Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Aoleu acum am vazut ca este pretul in euro nu in Ron. Mamiram si eu sa fie asa ieftin.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

am raspund ianinte sa citesc postarea nr 2

la inceput si eu m-am repezit pe link, deja ma si vedeam acolo

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Buna!
Singura noastra ingrijorare e ca isi suge degetul mare de la mana dreapta destul de des si stiu ca o sa se dezobisnuiasca greu de asta.Mai sunt bebei cu acest obicei ca noi?
Scuze ca ne-am intins!

Mami de Lucian(16.03.2009) + Sebastian(05.08.2003)

Alexandra e shefa la supt degete ; preferatul ei e degetul mare de la mana stanga

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am pierdut (uitat) parola si nu pot deschide capitol nou Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineata!Imi pare rau sa aud ca bebeii au probleme de genul mucisorilor, rosu in gat, alergii si ca nu le place papica, indiferent cat de mult se straduiesc mamicile Nu pot sa spun nimic, decat sa va incurajez, sa aveti rabdare si ....tutunEu am tot citit pe aici si mi-am notat cateva secrete pt pregatirea mancarurilor (ulei de pormub, biscuiti, cereale-ce nu aveam in plan sa-i dau) dar sper sa le folosesc cat mai tarziu pt ca-deocamdata- maimuta mea mananca bine si orice(dovlecel, mar, cartof, carnita de pui de tara, ardei, morcov, telina, patrunjel). Inca nu i-am facut branza dar mi-am propus pt saptamana asta...Daca se mai fac planuri de revelion-care se tine pe 31, daca am inteles bine -sa ne puneti la socoteala.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Am venit de la doctor Teea are rosu in gat din nou,e iarasi pe antibiotic.Mai nou incep si eu sa raman fara voce si a inceput sa ma doara gatul ingrozitor
Mababei eu ieri i-am dat dovleac cu carnita si cartof si un firicel de ulei de masline,altadata morcov-dovleac-cartof
Smiri de ce dai marul pe razatoarea de sticla sau palstic,in blender al pun doar daca fac vre-o combinatie cu un alt fruct si atunci compozitia iese mai multa si merge taiat

Monica mami de Timeea Alexandra , avem 7 luni

sa va faceti bine1 Pupam pe Teea, sa-i treaca repede.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Buna dimineata!

Cand am si eu timp sa citesc .... e liniste pe forum

Referitor la suptul degetelelor, are si asta micu' al meu o dorinta de nestavilit, dar i-o stavilesc eu cu suzeta

Suzeta a inceput sa fie tratata cam ca o jucarie, dar eu insist , pentru ca ma gandesc ca de deget cu greu l-as dezobisnui, suzeta i-o iau noaptea sa nu o gaseasca prin pat iar ziua i-o dau cu portia dar degetul va fi mereu la indemana.

Deeeeeccccci: cum facem?

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!

Mi-e asa de somn..ieri m-am bagat in pat mai devreme, dar aveam insomnii si m-am invartit de pe-o parte pe alta vreo 2 ore Asa ciuda imi era...

Legat de sarbatorirea ghioceilor...noi nu il sarbatorim pe David, dar il pupacesc tare, tare in fiecare luna. In prima luna i-am luat o prajiturica si cam atat. Dar cadouri primim

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTI ANI Sophia Maria, Antonio Gabriel, Andrei Rares!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ce m-as face eu fara voi?????????????? am citit toate sfaturile voastre de pacalit bebeii sa pape, m-am inarmat cu 2 borcanele diferite de papica, cu un castron plin cu apa plata si 3 lingurite in el, am basculat mutzunelul in scaunel si m-am pus pe baut apa cu lingurita; mai mancasem in fata lui si pana acum, de o saptamana tot mananc; dupa care am facut greseala fatala...... i-am pus bavetica; mamaaaaaa ce s-a pus pe jelit si tragea de ea; i-am dat repede jos bavetica, l-am luat in brate, l-am impacat cu niste avioane si pupaceli pe gatut si l-am pus pe genunchi, si da-i iar cu apa cu lingurita; si cand a facut ochii maaaari la mine, jap, i-am infipt lingurita cu apa pe gat; eeeeeeeee, pai cand a vazut baiatul ca e apitaa.....alta viatza; a baut vreo 5 lingurite, dupa care i-am incercat primul borcanel (caisa cu banana).. si a papaaaaaaaaaaat!!!!!!!! vreo 5 lingurite, da' un real progres, ca a deschis guritaaaaaaaa!!!!! si uite asa in joaca am incercat si borcanelul 2, mere cu banane, si mi l-a papat aproape pe tot; nu pot sa cred, e un adevart progres, sunt asa de fericita ca i-a trecut spaima de linguritaaaaaaa
deci mii de multumiri cui a dat ideea cu apa, ca tare bine a mers cate o lingurita de apa sa ne spalam gatutul, si dupa aia iar papica(am cautat in urma da n-am mai gasit pagina); si cu papatul odata cu el la masa e super bine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Bravo David!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Si A-na bebita-cum ii spune nepoata-mea isi suge cu nesat degetul mare de la mana dreapta dar e semn de somn sau foame i se indeplineste dorinta si gata!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput