Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*
Raspunsuri - Pagina 5
alina.n spune:
noua ne plac merele acre si lamaia
carnita: am un piept de pasare de tara si i-am dat dinacela insa cand se va termina nu stiu de unde sa fac rost...deaceea intrebam sa ma pregatesc din timp...probabil o sa iau din comert ce gasesc nu am alta solutie
tu de unde cumperi vand pasari sau este doar o cunostinta?..
restul fetelor cum procedati cu carnita ,de unde si de care procurati?
cu ouale cred ca o sa iau dinacelea bio care sunt in comert
iaurt de care folositi?
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n noua ne plac merele acre si lamaia carnita: am un piept de pasare de tara si i-am dat dinacela insa cand se va termina nu stiu de unde sa fac rost...deaceea intrebam sa ma pregatesc din timp...probabil o sa iau din comert ce gasesc nu am alta solutie tu de unde cumperi vand pasari sau este doar o cunostinta?.. restul fetelor cum procedati cu carnita ,de unde si de care procurati? cu ouale cred ca o sa iau dinacelea bio care sunt in comert iaurt de care folositi? Mami fericita!!! Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
Eu din punctul acesta de vedere am noroc, pentru ca stau la 8 km de Oradea, iar bunica mea are pasari, asa ca am carnita si ficatel bio, la fel si legume si fructe. Mai nasol va fi la iarna.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
olishka spune:
Aris am vazut filmuletul, doar ca pe mute, caci a adormit David. Super Vitamina si ce jucarii faine are el acolo...bine ca se si joaca cu ele. Foarte fain sta si in fundulet. Si al meu a inceput sa stea bine de tot. Anca a descoperit, caci eu stiam ca al meu copil sta doar cate 5 sec si cade, dar l-a vazut ea ca sta mai mult si de-atunci numai in fundulet ne jucam.
Astazi ca a implinit David 6 luni, ii scot si eu jucariile de la naftalina, cele cu 6+. A primit mai demult fel si fel de jucarii si le-am pus de=oparte, uitasem de ele...
Olga, mamica lui David iepurasul
carla28 spune:
La multi ani din partea noastra!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Ilinca_M. spune:
Eeeee, ca nici nu observasem, scuzeee:
La Multi Ani!! pentru Brisuca si David, care sarbatoresc jumatate de an!
La Multi Ani si celor care implinesc 7 luni, copilasi de carmenada, simonapro si florinela79!
Si am uitat sa spun ce m-a impresionat flacaul lui mababei, cum cutreiera el casa! Foarte haioasa si emotionanta etapa asta in 4 labe! Eu presimt ca Sophiphi n-o sa faca schema asta mai repede de 8 luni, mi se pare o etapa indepartata, ca ea inca nici nu se balanseaza in 4 labe, d' apoi s-o ia la galop...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
olishka spune:
Multumim pentru urari
Ilinca sa stii ca nu este chiar asa cum zici tu...bebelusii evolueaza f repede. nici eu nu credeam ca David o sa stea asa repede in fund, dar in 2 zile a si invatat. Asa ca maine, poimaine o sa-l alerge Sophiphi pe manole prinb casa
anamariame spune:
M-am tot tinut ca va intreb si am uitat: se uita vreun ghiocel la Baby TV? Ca am auzit ca sunt cu adevarat fascinati de emisiunile lor dar nu am incercat pe Eva. Am downloadat de pe youtube cateva si o sa le incerc diseara.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame M-am tot tinut ca va intreb si am uitat: se uita vreun ghiocel la Baby TV? Ca am auzit ca sunt cu adevarat fascinati de emisiunile lor dar nu am incercat pe Eva. Am downloadat de pe youtube cateva si o sa le incerc diseara. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Lui David ii place sa se uite la TV, dar nu prea il las. Asa ca prefer sa las pe bebeTV, caci imaginile sunt lente, nu se schimba asa repede ca la alte desene, asa ca nu-l afecteaza la ochisori. Si muzica este f faina
alina.n spune:
eu nu am bebe TV
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
Pisik06 spune:
OLI, pai ce detalii sa dau, ca a fost asa putin (dar frumos). Initial, noi ne tot propuseseram ca atunci cand face pitica 4 luni sa plecam cate un week-end singuri. Evident ca la 4 luni nici nu ne-am mai pus problema, am zis apoi ca la 6, nici atat...Pentru ca venea aniversarea casatoriei, ne-am propus ca macar atunci sa plecam. Visam noi 5 zile la Budapesta. Daca era dupa sot se intampla, doar ca eu am venit cu tot felul de motive si intr-un final i-am zis clar,. ca eu 5 zile asa departe de copil nu plec si pace. Si s-a gandit si el ca decat sa se intoarca de la vama, mai bine renunta . Asa ca s-a reprofilat, doar ca de data asta m-a luat tare, ca stia ca altfel nu are sorti de izbanda. A lasat perioada la 2 nopti si 3 zile (care de fapt au fost 2, ca am plecat la 5 dupa amiaza) si m-a amenintat ca el oricum pleaca si daca vreau sa il insotesc bine, daca nu, iarasi bine.
Si, pana la urma am vrut. Am fost pe Valea Avrigului (25 km de Sibiu), la o pensiune draguta. Zona e superba, se vad Fagarasii, acoperiti de zapada, e f f liniste, nu e o zona comerciala, e superb.
Ne-am odihnit, ne-am regasit, ca ne cam racisem unul de altul, ne-am plimbat in Sibiu, a fost tare tare frumos
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente