**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

pai trebuia sa lase impresie buna, sa nu te creada lumea daca zici ca e obraznicut

sa fie sanatos, ca frumos deja este

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

SE PARE CA AZI A FOST O ZI CATASTROFALA PT. NOI, si nu e 13 si nu e nici marti.

De dim. am vazut ca e marait Edi, dar a culminat la ora 13 cand iar a inceput sa planga ca marti noaptea, isi dadea capul pe spate, isi arcuia spatele, strangea picioarele...la ora 15:30 eram in drum spre cabinetul pediatrei, am reusit sa obtin o consulatie fara programare.
Am asteptat si noi pana la ora 18. Edi nu a papat nimic de la ora 12...dormea si se trezea urland.
Pediatra l-a verificat in urechi...in cea stanga e congestionat rau timpanul. Tratamentul cu antibiotic, zice ea, a fost ok si bun (asta se da in prima faza bebeilor pana in 3 luni), dar daca nu si-a facut efectul si simptomele au aparut la 5 zile, atunci e virala. Mi-a zis ca are o sensibilitate la urechi, e blocat vreun canal de la trompa lui Eustache si nu avem ce face, incercam homeopat, sunt mai multe sanse de vindecare.
I-a administrat ea 2 bilute de belladona si mi-a zis sa-i dau asa la 6 ore, dupa 24h sa o sun sa-i zic cum este.
De atunci nu a mai plans, a marait putin, dar a baut si laptic din bibe vreo 150 ml si doarme. sper din suflet sa fie ok si sa o rezolvam. Doamne ce rau m-am speriat si imi era tare mila de el, dar dupa cum urla si facea gesturile alea...am zis ca nu e ok cu otita.

Pe Marco saracul, l-a luat asociatul lui Clau, si l-a tinut la ei, pana la ora 19 cand am venit noi din capatul celalalt de oras.
Lui i-a placut acolo, s-au ocupat amandoi de el, era centrul atentiei ca pe vremuri.

ma pun sa citesc ce ati scris si revin....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Giova ce tbe sa te fii speriat, mititelul si cu dureri de urechii , eu le-am avut ca adult si ami venea sa ma dau cu capul de pereti.
Sunt tot felul de leacuri babesti cu sare calda , faina de porump incalzita ,cartof etc eu le-am incercat pe toate dar rau a mai fost.
multa tarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Flosideea, felicitari ptr dintisor , he he de acum incepe distractia la zmeurici,cica colicile sunt apa de ploaie in comparatie cu durerile de dinti.
Galarina, nu ma admira ptr nu am incotro sunt stransa cu usa,azi am primit salarul ptr prima luna lucrata part/time si ma luat raul.....maine ma duc la munca si ma bucur ca este sotul cu el acasa dar tot greu o sa fie.
Meleea , ce ochi superbi are Alex si voi sunteti o fam tare frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hera asta cu sarea calda mi-a zis-o si mie pediatra.
Blanca cele mai misto cizme sunt cele pt. bebei. alea nu stii ce preturi au?
sa inteleg ca si Eva ta la fel face la san? repede se mai enerveaza zmeuricile astea.
Bia28 mothercare.com livreaza in Ro, 25 lire transportul. sa vad daca primesc coletul de la nextdirectory, nici la banca nu am ajuns sa vad daca mi-au tras banii din cont. cred ca mai sunt si altele, eu intru la Femina Intim, la subiectul Redoutistele si de acolo ma inspir. daca ai pe cineva in Franta ai mai multe posibilitati, site-uri misto cu preturi bune, mai ales la reduceri.
Cornelia sanatate copiilor, sa dea DD sa nu faca si Vladimir.
Pooh insanatosire Timeei, doamne ce vreme...toti copiii sunt varza.
Pony insanatosire grabnica si voua, fara complicatii.
Galarina eu aveam cont la ei si am dat o comanda chiar inainte sa anunte ca nu mai livreaza. acum, citind la Redoutiste, am aflat ca la unele fete le-au venit colete 9au comandat la risc), la altele nu, le-a trimis mail cu sorry, bla-bla-bla si nu le-au tras banii din cont.
Eu am primit mail cu confirmarea comenzii, altul nu am mai primit, dar la banca nu am ajuns sa vad daca au tras banii sau nu. Inca nu am primit niciun aviz...tare curioasa sunt daca vine...caci mai am multe de comandat.
Bomarzo ti se pare mult? Edi al meu a iesit cu 2660, in prima luna a pus 2 kg, iar in a 2-a luna 1,5. in a 3-a luna 1. acum la 3,5 luni avem 7600 gr. Tare-mi place sa-l vad asa dodolot, cum va merge in picioare cum nu va mai pune mai nimic. Am avut pe Marco la fel de grasun, si acum are 15 kg, la 3 ani si 8 luni. Au mainile la fel.
Pogos of...am fost la pediatra si am uitat sa intreb de calcarea carbonica pt. mine. sper sa nu uit maine cand sun...sa vedem ce-mi recomanda.
meleea foarte faine pozele, ce costumas misto a avut Alex. Doamne ce tare seamana cu tine.
Hera greu si acolo, greu si la noi in tara...
Nu-l mai duci pe Roan la cresa? sa se mai acomodeze pt. noiembrie?

Mi-a zis pediatra asta niste chestii tare misto, dar vi le spun maine, acum merg sa-l culc pe Marco, caci e mort de oboseala.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Florisideea felicitari pt primul dintisor

Am terminat si noi sambata botezul caci am facut prima parte la urgenta cand am fost in spital inainte de operatie iar acu au terminat de citit rugaciunile fara sa o bage in cristelnita.Bebelina mea a fost tare cumintica la biserica .Am facut o mica petrecere acasa iar pe la 9 a apucat-o pe fata mea un plans de nu o mai puteam linisti cu nimic.Am pus-o in carut si la plimbare cu ea ,a fost prea multa agitatie in jurul ei si cred ca de asta era asa.

Am si eu o intrebare fata face caca verde de cateva zile aveti idee daca e normal ??Oare nu se satura caci inainte se satura numai dintr-un san acu ii dau din amandoi.
Am sa incerc sa pun si poze de la botez mai tarziu
Noapte buna tuturor

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Giova,multumim. E mai mult hobby atelier decat magazin.
Spuneti-mi si mie, cand revine menstruatia dupa nastere? Stiu ca mai tarziu daca bebe mananca la san dar cat de tarziu?
Noapte buna, noi trebuie sa ne odihnim, maine dimineata facem vaccinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Pogos , nu e obraznicut deloc doar ca a fost si mai cuminte decat e deobicei,nu zic ca mai are si el momente cand e mai marait dar....il linistestc fara mari eforturi e o bomboana,as mai face 2 daca as sti ca sunt ca el .
noi suntem obisnuiti cu multimea ca doar de la 10 zile l-am luat cu noi pe terase ,la restaurant ,la mare unde eram noi era siel de zicea lumea ca nu suntem zdraveni.Acum nu mai e de terasa si stamacasa ca inauntru e fum acum (la restaurant).

Aseara ,l-am tinut la restaurant intr-un separeu ,se auzea muzica si galagia dar nimic nu a zis...a dormit, s-a trezit ,a mancat,a dormit iar si cnd l-am dus acasa am trecut prin fata formatiei care urla nenica de zguduia geamurile si nici nu s-a sinchisit ,verisoara in schimb......a venit si cu patutul si tot nu a dormit ,cumnatul a intrebat dacaa nu vreau sa facem schimb
cred ca a fost mahmur azi ca a fost cumintel tare , a adormit cam tarziu dar fara plans sau maraiala statea cu ochii mari si nu vroia sa doarma .
S-a jucat in centru, aaaaa...sa nu uit ca nu imi place la centrul asta de la fisher e ca are salteluta de fas asa...si transpira rau la cap ,trebuie sa-i pun mereu un scutec ceva sub caput ca se face leoarca.

http://picasaweb.google.ro/meleea9/NewFolder5?authkey=Gv1sRgCN-SvJuavab9jgE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Giova, multa sanatate sa va facaeti bine repede

http://picasaweb.google.ro/meleea9/NewFolder5?authkey=Gv1sRgCN-SvJuavab9jgE#

http://picasaweb.google.ro/meleea9/BotezAlex?authkey=Gv1sRgCKrx98iviozguQE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/BotezAlexVerisorii?authkey=Gv1sRgCNrU36P7npuvkwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Giova multa sanatate lui Edi! Puip mititelul

Pooh, multa sanatate si Timeei!

Meleea, ce frumusete de baiat ai! Imi place si verisoara lui brunetica si cu ochisorii negri!

Mai, dar eu nu ma mai joc. Toate zmeuricile au ochii albastri ? Din ca am vazut parca doar Vladimir si Tudor a lui Pogos ii au caprui. Ptiu-ptiu sa nu ii deochi, ca sunt toti bebeii unul si unul. Si cred ca sunt obiectiva .

Noi tot acasa toata gasca, din motive de virusi. Zici ca s-a mutat gradinita la mine . Ieri mai aveam putin si il dadeam afara din casa pe Stefan. Oricat de calma as incerca sa fiu, Stefan ma scoate din pepeni. Pe de alta parte il inteleg, ca e consemnat la domiciliu si el nu poate sta locului 5 minute .

Mergi la inceput