**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**
Raspunsuri - Pagina 16
tanimi spune:
Blanca, merci de link 
Giova, cat de rau imi pare, saracutul Edi si biata de tine, caci imi inchipui cat de necajita esti
. Sa dea Doamne Doamne sa treaca repede repede!!!
Nina & Iarina
chance2008 spune:
Pup frumoasele zmeurici pe care le-am vazut!!
Felicitari proaspetilor crestinati.. si la noi se apropie momentul(pe 30 oct). I-am pregatit si eu tinuta si, in rest, emotii.. legate de cum o sa sparga urechile invitatilor
si cum o sa o fataie pe nana ca Maria mea vrea sa stea in brate ca intr-un scaunel, sa vada ea tot
In ultimele zile observ ca si-a facut un program de somn... se joaca o ora jumatate si dupa aceea devine maraita, ceea ce e semn ca e obosita si adoarme imediat!si doarme de la o juma de ora pana la doua, dupa care iar joaca o ora jumate, iar nani...iar noaptea ei incepe la ora 1 a.m. si tine pana pe la 8... in sleep mode are numai o trezire pt papa
Zilele trecute am mers la tara, ca am avut un deces in familie si a trebuit sa o iau si pe ea, chiar daca a fost frigutz,,deh! dependenta de tzitzi!! a terminat-o aerul curat si a dormiit... dar cand s-a trezit m-a stiut toata lumea de la pomana, iar eu nu mai nimeream sascot tzizti de sub plovere!!
vreau sa o obisnuiesc cu patutul, dar parca are ace,,, am citit despre metoda Karitane pe alt forum, am incercat sa o aplic, dar mi se rupe inima cand o aud cand plange. De functionat, functioneaza, dar terbuie sa ai nervii tari!Acolo scrie ca se aplica de la patru luni.. cred ca o sa mai astept, dar pana atunci imi rupe spatele canapeaua din sufragerie, unde ne-am obisnuit sa dormim impreuna!
mami de maria- 27 iulie 2009
eumada spune:
Giova dar de unde a luat-o ?Si totusi ce tratament se da?
Noi stam la calculator si avem niste ochi.....
e totul nou in jur...o sa ne obisnuim zic eu......ca altfel sta singura vb chiuie,se joaca,are o energie.....dar plange rar.....
Ne-am obisnuit sa dormim odata pe zi pe piept la mama...
Coccorina ce-o mai fi facand?
Timpul la calc. e limitat rau....dar ne descurcam.....
Alinutza si totusi mie toti doctorii mi-au spus fara efort inainte de 6luni......tu ce exercitii faci?pentru abdomen,vreau sa zic...
pupam fetele
madalina si eva-maria
Madalina
de minunica Eva-Maria
pooh spune:
Neata,fetili!Azi vin eu cu
,pe vremea asta numai ea ma motivieaza sa ma ridic din pat.....
Vad ca sunt o gramada de copilasi bolnaviori......Eu am fost ieri la dr. cu Timea,are rosu-n gat si puroi pe amigdale de m-am grozit si eu....automat a trecut-o pe antibiotic
Giova,cum sunteti?Emai bine Edi?Cornelia,sanatate multa copiilor....cred ca de-abia astepti sa-i duci la gradi....si eu
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
sandy_2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui theea Florisideea felicitari pt primul dintisor ![]() ![]() Am si eu o intrebare fata face caca verde de cateva zile aveti idee daca e normal ??Oare nu se satura caci inainte se satura numai dintr-un san acu ii dau din amandoi. Am sa incerc sa pun si poze de la botez mai tarziu Noapte buna tuturor ![]() cezara |
Hey
Si bebele meu a facut cateva zile caca maroniu / verde...Pediatra mi-a zis ca este de la ce am mancat eu...insa nu imi aduc aminte sa fi mancat altceva decat ce mananc de obicei...Acum si-a revenit...face din nou galbui...
Voi le dati la bebei calciu? pediatra mi-a zis sa ii dau 10 zile cate 5 ml de calciu...il pun in ceiut si ii dau cu biberonul, desi el mananca numai san si imi este nu stiu cum sa ii dau ceai...
Am vazut prin pozele de la botezuri ca ati avut cristelnita frumos decorata cu flori...Ati avut o firma care le-a facut, sau le-ati aranjat voi? Cat v-a costat?
si tot prin poze am vazut ca le-ati pus bebeilor carusel deaspura patutlui...noi am primit unul cadou dar inca nu l-am instalat. imi este teama ca daca il pun se va holba fix la el si risca sa faca strabism...
pupici
inutsa spune:
Neata!
Adormit zmeurica dragalasa si am intrat sa va salut.
Fetelor, ce e cu timpul asta? De "frumos" ce-i afara eu l-am visat pe Mos Craciun ![]()
. Nu tin minte sa-l fi visat pe Mos cat eram mica, da'uite ca acu mi-a aparut in vise, oi fi dat in mintea copiilor, cine stie
. Se vede ca am fost cuminte si sigur o sa vina Mosul la mine
. Asa ca am scos de la "naftalina" melodiile de Craciun si am inceput sa le ascult
.
O zi faina va doresc! 
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 2 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Giova spune:
Neatza!
Edi a fost ok azi noapte. a papat la ora 24:30 si s-a trezit la ora 9:45. Nu l-au trezit nici granulele de la ora 6 de dim.
.
Nu a mai plans, rade, gangure, papa...e ok. Doamne ajuta sa fie bine si sa fi descoperit leacul.
Trebuie sa merg sa-i cumpar caciulita subtire, macar dupa baita sa-i pun in cap, daca e mai sensibil n-am incotro, nu conteaza ca nu-mi place.
Theea sa va traiasca mica crestina.
Parca Blanca scrisese ca Eva ei a facut caca verde, si a citit pe net ca asa se face din cauza ca papa doar prima parte a laptelui, cea bogata in vitamine si cu mai putine grasimi.
Ungaras mie mi-a venit menstruatia imediat, cu toata ca alaptez. Inca nu am gasit explicatia stiintifica, la unele ne-au venit, la altele nu.
Meleea mi s-a parut paturica aia de la centru cam lucioasa. zici ca nu e bumbac? ce naspa....eu am una cu ceva activitati, dar numai paturica si e din bumbac.
Ma bucur ca Alex a fost cuminte la restaurant.
Cornelia parca-l vad pe marco in Stefan al tau.
Chance spor la pregatiri si o bebitza cuminte pe toata durata botezului.
Eumada noua ne-a dat pediatra remediu homeopat acum, belladona. daca nu a facut febra si nu a trecut cu antibiotic, a zis ca e viral. a putut-o face si de la trecerea asta brusca de temp., de la umiditate, a zis ca e el mai sensibil. sunt oameni, care racesc dupa ce se spala pe cap, sau ii dor urechiile, e o disfunctie a organismului. Vad ca a trecut deocamdata, doamne ajuta, sa fie asta cauza, macar stim sa o tratam daca va reaparea.
eu fac abdomene, exact ce faceam la sala acum mai bine de 1 an. Nu mai pot vedea burtoaca asta...musai sa scap de grasime, incet-incet...alta sansa nu am.
Pooh of...sa-i treaca repede Timeei! mananca?
Sandy noua nu ne-a dat Calciu, nici celalat copil al meu nu a luat. cred ca depinde de pediatra.
Cristelnitza mi-a decorat-o mama. la noi in Alba nu se practica, dar am vrut eu. am cumparat tiul si mi-a facut-o ea.
Inutsa esti mortala. Colindele stiu ca se asculta doar cand incepe postul. mai e putin pana in noiemvbrie.
La noi s-a mai inseninat si parca nici asa frig nu este...a plouat, sunt baltoace/noroi peste tot.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Rallu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui meleea S-a jucat in centru, aaaaa...sa nu uit ca nu imi place la centrul asta de la fisher e ca are salteluta de fas asa...si transpira rau la cap ,trebuie sa-i pun mereu un scutec ceva sub caput ca se face leoarca. |
Meleea, mie tocmai asta mi-a placut atunci cand s-a nimerit sa facem un "grande" pisu fix cand ne jucam in centru ala.
Daca nu era din fas trebuia sa o iau imediat la spalat, asa, doar am sters-o putin si a fost ok.
In rest subscriu la scosul bebelusului peste tot.
Toata vara numai pe terase am facut-o. In fiecare seara cate una de ajunsesera sa ne salute (chiar si cand mergeam pe strada) chelnerii de la restaurantele din cartier.
Din pacate acum, cu venirea frigului nu mai suntem asa de plimbareti.
Am gasit noi un restaurant care are o incapere complet separata pt. nefumatori. Am fost acolo in recunoastere si era chiar ok, lume putina (desi la fumatori era plin) insa tot nu prea l-as lua cu mine.
La terase aveam scuza ca era bine si pt. el, statea la aer...asa, parca nu-mi vine sa-l scot din casa ca sa-l bag in restaurant.
Tre sa mai analizez problema
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
Rallu spune:
GIova, ma bucur ca va simtiti mai bine. Saracul micut, ti se rupe inima cand ii vezi ca sufera.
Ieri am avut surpriza sa-l las pe fi-miu in mijlocul patului mare, culcat pe spate si sa-l gasesc pe burta la marginea patului (pe burta e mult spus, de fapt era o incercare rudimentara de 4 labe pt. ca era in coate, cu capul sus si dadea disperat din picioare poate-poate s-o misca).
Pe moment m-am speriat cand l-am vazut acolo, desi m-a bucurat faptul ca se intoarce singurel (a mai facut el de-a lungul timpului vreo 3 intoarceri dar eu le-am luat ca simple intamplari).
E clar, de acum incolo daca nu pot sa stau langa el sa-l vad ce face (am ceva de facut in bucatarie, sau ma duc la baie), il pun in patutul lui sau il tin legat in balansoar ca altfel riscam sa ne rupem ceva cazand din pat.
Avem baiat mare dar acum incep sa-mi fac alte griji ... se pare ca nu mai asa o s-o tin de acum incolo.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!
pogos spune:
buna fete!
giova, bine ca s-a linistit piticutul. poate nu o sa mai aveti probleme. de Prevenar sau Synflorix ai intrebat? poate daca il face nu o sa mai aveti probleme cu otita.
cornelia se pare ca doar Vladimir e cu ochisorii caprui, ca si Tudor ii are tot albastri. am doi copii cu ochi albastri, in conditiile in care eu ii am verzi si sotul caprui
noroc ca seamana amandoi cu el ca altfel il bagam la idei 
si te inteleg cu Stefan. Asa e Ana. nu sta frate o secunda, obosesc uitandu-ma la ea. trancane si e intr-un dute-vino continuu. si cu vremea asta imi vine sa ma impusc.
meleea, ce bine ca Alex e cuminte. asa e si Tudor...in schimb Ana....
cat despre scosul bebelusului ...l-am carat cu noi peste tot. am fost si in Bulgaria cu el de se uita lumea la noi ca la urs. acum in noiembrie vom pleca la munte, ca isi fac niste prieteni petrecerea de nunta la munte. asa ca mergem la zapada, sanatosi sa fim.
va pupam!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)