Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Fetelor, voi mai reusiti sa ii tineti pe masutza/saltelutza de infasat? (cand ii skimbati, bineinteles) Ca eu cu o mana o tin si cu una o skimb. Pana acum se intorcea pe burta, am invatat sa pun pampersu' si-n pozitia asta. Acum, conform noilor akizitii, ma perfectionez: invat sa pun pampersul cu copilul in 4 labutze. Dar cand se misca in continuu... e jale!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Nuuu eu o schimb in pat

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:

Fetelor, voi mai reusiti sa ii tineti pe masutza/saltelutza de infasat? (cand ii skimbati, bineinteles) Ca eu cu o mana o tin si cu una o skimb. Pana acum se intorcea pe burta, am invatat sa pun pampersu' si-n pozitia asta. Acum, conform noilor akizitii, ma perfectionez: invat sa pun pampersul cu copilul in 4 labutze. Dar cand se misca in continuu... e jale!

la mine s-a dus demult vremea cu schimbatul pe masa de infasat. risc sa cada il schimb pe pat... dar fuge incotro vede cu ochii nu sta deloc, risca si de acolo sa il pierd pe jos.... o sa incerc pe covor

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Dupa lupte seculare care au durat cca 2 saptamani de plans si maraiala continua avem primul dintisor.

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

felicitari, sanatosi sa fie ca apar cu totii.. pe rand, pe rand nu toti odata

dragos tea mea

Mergi la inceput

in alta ordine de idei... fetelor imi bag p...icioarele (ca alceva cu p nu am)in ea de diversificare... dupa ce 3 luni a mers brici diversificarea de cateva zile ducem lupte grele nu vrea sa pape nik.....poate doar ceva pireu de fructe si suc de fructe dimineata, in rest neam..... asa ca ma reprofilez... cu ce borcan trebuie sa incep?

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Pisik, frumos ca ati petrecut impreuna...felicitari sotului pentru idee. Intradevar in perioada asta am cam uitat de "noi".
Imi doresc si eu ca macar de revelion sa mergem undeva impreuna la un restaurant.....dar nu stiu daca va fi posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:

eu pe pat o schimb dar nici nu apuc bine sa-i scot scutecul ca se intoarce pe burta si are o viteza...

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

Mergi la inceput

fetelor va topit ploaia?

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Pisigri, eu nu o sa ii dau nici sare nici zahar pana la un an, ca nu stie el ca nu e mancarea sarata, trebuie sa cunoasca gustul natural al legumelor. Noi suntem obisnuiti sa saram, sa condimentam, dar ne-am format gusturile in timp,le-am invatat, de aceea cand gustam papica lor ni se pare fada, ei nu percep la fel, cred eu.

Apropo. Io i-am dat azi un piure de cartofi cu dovlecei nesarat, cu branzica si ou. Cand l-am gustat mi s-a parut de nemancat, dar fiu-meu a ras o cana de-aia mare de ceai... 300 ml... si apoi cine curata peretii vasului de blender? Deeeci daca tot mananca si fara sare, de ce sa ii dau idei? Pastram sarea ca trick pt cand n-o sa mai manance.

A, Kea, imi place ca imi zici Mona Asa imi zic sor'mea si pretena mea cea mai buna pe care o cheama Monica si io ii zic tot Mona.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Monnvas, ma-ntinerishi cu 10 ani.Da' zau ca nu-i motiv de suparare! Dar ca sa nu zica lumea ce baba mi-s in poze la numa 27 de ani, hai sa-i adunam si pe astia 10. Sau poate ii vrea altcineva?

Ha ha si chiar ma gandeam, uite, e de-o varsta cu sor'mea si la sor'mea barza e asteptata cu pusca... Remediez la un moment dat, nush daca ce soir. Bine ca n-am facut pe dos

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Monnvas, ma-ntinerishi cu 10 ani.Da' zau ca nu-i motiv de suparare! Dar ca sa nu zica lumea ce baba mi-s in poze la numa 27 de ani, hai sa-i adunam si pe astia 10. Sau poate ii vrea altcineva?

Si apropo, baba esti numai in nume

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput