**Zmeurici de iulie-august 2009 (8)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost la metro dupa peste, toata gasca, l-am scos si pe pitic....din masina in magazin si invers.

Meleea sper ca ati avut o slujba frumoasa si o petrecere reusita. mama mia...170 invitati, nici la nunta nu am avut atatia.
Hera ma bucur ca ti-ai mai revenit, tare greu trebuie sa-ti fie.
Alina pampers premium care sunt noi aparuti, cica au mai mult bumbac in interior, si se absoarbe kk mai repede. sunt si pe Dc, mai sus, reclama la ei.
Da, Spiridusii lui Marco au fost si pe la ZZ...naspa vremuri.
Eumada sigur te descurci fara mama ta. dar daca e langa tine, te-ai invatat asa...iti e mai usor, ai mai mult timp dedicat tie.
Alinutza imi zicea o prietena ca e foarte buna o crema pt. iritatii...de la naturisti, cu ulei de catina, parca. scrie pe ea:Baby for you. cica face minuni. si Edi iar are iritatie, asa ca trebuie sa ajung la un mag. dintr-asta sa cumpar.

si o zi frumoasa sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor,

nu mi vine sa cred ca n am mai scris de atata timp, dar n am avut vreme mai deloc pt. ca zmeurica mea a fost cam bolnavioara; de aproape o luna a avut diaree, o forma mai usoara dar a avut si acum se pare ca am descoperit cauza, se pare ca este o intoleranta la lactoza, pt. ca acum i am intrerupt sanul si i am dat lapte praf fara lactoza si scaunul este ok acum; ma mulg in continuare pana vom lua o decizie impreuna cu pediatra pt. ca sper ca intoleranta sa nu fie totala ci doar partiala si sa mai ii pot da lapte de la san dar in cantitate mai mica; mai este careva din mamicile de zmeurici care s a confruntat cu asa ceva ? ca simtome nu avea decat scaunele acestea proaste dar in rest crestea in greutate ca la carte, fara febra sau varsaturi si de papat, papa la greu, si mai avem o problema cu anemia, i a iesit anemie si facem tratament cu fier haussman acum; am avut botezul si sper sa pot pune cateva pozici sa o vedeti pe printzesita mea,

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Alina . Maria e mai bine azi, dar a stat doar in pat, cu febra mica.

Sper sa nu ia si baietii. Imi e frica de o viroza asa de puternica pentri Vladimir, mai ales ca nu e alaptat si nu stiu ce imunitate are.

Multa sanatate tutror!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna mamicute, noi suntem suparati.Am avut mereu o problema cu greutatea, dupa ce nu l-am mai cantarit de saptamana trecuta, adica de cand a venit pediatra, am observat ieri ca zmeurica mea a pierdut 200 de g Sa fie oare de la raceala care se pare ca nu-i mai trece?Adica a ramas cu o tuse, temperatura nu face.Sa fie oare de la faptul ca e foarte jucaus si-si consuma energia dand din picioare si manute ca un motoras?Nu mai stiu ce sa cred.Avem 5 700 g la 3 luni si o saptamana.De mancat mananca cam 120ml la 3 ore exceptand noaptea cd mananca doar o singura data.Cred ca o sa-i fac niste analize mai amanuntite.
I-am comandat si eu de pe net centrul de activitati de la chicco si este foarte incantat de el.Da din picioaruse si din manute de ma intreb de unde are atata energie.Credeti ca il solicita prea mult si din aceasta cauza nu ia in greutate?

fericita posesoare de Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pony, nu poate fi vorba ca il solicita prea mult centrul de joaca (chiar, despre care vorbiti?). L-ai cantarit pe acelasi cantar, la aceeasi ora, dezbracat? Poate e o eroare. Daca nu, cred ca trebuie investigat. Nu e ok sa scada in greutate. Multa sanatate puiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hello!!

multumim tutor celor care s-au bucurat pentru noi
voi vorbiti acum de leagane, centre activitate, noi vorbim de alaptare, ma simt ca dupa nastereabia acum folosesc garmastanul, ma ustura mameloanele dar nu am rani. puiul meu ar sta numai la tzitzi ziua, as fi vrut sa mai pun mamelonul dar trage de el ca un catel sa il dea jos, asa ca nu am ce face. dar asa e, o mare realizare pe care chiar nu o vedeam sa se (mai) intimple.

Blanca, sa imi dai si mie linkul cu cizmutele.
asa as zice si eu, sa nu te grabesti cu laptele, daca ea pare satula si nu plinge.

Alinuta, si noi am avut o iritatie la fundulet care a tinut mai bine de o saptamina. nu a vrut sa cedeze nici cu bepantene, nici cu sudocrem, nici nivea, nici cu triderm. avem o crema mustela neinceputa si am zis sa o incerc, a doua zi nu mai avea nimic. e ff buna!

interesant cu paracetamolul dupa vaccin
invatam asa multe aici. mi-am adus aminte cind eram in travaliu, mi-am adus aminte (scuze pt repetitie) Alinutacum ne-ai descris tu felurile de respiratie, respectiv vintul de primavara si tare bine mi-a prins
la ce te-ai referit ce voi face dupa ce incep munca, la alaptat sau cine va sta cu el?
pt alaptat, voi avea citeva luni program de 6 ore si sper sa gasesc o varianta, plus ca ii voi introduce deja si alta masa, voi vedea atunci cum va fi. cit despre cine va sta cu el, inca nu stiu, dar ca si Alina, in persoane straine nu am incredere. voi vedea atunci, o varianta ar fi sa il mai sacrific pe tati o perioada macar, pina la 1 an.
Cornelia, multa sanatate!

mie personal acum mi se pare usor singura cu 2 copii -dar din fericire sint cuminti amindoi. greu va fi mai incolo, cind el nu va mai dormi atit si va misuna peste tot. la REbecca in perioada aia simteam nevoia sa o dau la bunica o seara sau simbata, sa imi fac treburile si sa respir putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

fetelor, pentru iritatii la fundulet incercati reviken. e fff bun. il recomand.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Giova, Alinutza78, Ungaras
Vad ca nu se mai plange nimeni aici de dureri de burtica. Noi inca mai suferim de asa ceva. Macar o data pe zi tot mai face cate o criza de burtica, dar nu mai tine asa de mult ca la inceput. Un centru de activitati i-as lua si eu, mai ales dk reuseste sa-i atraga atentia macar o ora continuu, timp in care sa mai pot face ceva (mai fac si acum , dar numai dk doarme ziua, altfel nu).
Ce va invidiez pe voi, mamicile care ati revenit la forma dinainte de sarcina....Io tot o balena sunt, ba chiar cred ca m-am mai ingrasat un pic in ultima saptamana. Da parca nici nu m-as stresa cu subiectul asta ca sa nu afecteze lactatia. Of... da nu-mi place deloc ce vad in oglinda. In pantaloni nu poate fi vorba sa incap. Numai colanti si pantaloni de treining
Ma duc ca s-a trezit buburuza

fericita de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna, tuturor!

Eu va citesc chiar daca e greu tare cu scrisul....

GIOVA, cu aceleasi problemutze ma lupt si eu cu maraita mea. Mi-a venit si mie menstruatia desi speram sa nu mai vina. Pun pe seama faptului ca de 2 saptamani doarme cate 8-9 ore continuu noaptea si cred ca asta-i cauza..n-a mai supt regulat..nici eu nu mai stiu. Problema e ca ma tine de o saptamana si urla cand o pun la san, se zbate cand ii curge... nu suge mai deloc. Vreo 3 zile am zis ca innebunesc de agitata ce era, nu manca mai deloc. Mi-e frica sa nu pierd asa laptele.
Aseara m-am riscat si eu la 100 ml de formula si l-a papat cu atata placere de nu-mi venea sa cred. Daca mai era ar mai fi mers... Clar cred ca are vreo legatura cu CM. Pe tine cate zile te tine? Eu sunt un pic ingrijorata...a trecut o saptamana desi nu e deloc abundent.

Luisa, mami de Dorothy (24.11.2004) si Sara (17.07.2009)
Sa speram ca o sa-si revina ca eu nu vreau sa renunt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badurox spune:

Sa va arat cea mai haioasa poza pe care i-am facut-o pana acum fetii mele: http://picasaweb.google.com/badurox5/IrisMinuneMica#5393991232939924770

fericita de Iris Ana-Ioana

Mergi la inceput