Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*
Raspunsuri - Pagina 6
Pisik06 spune:
Unde prindeti Bebe Tv asta, pe cablu? ca noi avem RDS, dar nu il avem. O fi in vreun pachet optional?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Unde prindeti Bebe Tv asta, pe cablu? ca noi avem RDS, dar nu il avem. O fi in vreun pachet optional?Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 OLI, pai ce detalii sa dau, ca a fost asa putin (dar frumos ). Initial, noi ne tot propuseseram ca atunci cand face pitica 4 luni sa plecam cate un week-end singuri. Evident ca la 4 luni nici nu ne-am mai pus problema, am zis apoi ca la 6, nici atat...Pentru ca venea aniversarea casatoriei, ne-am propus ca macar atunci sa plecam. Visam noi 5 zile la Budapesta. Daca era dupa sot se intampla, doar ca eu am venit cu tot felul de motive si intr-un final i-am zis clar,. ca eu 5 zile asa departe de copil nu plec si pace . Asa ca s-a reprofilat, doar ca de data asta m-a luat tare, ca stia ca altfel nu are sorti de izbanda. A lasat perioada la 2 nopti si 3 zile (care de fapt au fost 2, ca am plecat la 5 dupa amiaza ) si m-a amenintat ca el oricum pleaca si daca vreau sa il insotesc bine, daca nu, iarasi bine.Si, pana la urma am vrut Ne-am odihnit, ne-am regasit, ca ne cam racisem unul de altul, ne-am plimbat in Sibiu, a fost tare tare frumos ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Ce frumos

Bine ti-a facut ca te-a luat pe sus, caci este binevenita oricand o astfel de pauza. Si eu la fel o sa fac, dupa ce o sa termin cu alaptatul 
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
Sa inteleg ca sunt 2 posturi diferite: bebe tv si baby tv? Eu nu stiu pe care il am...cred ca bebe tv.
Olga, mamica lui David iepurasul 

denisamada spune:
| citat din mesajul lui petrean denisa, cum nu mai e de sezon spanacul?ca tocmai e in plin sezon |
Mda... nu m-am exprimat corect.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Kea Vai, denisa, dar oul l-am fiert eu, sa nu crezi ca nu-s gospodina! |

Facu subsemnata si azi morcov+dovlecel+pastarnac+1/4 galbenus si puse si un pic de ulei de porumb. N-a mancat decat 50ml si alea cu oac-oac tiri-tiridam.

Denisa-Madalina
fericita de
Pisik06 spune:
Mda, mama are dolce, noi nu, deci imi iau adio de la baby sau bebe tv.
Eu azi am cam zapacit cu pitica. Nu stiu cum se face ca a fost asa cuminte cu bunicii, iar cu mine face figuri. Cat am lipsit noi, nu au pus-o decat o data in balansoar (incerc sa o dezvat), a dormit f frumos in pat, s-a jucat singura, etc. Acum au revenit figurile: a dormit ce-i drept inainte de pranz, dar pe la 3 ii picau ochii in gura si am pus-o in pat, unde a dormit numai vreo 20 de minute si de atunci face circ: la joaca nu, ca tipa de somn, in pat nu ca urla efectiv. Pana la urma am pus-o in balansoar si sta cuminte
. Chestia e ca in sufragerie unde e balansoarul e frig si ea e si asa fornaita. Off, nici in balansoar nu mai vrea, de la 3 si 15 imi urla intruna
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ilinca_M. spune:
Pisik, io zic ca vrea sa te pedepseasca ca ai parasit-o 2 zile![]()
Foarte bine ca te-a dus sotzul pe sus, ma bucur ca v-ati relaxat. Dar 5 zile la Budapesta...wow, io n-as fi rezistat tentatiei...dar nici fara Phiphi nu m-as fi dus...
Eu nu o pun pe Sophiphi la TV, indiferent de program, consider ca e nociv. Si pe mine ma agita cand ma uitam la tv, d' apoi pe un bebe. Io nu ma mai uit latv de vreo 5-6 ani, decat accidental, cand e tv-ul maica-mii deschis si-s si io acolo.
Nici la calculator n-o las. Incerc sa evit tentatiile astea pe care oricum, cand va intra in "colectivitate", le va avea.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
Dodo-pui spune:
Buna nici noi nu avem bebe tv sau baby tv ci doar ups![]()
Dupa lupte seculare care au durat cca 2 saptamani de plans si maraiala continua avem primul dintisor
.
Am admirat puiuti in foto din urma caci azi am avut liber de la Isabella.O sa incerc si eu spanac sa vad daca-i place .
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
Fetelor, voi mai reusiti sa ii tineti pe masutza/saltelutza de infasat? (cand ii skimbati, bineinteles) Ca eu cu o mana o tin si cu una o skimb. 

Pana acum se intorcea pe burta, am invatat sa pun pampersu' si-n pozitia asta. Acum, conform noilor akizitii, ma perfectionez: invat sa pun pampersul cu copilul in 4 labutze.
Dar cand se misca in continuu... e jale! 
Denisa-Madalina
fericita de