**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**
Raspunsuri - Pagina 13
Michelle81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ely_cta Meleea,cred ca esti topita!Si mie imi place cand il iau cu mine in pat si cand il strang in brate!Uneori mi-e frica de dragoste sa nu-l strang prea tare!Tu cum faci,dupa ce mananca 120 ml si mai vrea,ii faci in acelasi biberon? Fetelor,dupa ce faceti laptele praf,care e perioada maxima ca sa-l bea?Adica cat poate sa stea in biberon preparat? Si il dati la temperatura camerei sau putin caldut? mamica lui David Andrei(17 august 2009) |
Eu ii dau baietelului meu formula de la nestle,beba pro 1,135 ml la circa trei ore(120 ml apa si 4 lingurite lapte praf).Apa o fierb si o las sa se raceasca apoi o incalzesc in incalzitorul de sticlute pt bebe care il pregateste la temperatura ideala(totusi il probez intotdeauna pe mana).Cand ma mai grabesc si apa este inca foarte fierbinte o racesc cu cool twister(http://www.cooltwister.com/) care raceste apa clocotita la temperatura idealain 80secunde(cate s-au mia inventat nu?).laptele pregatit nu il las mai mult de 30 minute(dupa ce a baut),dupa 30 minute daca nu mai bea il arunc.Cand plecam de acasa iau separat laptele praf si sticluta cu apa fiarta(in termos)si nu laptele pregatit caci nu este bine sa il lasi prea mult.
Minunea noastra mult asteptata
Giova spune:
Neatza!
of...aseara asa putin lapte mi-a curs...mi-e frica ca incepe sa dispara si nu vreau. azi dim. a avut bebe ce suge, la celalat m-am muls si am scos 100 ml, insa sanii sunt moi si s-am mai micit. Bag lichide multe si ceai de stimulare...sper sa o mai ducem cat de cat asa.
Edi incearca sa se ridice, mai ales cand e in bouncer sau pe o perna, ridica din umeri, si isi trage capsorul...vrea direct in fund smecheria
. am mai incercat sa-l tragem de manute si surpriza...nu-si mai lasa capul pe spate
. sunt curioasa cand incepe sa se intoarca...la marco nu mai imi amintesc.
Sara@amira bine ca nu ti-a venit cm, si eu vroiam sa nu vina, dar nu e dupa cum ne dorim.
Pai cine da cu aspiratorul la 3 zile? odata pe saptamana dau, in bucatarie mai des.
Andreea_C mersi de info legat de cremutza. nu stiam ca este peste tot, si la plafar mai greu ajung.
Eumada parca sunt ceva AB, care pot fi luate si in timpul alaptatului. popate stiu fetele sa-ti spuna.
Flosideea
, nu-mi vine sa cred...deja? pai ati scapat usor mami, sus sau jos? foarte curajos Denis!
Edi s-a nascut cu mugurii la dintisorii de jos la vedere....dar nici vorba sa iasa. se vad si atat...nimic inflamat.
Ungaras foarte faine pozele. Ala e magazinul tau?
Rallu cat te invidiez
!!! si noi avem nevoie de bani. Al meu tot zice sa astept, ca sunt bine veniti oricand...dar...
Bomarzo bine ai venit in grup. Notez datele, si cand am putin timp va trec in lista.
merg sa vad daca vrea sa pape, ca la ora 9, doar m-a amagit...el avea chef de joaca cu sfarcul meu...il prinde intre gingii si trage de el
, isi mai si intpoarce capul cu el in gura....ma iau niste dureri...dar uit tot cand ii vad fatzuca care ma priveste si rade.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
uliiasi spune:
Flosideea, felicitari pentru primul dintisor! Am mai auzit eu de dintisori iesiti la 3 luni. Multa bafta la alaptat de acum incolo! Ai bebelus mare de-acum
.
Experimetnul cu suzeta urata a esuat...cu tot la fel de multa greata o arunca afara...o mai tin eu cu mana in gurita lui dar se lupta sa o dea afara cu limbuta. Cand n-o tin si-o mai scoate el singur cu manuta (desi cred ca e gest involuntar, ca n-a inceput inca sa se intinda dupa jucarii). In schimb, degetul mare e la putere...tot timpul e cu el ingura...nush ce-o sa ma fac...
Va poftesc la cafeluta aburinda! Azi e cu cofeina...sunt zombie rau. Daca nu-l scot pe bebe afara ziua doarme mai prost noaptea..ceea ce s-a intamplat si azi noapte..Ei, noi sa fim sanatosi.
In continuare stergem ochisor bolnav...am mai pus aseara o picatura de laptic in ochi...
Pup la mamici de zmeurici si bun venitBomarzo!!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/
tanimi spune:
Felicitari Flosideea!!! Cred ca e primul dintisor la zmeurici, nu-i asa?
Blanca, ne poti da un link de unde ai luat UGGly-urile? As vrea si eu 
Pupicei zmeuricilor si mamicilor !
Nina & Iarina
blanca000 spune:
Neatza,
Wow..un dintisor..bravos..deci ne putem astepta cu toatele la ei
..va urez danturi frumoase.
Si Eva mea face la fel la san, o pun trage de cateva ori o scoate laptele tasneste peste tot..apuca iar iar trage iar o scoate...nu tipa dar face asa mereu...imi imaginez cat manaca
. La cantar nu ma mai duc
o astept pe pediatra ca face si noi trei lunite soon.
Aseara iar ne-am "distrat" a adormit in fianl cu mine in pat tinuta de manute sa nu mai dea din ele..cand sa vazut "incorsetata" de mainile mele nu a avut ce sa faca altceva decat sa doarma, pe la 3 juma' am mutato in patut..la 5 sa trezit la papa si acum vad ca doarme in continuare desi e 10:30...si un san imi bubuie..
Citesc ce ati mai scris cu toatele si revin io..candva azi 
![]()
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanimi Felicitari Flosideea!!! Cred ca e primul dintisor la zmeurici, nu-i asa? Blanca, ne poti da un link de unde ai luat UGGly-urile? As vrea si eu ![]() Pupicei zmeuricilor si mamicilor ! Nina & Iarina |
Iaca http://s837.photobucket.com/albums/zz291/noraugg
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
bia28 spune:
Buna fetelor, am si eu o rugaminte la voi puteti sa-mi dati niste site-uri din afara dar care fac si livrari in romania, site-uri pentru copii, va rog mult.
bia, mami de Tudor
Cornelia spune:
Flosideea, felicitari pentru primul dintisor! Emotionant moment si neasteptat la 3 luni.
Bia, eu nu prea stiu site-uri care sa livreze in Romania. Mie Next-ul mi-a refuzat comanda asta vara, dupa ce primisem mail-ul de confirmare si imi oprisera banii. Am mai comandat pe Laredoute.be si Kiabi, dar la sora mea in Luxemburg.
Noi suntem acasa, in carantina, cu copiii mari. Vladimir pare okm doar ca nu prea mananca.
pooh spune:
Neata!!!Uliiasi,multumesc pt. cafea......ce bine-mi prinde.....Tu ziceai de sangerare dupa
,asa a fost si la mine,prima oara cateva zile,a doua oara doar dupa eveniment,acum e chiar ok
Flosideea,felicitari!!.....
WOW,a aparut primul dintisor la zmeurici

Noi am avut o noapte varza,Timea tuseste ca un caine,azi dupa masa o duc la dr
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pony spune:
Buna si de la noi,
Noi nu mai scapam de raceala, si eu si bebica si tatii.
Andreea, cantarul pe care-l folosesc se numeste miniland baby, este luat din Cora si este electronic.Ca sa vedeti cat sunt de obsedata, l-am verificat daca cantareste bine.Mai am un cantar in casa si am cantarit si pe unul si pe altul o sticla cu apa sa vad daca imi indica aceeasi greutate.Rezultatul a fost acelasi.
Eu deja ii dau tratament zmeuricii mele de 3 saptamani, e adevarat fara antibiotic pana acum.Nu mai scapam de tuse
.
Cornelia, azi o sa o sun pe pediatra.Nu mai tine
Giova, bebica al meu nu a fost indragostit niciodata de san, productia mea de lapte scazand acum la 60 ml la un muls.Tu stai bine inca, eu cred ca o sa-ti mai creasca productia
gasca de zmeurici
Minunea mea mica, pingunelul
IMG]http://i590.photobucket.com/albums/ss342/nicoleta_baltac/poze%20bebe%203%20luni/DSC02101.jpg[/IMG]
fericita posesoare de
Raducu