Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*
Raspunsuri - Pagina 6
Pisik06 spune:
Unde prindeti Bebe Tv asta, pe cablu? ca noi avem RDS, dar nu il avem. O fi in vreun pachet optional?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Unde prindeti Bebe Tv asta, pe cablu? ca noi avem RDS, dar nu il avem. O fi in vreun pachet optional?Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
olishka spune:
citat din mesajul lui Pisik06 OLI, pai ce detalii sa dau, ca a fost asa putin (dar frumos). Initial, noi ne tot propuseseram ca atunci cand face pitica 4 luni sa plecam cate un week-end singuri. Evident ca la 4 luni nici nu ne-am mai pus problema, am zis apoi ca la 6, nici atat...Pentru ca venea aniversarea casatoriei, ne-am propus ca macar atunci sa plecam. Visam noi 5 zile la Budapesta. Daca era dupa sot se intampla, doar ca eu am venit cu tot felul de motive si intr-un final i-am zis clar,. ca eu 5 zile asa departe de copil nu plec si pace. Si s-a gandit si el ca decat sa se intoarca de la vama, mai bine renunta . Asa ca s-a reprofilat, doar ca de data asta m-a luat tare, ca stia ca altfel nu are sorti de izbanda. A lasat perioada la 2 nopti si 3 zile (care de fapt au fost 2, ca am plecat la 5 dupa amiaza) si m-a amenintat ca el oricum pleaca si daca vreau sa il insotesc bine, daca nu, iarasi bine. Si, pana la urma am vrut. Am fost pe Valea Avrigului (25 km de Sibiu), la o pensiune draguta. Zona e superba, se vad Fagarasii, acoperiti de zapada, e f f liniste, nu e o zona comerciala, e superb. Ne-am odihnit, ne-am regasit, ca ne cam racisem unul de altul, ne-am plimbat in Sibiu, a fost tare tare frumos Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Ce frumos Bine ti-a facut ca te-a luat pe sus, caci este binevenita oricand o astfel de pauza. Si eu la fel o sa fac, dupa ce o sa termin cu alaptatul
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Sa inteleg ca sunt 2 posturi diferite: bebe tv si baby tv? Eu nu stiu pe care il am...cred ca bebe tv.
Olga, mamica lui David iepurasul
denisamada spune:
citat din mesajul lui petrean denisa, cum nu mai e de sezon spanacul?ca tocmai e in plin sezon |
Mda... nu m-am exprimat corect. Cum am mai zis, la mine "sezonu'" e gradina socra-mii.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
denisamada spune:
citat din mesajul lui Kea Vai, denisa, dar oul l-am fiert eu, sa nu crezi ca nu-s gospodina! |
Facu subsemnata si azi morcov+dovlecel+pastarnac+1/4 galbenus si puse si un pic de ulei de porumb. N-a mancat decat 50ml si alea cu oac-oac tiri-tiridam.
Pisik06 spune:
Mda, mama are dolce, noi nu, deci imi iau adio de la baby sau bebe tv.
Eu azi am cam zapacit cu pitica. Nu stiu cum se face ca a fost asa cuminte cu bunicii, iar cu mine face figuri. Cat am lipsit noi, nu au pus-o decat o data in balansoar (incerc sa o dezvat), a dormit f frumos in pat, s-a jucat singura, etc. Acum au revenit figurile: a dormit ce-i drept inainte de pranz, dar pe la 3 ii picau ochii in gura si am pus-o in pat, unde a dormit numai vreo 20 de minute si de atunci face circ: la joaca nu, ca tipa de somn, in pat nu ca urla efectiv. Pana la urma am pus-o in balansoar si sta cuminte. Chestia e ca in sufragerie unde e balansoarul e frig si ea e si asa fornaita. Off, nici in balansoar nu mai vrea, de la 3 si 15 imi urla intruna
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ilinca_M. spune:
Pisik, io zic ca vrea sa te pedepseasca ca ai parasit-o 2 zile
Foarte bine ca te-a dus sotzul pe sus, ma bucur ca v-ati relaxat. Dar 5 zile la Budapesta...wow, io n-as fi rezistat tentatiei...dar nici fara Phiphi nu m-as fi dus...
Eu nu o pun pe Sophiphi la TV, indiferent de program, consider ca e nociv. Si pe mine ma agita cand ma uitam la tv, d' apoi pe un bebe. Io nu ma mai uit latv de vreo 5-6 ani, decat accidental, cand e tv-ul maica-mii deschis si-s si io acolo.
Nici la calculator n-o las. Incerc sa evit tentatiile astea pe care oricum, cand va intra in "colectivitate", le va avea.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
Dodo-pui spune:
Buna nici noi nu avem bebe tv sau baby tv ci doar ups
Dupa lupte seculare care au durat cca 2 saptamani de plans si maraiala continua avem primul dintisor.
Am admirat puiuti in foto din urma caci azi am avut liber de la Isabella.O sa incerc si eu spanac sa vad daca-i place .
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
Fetelor, voi mai reusiti sa ii tineti pe masutza/saltelutza de infasat? (cand ii skimbati, bineinteles) Ca eu cu o mana o tin si cu una o skimb. Pana acum se intorcea pe burta, am invatat sa pun pampersu' si-n pozitia asta. Acum, conform noilor akizitii, ma perfectionez: invat sa pun pampersul cu copilul in 4 labutze. Dar cand se misca in continuu... e jale!