatos ca restul trece, iar la anul sa sarbatoriti in trei

Freedelia, distractie palcuta azi, si spor la treaba, sa-ti aisa ciorba bine . De ce au anulat cei de la consulat ceremonia religioasa?
Emiliapop , nu fi suparica, scrie mai des sa ne cunoastem mai bine si o sa ne vorbim mult mai mult atunci. Aici toate suntem la fel de importante

Marsy

Irinabobe, sa-ti dea DD tarie si vei trece peste toate. Asa este, ce farmec ar mai avea sarcina fara probleme si emotii? Dar tu nu ai mers sa afli si parerea unui alt gineco? Mi se pare destul de nesigur domnul.

Honeybaby, sanatate lui Honey. Sa ne spui rezultatul de la dr

Ioana, ti-am raspuns si eu

Fetelor noi plecam sa cautam catel. Cu siguranta va fi unul mic, dar la fel de sigur va fi destul de greu. Nu am ce face, am promis de prea mult timp. Ne-om descurca noi cumva.

O duminica placuta tuturor.
pentru toate fetele de aici

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 20+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Irina parca tu intrebai de concediu de risc maternal.Eu stiu ca il poti obtine cu ajutorul ginecologului.Ideea e sa o cunosti si sa te poate ajuta.daca ea da recomandare "iminenta avort" sau ceva de genul "cu recomandare stat la pat" se rezolva.Se intra la o comisie si se rezolva.Dar depinde de relatia pe care o ai cu dr.Si cat de mult vrea sa te ajute.daca nu fa ca mine cu alternarea concediului medical de la med de fam cu internarile.Cred ca la cap anterior este postul pas cu pas.Calculezi pana la intrarea in sapt 30 cate zile mai sunt si sa nu depaseasca 90 .Eventual mai bagi si un concediu de odihna si s-a rezolvat.
Diana , .O sa vezi ca va fi bine.Curaj, mamico!!!
Freedelia, ce shmekeroasa esti!Hehehe!Bagi ciorbica?Spor la treburi si have fun!

19+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am uitat sa-i raspund lui Kossir in legatura cu catelul.
Daca locuiti intr-un apartament destul de mare e ok. Bebe poate sa aiba camera lui in catelul nu intra. O sa fie mai greu pana invata sa faca pipi si caca afara. Aici depinde si de catel. A mea a invatat dupa doua saptamani, in casa facea numai cand nu avea cine s-o scoata, si facea pe o paturica absorbanta.
De iesit afara iesi la 10 dupa ce mananca, niciodata inainte si pe seara pe la 6 seara, desi noi stam la curte si poata sa iasa cand vrea. Daca ploua afara nu sta mai mult de 30 de secunde.
Pana cand nasti o sa invete si catelul sa faca afara, iar Mihai e destul de mare incat sa poata , sa-l perie, sa-i dea de mancare si sa iasa cu el afara.
Plus ca tu vei iesi cu bebe si poti lua si catelul.

Miria- merci de complimente. Albastru de rusia imi place si mie, mai ales ca tin la mizerie. Pisica a ajuns la mine ca sa nu ajunga pe strada, cine o avea pleca si nu avea cui s-o lasa. Avea 2 luni si era de Craciun. Desi promisesm ca nu mai iau pisica, am luat-o. Problema mea cu pisica e ca nu am cu cine s-o las cand plec. Pe honey o sui in masina si la revedere dar cu Petic nu merge, lui trebuie sa-i gasesc mereu bona.

Aseara am trecut prin Real si i-am luat lui bebe un set de 3 body cu dinozauri http://picasaweb.google.com/deni757/BebeEricAndrei#5393859400994685314. Am vazut si seturile de 7 body ( care le-a luat Oana) dar pt baietei aveau numai de la un an in sus. As fi luat pt fetite , nu erau decat 2 cu roz, cele cu sambata si duminica ( body urile fiind cu zilele sapt) dar sotul a zis ca-l fac pe fi-su ''gay de weekend''

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Hai, ma, DENISA, zii tu ca nu-i frumos!!

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4021960234/

Eu sunt moarta dupa el. Si e un smecher!! Din pacate, nu-l mai tin la noi. S-a acomodat la mama si, cum si ei ii place, l-am lasat acolo.

La faza cu "gay de WE", sotul tau a fost tare!

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetelor,

am citit primelepagini cu sfaturi de la soacre si cumnate...nici mie nu imi plac sfaturile invechite, DAR...am un sfat , primit pe care eu nu l-am respectat , dar pe care acum vi-l recomand cu caldura:

1.cand plange bebe si il luati in brate, nu va ridicati in picioare cu el sa va plimbati...tineti-l in brate , dar stand jos. Eu nu am ascultat si mi-am rupt apoi spatele pana la 1 an si 4 luni

2. nu il adormiti in brate...e greu sa te abtii, dar va fi si mai greu sa-l mai adormi in brate cand are 10 kg...(mitralierea e bagata de fiu'meu

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Eu am mai tras un pui de somn si acum merg sa ma apuc de mancare.

Kossir tinem pumnii sa vii cu un catel dragut pentru Mihai.

Denisa pai tu ai experienta de la Honey atunci cand va veni bebe. Vad ca patesc si ei saracutii tot felul de chestii..
Frumoase tare bodyurile. Sa le poarte bebe sanatos.

Miria ce pisicuta ai.

Anca sfaturile tale sa stii ca sunt tare bune. Sper sa reusesc si eu sa am grija sa nu il tin foarte mult in brate, mai ales ca eu am o coloana beteaga si nici nu am nici un fel de forta in brate.

Fug la trebi

Oana 21+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Miria,

Ori nu se incarca pagina cu pozele tale, ori sant eu batuta in cap si nu ati ce sa-i fac...deci nu- mi ramane decat sa imi imaginez parul tau rosu

Atb, in schimb ti-am vazut pozele Cu Nicholas si vreau sa zic ca aia unde ai pus poza de la 1 zi si un an e de-a dreptul superba..e un super putzoi!

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria- super pisicul si rasfatat. Al meu nu are voie in pat, dar are cos si pernuta plus un fotoliu pt el. Al tau are o fata asa de dura cum au majoritatea motanilor. Cum il cheama ?(deja mi-l inchipui Serghei). Imi plac la nebunie persanele.
Oana- daca bebe o sa fie ca Honey o iau pe aratura. Nu am vazut in viata mea catel mai sensibil si alergic ca Honey. Cand era mica vomita de la orice mancare in afara de un tip de bobite, doar unul. Face alergie la sampoane, nu suporta decat doua , la solutii pt purici toate. Decat o zgarda antipurici o suporta. Cum e un pic frig ,sau daca nu o usuc bine dupa baie raceste. E alergica la creme si alte prostii.
In rest compeseaza prin comportament, e foarte intelegatoare si o adevarata budista (ca doar e catel tibetan)

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

diana ma bucur pt vestile bune, incet incet cu repaos,trece timpul si.ti vei tine fetita in brate sanatoasa si frumoasa

rebiana, bafta luni la cerclaj, daca e mai sigur asa n.as mai sta pe ganduri...

ramonella imi pare rau ca esti trista, dar nu.ti pierde speranta maine poimaine vei fi la alta odisee de la inceput pana la sfarsit

denisa imi pare rau pt honey, saracuta...

kossir eu n.as pleca singura la drum asa lung , in primul rand va trebui sa urci si sa cobori bagaj, dupa rampa de bagaje sau din masina, e posibil sa te ajute cineva sau nu, eu n-as risca, mihai e baiat mare si intelege

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANCA - http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/3650450539/in/photostream/

Uite, aici parul meu rosu. Se descarca, poate mai greu, depinde, dar se deschide sigur ca-l verificai acum.

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput