Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Aris, imi pare rau ca n-am apucat sa citesc mesajul tau inainte de a pleca.
Uite, eu azi am luat de proba si un borcanel de la baby love, marca dm-ului. Scrie ca-i bio, ca n-are sare si a fost mai ieftina decat Hippul ce l-am luat, dar spun drept ca sunt combinatii diferite, poate conteaza la pret, inca nu stiu, ca numai pe fuga ajung acolo si ma ameteste de fiecare data ca e un perete intreg cu borcanele si cutiute si tot trebuie sa ma duc din stanga in dreapta ca sa ma uit la mai multe firme si ma impiedic de fiecare data de fetele alea ce pun in raft.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Denisa da, eu reusesc, dar mie imi da continuu picioare in piept sau in burta, depinde. Si ii pun un crac de la pantalon si cand sa-l pun pe al doilea il scoate pe primul si ma tot lupt cu el. Ar vrea sa se intoarca dar ii dau o jucarie in mana si uita ce vroia, dar sa dea din picioare, nu.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna mamici!

E buna si vremea rea la ceva...doarme piciul de 2 ore, ceea ce nu se intampla des!Asa ca stau si eu un pic cu voi!

Multumim de aprecierea puiului umblaretz!

Adee, vad ca si Ariana e insufletita de-un dor de duca!

Aris, ce zambet strengaresc are vitaminutza ta. Pentru cunoscatori asta-i dovada clara de "cumintenie" .

Dodo, felicitari pentru dintzuc!

Pisik, felicitari pentru aniversare si pentru escapada!

Monnvas, ma-ntinerishi cu 10 ani.Da' zau ca nu-i motiv de suparare! Dar ca sa nu zica lumea ce baba mi-s in poze la numa 27 de ani, hai sa-i adunam si pe astia 10. Sau poate ii vrea altcineva?

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Multumim pentru urari , Victor Cristian a facut azi 7 luni, ieri ne-a facut vaccinul, vai foarte maraita asa a plans, m-am speriat n-a mai facut niciodata asa, l-a durut piciorusul si am reusit sa-l adorm pe la 2 noaptea...desi nu avea febra, am bagat un 1/4 novocalmin si a dormit frumos. am gasit in sfarsit solutia sa doarma inclinat si cu mine in pat - o pernutadin polistiren, pentru alaptat.
Vad ca a cam stranutat azi, cred si sper sa nu inceapa iar cu mucii...nu cred ca aracit cat am iesit din casa si pana in masina apoi la cabinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

pentru sarbatoritii de astazi!

Monnvas, felicitari pentru intrarea la doctorat!

Denisa, felicitari pentru primii pasi de-a busilea! Pregatesteti spatele ca te asteapta o perioada "cocosata". Vei merge dupa Adeluta, ai sa o iei de langa prize, cabluri, colturi, si alte chestii ascutite care o sa i se pare tare interesante, o duci la loc sigur, ea va pleca din nou inspre ele, si tot asa, o zi intreaga.

Georgiana, sper sa primesti vesti mai bune in Austria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna dragi mamici

La multi ani sarbatoritilor zilei
Vazut filmulete cu bebici adorabili
Nici nu mai retin ce am vrut sa mai spun,sunt capiata nu am dormit deloc toata noaptea.Mi-a facut febra bubruza 39 ,nu mi-a dormit asta noaptea nimic a fost foarte maraita,astazi pe zi la fel si deabea acum ia scazut.Noi am papat astazi un pic de carnita cu cartofi si dovlacel si un pic de piersica,lapticul la refuzat ia trebuit doar ceai.
aaa incalzitoru pt.biberon nu l-am lasat in priza mai mult de jumatate de ora , nu ma prea incanta ca se incalzete greu si mai repede ai incalzesc apa pe aragaz

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei
Denisa, felicitari pentru primii pasi de-a busilea! Pregatesteti spatele ca te asteapta o perioada "cocosata". Vei merge dupa Adeluta, ai sa o iei de langa prize, cabluri, colturi, si alte chestii ascutite care o sa i se pare tare interesatne, o duci la loc sigur, ea va pleca din nou inspre ele, si tot asa, o zi intreaga.

Pregatesc eu spatele, dar sa se pregateasca si tati sa-si mute biroul din dormitor. Desi saracu' nu prea mai ajunge deloc la desktopul lui, ca tot pe la slujbe sta. Eu il folosesc, dar.. trebe mutat in camera cealalta, ca la ce matzaraie e sub birou...nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca scapa Adela in cabluri

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Buna mamici!

E buna si vremea rea la ceva...doarme piciul de 2 ore, ceea ce nu se intampla des!Asa ca stau si eu un pic cu voi!

Multumim de aprecierea puiului umblaretz!

vazu-i eu gresit sau deja ai strans tot de pe mobile?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Unde prindeti Bebe Tv asta, pe cablu? ca noi avem RDS, dar nu il avem. O fi in vreun pachet optional?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

incearca si online pe net

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Buna nici noi nu avem bebe tv sau baby tv ci doar ups
Dupa lupte seculare care au durat cca 2 saptamani de plans si maraiala continua avem primul dintisor.

Am admirat puiuti in foto din urma caci azi am avut liber de la Isabella.O sa incerc si eu spanac sa vad daca-i place .

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

oare asta ne asteapta si pe noi? ca ne maraim incontinuu

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput