**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**
Raspunsuri - Pagina 14
badurox spune:
Pony imi pare rau pt zmeurica ta. Sper sa n-o mai duceti mult asa. Am tusit si noi, dar ne-a trecut cu Stodal. E homeopatic, f bun(da miroase nashpa).
Flosideea FELICITARI!!
Bine ca noi abia facem 2 luni si nu ne facem griji. Si-apoi nici de colici n-am scapat de tot.
Ungaras purtam bonetica si-n casa de cand am facut otita. Nu stiu cum s-ar putea sugruma, ca doar am grija cum i-o pun si stau si toata ziua cu ea. E o bonetica subtire, n-are cum sa se supraincalzeasca, zic eu. Poza aia e facuta cand dormea. Ca asa mai doarme a mea, cu ochii deschisi, iar faze de astea cu manuta la falcuta a facut din prima zi, numai ca n-am imortalizat-o.
fericita de
Iris Ana-Ioana
Galarina spune:
Buna fete frumoase!
Pupam zmeurelele bolnavioare. Noi am scapat doar cu graunte homeopate, slava domnului!
Giova, ti-au confirmat cei de la next ca iti trimit hainutele dupa ce ai platit sau ai intrebat tu inainte daca livreaza in Romania? Asa ma enervez ca zici ca traim in jungla...nu livreaza nimeni la noi...
Cornelia, te-am vazut sambata in Carrefour, dar eram intr-o viteza...mandra mea nu mai vrea nici sa vada biberonul asa ca nu o pot lasa acasa mai mult de 2 ore...vai de sanii mei, cred ca pana la primavara raman fara
. Sanatate puilor maricei!
Hera, te admir ca ai putut sa-ti lasi puiul la cresa. Imi inchipui ce a fost in sufletul tau. Eu cand l-am dus la gradi la 3 ani simteam ca am lasat jumatate din mine acolo... Ne vom obisnui insa cu toate!
Flosideea, felicitari pt primul dintisor!
Unguras, cum s-au rezolvat spasmele puiutei de la manutza? Aveam si noi ceva spasme, nu ingrijoratoare, vad ca acum le are ffff. rar.
Noi congelam in casa, fara AC pe super cald nu stiu cum am rezista, sper sa dea drumul la caldura curand!
Ana mi se trezeste tot din 2 in 2 ore noaptea, deja m-am obisnuit, dar astept vremuri mai bune! Este o mica fomista, cere laptic mereu, noroc ca am destul, iau Galafor, calciu, ulei de peste si ceva vitamine. Daca nu ma fac eu de 100 kg, sa vezi!![]()
Am vazut poze de pui frumosi, ii pupam pe toti, sa se faca bine!!
Pupici!
flosideea spune:
multumim frumos pt urari...acum asteptam dintisorul nr 2 ,pt ca stiu ca dupa ala vom avea o pauza...sper cat mai lunga...dar am un baiat care se comporta exemplar,va doresc la toate sa aveti norocul nostru atunci cand vor aparea dintisorii...aseara l`am dat cu gel,iat de atunci nu a plans deloc.il mananca gingia,isi indeasa degetele de la ambele maini in gurita,dar e vesel,rade si toarce exact ca un cotoi.
azi am fost la doctor,sa ne masoare ,sa ne cantareasca,s`a mirat si ea de dintisor,dar a zis ca nu e singurul ei pacient cu dintisor la 3 luni.m`a linistit spunandu`mi "si al doilea e pe drum"
.E asa caraghios cu el...imi vine sa`l pap.Cand apuca sanul sa pape isi face simtita prezenta dintisorul,dar deocamdata doar atunci .
Rallu felicitari pt banuti!!Dar,Doamne,imediat faceti 4 luni si abia acum au venit banutii???Uff,eu tot sper..si sper..pt ca deja i`am programat sa`i fac praf intr`o zi cu ce vreau pt Denisor Dintisor .
Giova e un adevarat barbatel Denis.Asa bine a suportat,dragul de el.Jos i`a iesit ,acum urmeaza celalalt tot jos,iar urmatorii vor fi sus.Eu de cand l`am nascut avea mugurasii de sus bine pronuntati,dar sus nu`i nici o miscare.Deocamdata!
Galarina,ulei de peste?wow...esti curajoasa.dar nu aveti centrala?si noi am ingheta aici,noroc cu ea ca ne salveaza.
am uitat sa zic ca doctorita a zis azi ca sa nu ma sperii daca nu va lua prea mult in greutate.Denis a luat 630 gr si ea a zis ca e normal,mai ales daca sunt bolnaviori nu iau in greutate(el a fost racit),are legatura si cu puseele de crestere,cand nu asimileaza mare lucru...oricum,o apreciez ca m`a incurajat,nu mi`a bagat formula pe gat,cum procedeaza marea majoritate a doctorilor.
a adormit cotoiasul meu,ma apuc sa strang putin pe aici cat face nani ca nici macar patul nu l`am strans
.e o vreme asa urata aici,ploua,cred ca o sa incerc sa ma intind si eu putin...daca mai apuc 
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
ungaras spune:
Galarina, pe scurt: dupa nastere am avut-o acasa 2 zile si apoi am dus-o la urgenta. au internat-o pt investigatii.Pt siguranta ei au luat-o la terapie intensiva. just in case. dupa o saptamana de analize si tratament au descoperit ca a fost infarct pe creier. in spital a mai avut o singura criza si gata.de atunci nu s a mai intamplat. Doamne ajuta. Cauza pare a fii ....mmm , au lasat-o pe bebe prea mult in burtica si placenta nu si-a mai facut treaba cum trebuie. Acum suntem bine si planuim sa ramanem asa.
Merci ca ti-ai amintit de noi
Galarina spune:
Flosideea, dc zici ca-s curajoasa? Pt uleiul de peste? Stiu ca e ok pt lactatie, altfel n-as fi luat...Din pacate nu avem centrala, au ajuns gazele la noi, dar nu ne-am invrednicit sa le aducem pe scara...
Unguras, ma bucur ca sunteti bine acum
Bomarzo spune:
Buna din nou mamici grijulii 
Multumesc uliiasi, multam Giova - abia astept sa ne vedem si noi in lista ![]()
flosideea felicitari!!
Cred ca e vorba de un incisiv de jos, nu? Dintisorii pot da mari batai de cap si iti inteleg ingrijorarea cu privire la faptul ca micutul o sa muste din san, fara sa vrea desigur.. Daca a primit suzeta o sa fie mai usor, pt ca o sa-si descarce pe ea furia provocata de durerea eruptiilor, daca nu.. trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Fetitei mele i-au erupt incisivii de jos la 8 luni, deja nu mai sugea la san. Am ramas insarcinata cu mezinul nostru cand ea avea 7 luni. Prin urmare am recurs la o intarcare fortata, laptele nu mai era bun de la hormonii de sarcina si saracuta respingea sanul.. Pana sa-mi dau seama de ce m-am dat cu capul de pereti
cautand cauza si solutia de a iesi din impas. Asadar cand i-au iesit dintisorii trecuse la biberon. Nu shtiu cum e sa muste sanul .. dar imi pot inchipui ca e tare neplacut. Totusi nu dispera. Trebuie sa iei partea buna a lucrurilor. Inseamna ca ai un baietel sanatos, care asimileaza bine calciul si e mai precoce in ce priveste dintii
Daca poti fa-i o poza sa ramana amintire cu primul dintzuc si.. posteaz-o pe forum sa ne bucuram cu voi 
Voiam sa pun si eu o intrebare mamicilor: cat au luat in greutate bb-ii in primele doua luni? Pavel are aproape 6 kg si a iesit din maternitate cu 3.100 grame.. Mi se pare ca aluat prea mult.. Hmm
Revin. Ma cheama piticii mei ![]()
pogos spune:
buna mamici!
flosideea, felicitari pentru dintisor!
bomarzo bine ai venit! de ce spui ca a luat prea mult in greutate? mie pediatra mi-a spus ca acum nu au restrictie in alimentatie si e bine daca iau in greutate. al meu pui s-a nascut cu 3,750 kg si acum are la aproape 3 luni 7,600 kg. un ursuletz
ia uitati http://gs99.photobucket.com/groups/l317/FY23PHIU6R/?action=view¤t=S2022115.jpg
si eu iau omega 3, pe langa elevit, tardyferon fol, vit C, galafor si calcarea carbonica ![]()
azi noapte a dormit tudor de la 1.30 la 10.00 fara sa mai pape. iar eu m-am trezit cu bluza si patul sub mine leoarca de lapte. dupa ce a papat am mai scos 150 ml. m-am bucurat pt ca sambata mergem la un botez si vreau sa nu ii las decat lapte de la mine.
sanatate la zmeureii bolnaviori!
va pup
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
meleea spune:
uite aici ceva poze facute de cumnatul....astept sa ne trimita fotograful restul cred ca dureaza vreo 2 sapt
http://picasaweb.google.ro/meleea9/BotezAlex?authkey=Gv1sRgCKrx98iviozguQE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/BotezAlexVerisorii?authkey=Gv1sRgCNrU36P7npuvkwE#
http://picasaweb.google.ro/meleea9/NewFolder5?authkey=Gv1sRgCN-SvJuavab9jgE#
pogos spune:
meleea, Alexandru e un scump. are niste ochi superbi!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
meleea spune:
Multumim Pogos!a fost un cuminte nu am plans decat putin cand l-a bagat in cazan cu capul,si la baita cand i-a luat mirul ,cand l-a sters pe cap
, in rest am uimit audienta
cu cumintenia. si azi parca a fost mai cuminte ca deobicei.
http://picasaweb.google.ro/meleea9/NewFolder5?authkey=Gv1sRgCN-SvJuavab9jgE#