Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Aris ce frumos sta Alex in fundulet, am vizionat impreuna cu Naty filmuletul si i-a placut si ei mai ales melodia aceea a protestat cand s-a terminat

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina - asa a? si Nati e melomana?

eu azi i-am dat gluten sa imi iau de o grija

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Vai, denisa, dar oul l-am fiert eu, sa nu crezi ca nu-s gospodina!

Aris, pe pagina la Humana scrie ca se incalzeste apa la 70 de grade, se pune laptele, se agita si se raceste. Noi folosim Beba de la Nestle, la astia pe pagina nu scrie nimic, nici de alea 50 de grade. Pe aptamil cred ca scria cu 50, ca asta am folosit la inceput, cred ca acolo am ramas blocata. La 70 de grade da, se dizolva, asa ca ma fac si eu ca asa scrie si la Beba, mai trebuie sa vad cum pastrez apa la temperatura asta toata noaptea.

A, tot cu aris am treaba, acum am cutiute de mancare de la Nestle, NaturNes se numesc si scrie ca nu au sare. De la hipp nu mai am, ma uit azi ca merg sa mai cumpar.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

alina - asa a? si Nati e melomana?

eu azi i-am dat gluten sa imi iau de o grija

25 martie 2009

am culcat melomana adica ce i-ai dat cu gluten?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

kea - hmmm..cine sa mai inteleaga. pe toate cutiile mele de humana scrie ca se incalzeste la 50 de grade

uite-te la cele cu patratelul cu luna recomandata albastra. am incercat sa fac o poza dar nu se poate citii nimic.

mi-a aratat bunica-sa acum f mandra de el ca stie sa se uite unde ii arati cu degetultare haios e. isi bate joc de el acum prin casa: uite ventilatorul,uite chiuveta,uite cateii,uite uite si el se uita saracu

25 martie 2009

Mergi la inceput

alina - un borcan cu fructe si cereale cu gluten,ca marul meu a fost iaks..nici nu a vrut sa deschida gura. adevarul e ca era cam acru. si daca tot ne mozolisem bine am zis sa-i dau totusi fructe maia les ca e racit si singurl pe care il mai aveam era asta cu gluten. f bun a fost se pare.

pana la urma ce carne i-ai dat de a fost asa incantata?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Kea, am dat quote la mesajul tau sa iti raspund referitor la bibe si laptic, dar intre timp am vazut ca au spus si fetele ce intentionam eu. Eu incalzesc la microunde doar apa, cu capac deasupra, 20 sec. Apoi pun laptele praf si amestec. Am amestecat si rece pe perioada verii si s-a dizolvat foarte bine. Pentru noapte, pun intr-o sticluta masurile de lapte praf si in alta masura de apa. Daca solicita Eva papica pe perioada noptii, incalzesc apa si amstec.Hai ca pana la urma tot am repetat ce au spus si fetele, doar ca fara quote Shasa, multumesc de incurajari. Nu mi se pare chiar asa stupida cauza declansatoare de depresie in cazul tau, lumina sau mai bine spus lipsa ei ne poate afecta destul de serios.Olga, si Eva a picat din bouncer, nu era legata insa si a cazut cu nasucul in covor si funduletul i-a ramas sus. Am inlemnit atunci , dar nici nu m-am invatat minte. Tot o tin in el, legata insa.Bebe_strumph (ce haios e nickul, a propos), apa plata se fierbe pana la urma, eu nu am fiert-o niciodata.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

kea - uite am copiat doar descrierea produsului pt ca nu stiu daca merge linkul. oricum il pun sa vedem
"Descriere produs

* Greutate 125g

* Produs obtinut din agricultura organica.

continut: apa, cartofi, porumb dulce, curcan, ulei vegetal,m sare iodata.
"
http://reclama/products/263-supe_si_meniuri/1030-hipp_curcan_cu_porumb_si_cartofi.mbs

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

am revenit dupa drumuri. s-a treminat si filmuletul
http://picasaweb.google.ro/rodicadaniela.neagu/BebeLa6LuniSiUnPic#

kea - hipp cu albastru au sare iodata

25 martie 2009

Aris, tare dulce este Vitamina, se tine bine in fundic. Sa iti traiasca!

Scau pentru baie, am si eu, dar nu l-am folosit, pentru ca la fel unde imi arata nivelul maxim, nu-i ajunge nici pana la solduri si tot nu imi dadeam seama cum am sa-l spal pe fundic, asa ca il folosesc sa stea peste zi in el, pentru ca are ventuze si se fixeaza bine de parchet.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Vai, denisa, dar oul l-am fiert eu, sa nu crezi ca nu-s gospodina!

Aris, pe pagina la Humana scrie ca se incalzeste apa la 70 de grade, se pune laptele, se agita si se raceste. Noi folosim Beba de la Nestle, la astia pe pagina nu scrie nimic, nici de alea 50 de grade. Pe aptamil cred ca scria cu 50, ca asta am folosit la inceput, cred ca acolo am ramas blocata. La 70 de grade da, se dizolva, asa ca ma fac si eu ca asa scrie si la Beba, mai trebuie sa vad cum pastrez apa la temperatura asta toata noaptea.

A, tot cu aris am treaba, acum am cutiute de mancare de la Nestle, NaturNes se numesc si scrie ca nu au sare. De la hipp nu mai am, ma uit azi ca merg sa mai cumpar.

Keutu cheliutu 5 luni

Incercati cu un termos.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput