**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**
Raspunsuri - Pagina 12
sara_amira09 spune:
Unguras- si sotul meu a fost uimit de asemenare. O sa mai pun poze dar nu mai am foarte recente, cele de la baitza sunt facute saptamana asta.
Hera01- nasol ca tre sa te desparti de zmeurica asa de devreme, dar asta e ce sa faci...las ca se obisnuieste el.
Giova- imi place ca ai timp si de DC, de copii, de mancare, ce sa mai esti o mamica si o sotie model
Eu nu reusesc nici sa dau un aspirator la 3 zile...
Dariaioanaxx- nu am mai auzit de intoleranta la lactoza. Si Sara face kk des si moale dar nu cred ca este diaree,cel putin asa sper.Multa sanatate micutei.
Badurox- dureri de burtica nu mai avem de la 2 luni, ma saturasem de ele....nu avea ore fixe dar cand o apuca nu puteai sa o opresti cu nimic
Ely_cta- eu cam o ora tin laptele praf, daca nu mananca intr-o ora il arunc, folosesc Milupa Milumil.Fierb apa intai, prepar laptele si il racesc sub jet de apa. Il dau cand e caldutz.
Mie CM nu mi-a venit. E normal?Sincer nici nu prea ii duc dorul.Avem si noi centru de activitati. Nu sta foarte mult in el, se joaca 10 min dupa care gata incepe sa planga...Chiar acum e in el si maraie
Am mai auzit chestia cu paracetamolul dar mie pediatra mi-a zis ca dupa vaccin sa ii bag un supozitor cu paracetamol. Am stat putin in cumpana dar i-am bagat....
Fug ca tre sa facem baitza! Revin
Giova spune:
mda...se vede ce bine a mancat Edi sapt. asta, a pus 100 gr pe el, dar nu-i bai, ca la cele 7600 gr pe care le are e ok.
Badurox haioasa poza.
Luisa la mine e a 3-a oara de cand a venit cm. si tot asa a facut. acum a luat si antibiotic si din cauza asta zic eu ca a supt si mai putin...cel putin asa vreau sa cred.
Patricia nici eu nu pot sa zic ca e greu cu 2 copii, cateodata Marco ma dispera pur si simplu, tare prapapdit este.
Cornelia insanatosire grabnica Mriei, sa nu ia si ceilalti ca tare greu mai e cu bb mic si bolnavior.
Pony ciudat ca a scazut in greutate. mai cantareste-l odata pe alt cantar, vezi si sapt. asta cat ia, daca nu, la pediatra cu voi.
Dariaionaxx nasol cu intoleranta la lactoza. am auzit de bebei cu asa ceva.
, pe maine. o seara frumoasa.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
andreea c spune:
Buna seara!
Este foarte buna cremuta Baby 4 You. Am incercat si eu mai multe si am ramas la asta pentru ca am scapat de iritatie cu ea si pe deasupra este si foarte ieftina (5 lei). Este facuta de Tis Farmaceutic si o gasiti si in farmaci obisnuite nu numai la plafar.
Badurox este foarte haioasa poza, iar Iris este o scumpa.
Pony ce fel de cantar ai? Mi s-a intamplat si mie sa imi arate o valoare aiurea pe cantarul electronic, dar am repetat si nu au mai fost probleme. Este normal ca bebelusii sa fie foarte activi, dar nu slabesc din asta.
lui Raducu!
Andreea cu
Alexandra Maria (05.07.2009) si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
eumada spune:
Exista anticonceptionale care pot fi luate pana vine ciclul?
Madalina
de minunica Eva-Maria
flosideea spune:
buna seara de la noi...am vreo 3 pagini de recuperat la citit,dar am tinut mortis sa va spun ca sufletelul meu mic mi`a facut un cadou,care as fi vrut sa mai astepte putin,la 3 luni si 1 zi....IA IESIT PRIMUL DINTISOR!!nu vreau sa zic ce`i in sufletul meu,ma confrunt cu multe stari...imi vine sa
,
,
,
,
si multe altele...citesc si revin...
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
anemona27 spune:
Flosideea felicitari,ce devreme a iesit, eu parca as vrea sa ii iasa mai tarziu,ca abea am scapat de colici si sa inceapa iar cu dureri de gingii,mi-e frica,la voi cum a fost,nu a plans?
Alina chiar te rog sa imi spui cum se numeste crema pt fata,poate o gasesc si la noi.
Ieri am fost la Mall in Baneasa asa de cuminte a fost,l-am alaptat in masina inainte sa intram si a rezistat vreo 3,4 ore sa nu planga de foame,era tot numai un zambet cu ochii la lume si la lumini.
mami fericita cu
Alex
Bomarzo spune:
Buna ziua mamici de zmeurici 
Imi permiteti sa ma alatur si eu grupului?
Sunt mandra mamica de zmeurel, nascut pe 31 iulie 2009
, ora 6:35. Leutul meu cantarea la nastere 3.380 grame, avea 50 cm lungime si un APGAR de 8 ![]()
A venit pe lume prin cezariana la 37 de saptamani.
Acum e un dolofan de 5.700 grame, mare fan tzitzi si somnic pe burta 
Dragele mele, sper sa ma primiti in randurile voastre. Mie imi face deja placere sa va "citesc" si abia astept sa schimbam impresii despre profesia de MAMA BUNA ![]()
de
Ioana-Alexandra, 1 an si 7 luni si
Pavel-Daniel, 2 luni jumate
flosideea spune:
anemona,a plans micutul,eu am vazut alb la gingie de ceva timp...plus ca de cateva zile se intorcea la orice sa pape,asa cum facea cand era mai mic si credea ca orice e tatica,am fost la socrii in vizita si nu avea nimic,am ajuns apoi la sora mea si dupa vreo ora a inceput sa planga micutul...am pus totul pe fondul plansului de seara,dar la un moment dat,l`am vazut...era iesit si mai si musca cu el.apoi dai cu plans pt ca si al doilea este pe drum.noroc ca aveam in casa Dentinox si l`am dat,acum doarme ,dar pe maine ma astept si la al doilea sa apara.si eu as fi vrut sa`i iasa mai tarziu...micutul,inca nu si`a revenit sa faca kk normal,nu a scapat de parturi si hop inc`o belea.oricum,am un baietel tare curajos si acum tot ce pot face este sa sper sa fie la FIECare dintisor asa ,sa fie "plansul de seaRa".problema e ca va fi vai si amar de sfarcurile mele pt ca e micut si nu`si da seama ca "musca",am niste jucarii de dentitie pe care va trebui sa i le tin eu...ufff...acum sper sa stea dintisorul la pozat...stiu ca vroiam sa intreb mamicile cu experienta ceva,dar nu`mi mai aduc aminte ce....sunt atat de socata...sper sa`mi aduc aminte...
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
ungaras spune:
Flosideea, felicitari!! Asa repede dau dintisorii? Habar nu aveam. Mama mi-a zis ca e mai bine cat mai tarziu.
Sa aveti dintisori sanatosi!!!!
Badurox, e super poza, nu -ti vine sa crezi ce figuri sunt bebeii.Pana sa nasc am vazut multe poze cu bebei care tin manuta asa sau un deget la tampla si ziceam ca parintii i-au asezat asa special pt poze. Imi place ca fetita ta poarta tichiuta. Am avut si eu 2 dar in spital mi-au taiat siretelul care se lega sub barbita; pericol de sugrumare. Apoi mi-au zis ca nici aparatorile de la patut nu am voie sa le pun sa nu cumva sa se supraincalzeasca bebe. Tot le-am pus dar numai la capul patutului.
Voua cat timp va ia sa le aranjati unghiutele? Doua ore m-am chinuit.S-a trezit dupa fiecare unghiuta aranjata si a trebuit sa astept sa adoarma si tot asa.
Azi am fost pe lac la porumbei
http://picasaweb.google.nl/glasiuli/MariaCatalinaLunaATreia#5394041523389813682
Rallu spune:
Flosideea, felicitari!
Cineva trebuia sa inceapa un nou capitol din viata bebeilor nostrii si cum la diversificare nu se inghesuie nimeni, iaca ca au inceput sa apara dintii.
Si al meu vaz ca e mai agitat si da sa rontaie tot ce prinde dar sper sa nu te urmam asa curand (desi noi saptamana viitoare facem 4 luni). Cred ca mai putem astepta.
Acum eu zic sa nu-ti para rau de dintisor. Cunosc pe cineva care e foqarte suparata pt. ca la aproape 1 an bebe n-are inca nici un dinte, deci nici asa nu e bine.
Acu fetelor sa va dau o veste MAREEEEE!!!
MI-AU INTRAT PRIMII BANI PE CIC !!!
Azi cand am verificat cardul, am gasit acolo banii pe o parte din august si pe septembrie. Ce sa spun, au fost ca o gura de oxigen ca mare nevoie aveam de ei.
Va doresc sa ma urmati cat mai curand 
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
GATAAAA !!!!