Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*
Raspunsuri - Pagina 21
Gianina34 spune:
pisigri - multumim de reteta
vom exersa pana va veni si vremea sa manance bebele![]()
denisamada - ati introdus branza si carnita?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni
Gianina34 spune:
acum am observat ca am 2 stelute
am 2 steluteeeee
avem 6 luni
Gianina34 spune:
cred ca am ramas singura pe aici![]()
urez un LA MULTI ANI! matinal dragilor nostri:
Vlad si Catalin bebelusi de petrean
Stefan Alexandru, bebe de Rivali
Sophia Maria, bebe de Ada1974
Antonio Gabriel, bebe de sor3lla
Andrei Rares, bebe de Miha1980
sarbatoritii de ieri si azi![]()

avem 6 luni
Gianina34 spune:
apropo de sarbatoriti: oliskha draga, cum l-ai bagat tu in seama pe davidut?
pupacim davidutul drag

.....
avem 6 luni
Gianina34 spune:
buna dimineata somnorosilor![]()
vad ca sunt prezenta si-n culcare si-n sculare

am onoarea sa va invit la o cana mare , mare de cafea 

immmm simtiti mirosul?
stiati ca face fff bine la sinusuri sa stam cu nasul in aburul din cana de cafea![]()
pupacim mamicile si bebelusii 

avem 6 luni
Gianina34 spune:
ayla - ai crezut ca nu ma gandesc mereu la tine?
pt tine, o ploaie de pupicuri

avem 6 luni
pisigri spune:
Petra, mie imi place tare reteta asta tocmai pentru ca pregatirea compozitiei dureaza 5 minute; chiar si-asa, mai des face Motanu-sef decit fac eu....dar asta din cauza ca maninca cite o tava pe zi, si daca ii fac fiica-si a doua zi nu mai am nici un biscuite
.
Olga, si eu sint pofticioasa, dar am noroc ca nu prea imi plac dulciurile din comert
. O clatita, o pancake cu sirop, un biscuite de casa etc nu refuz, dar daca Motanu baloteaza ciocolata sau snickers&co nu-mi trebuie.
Denisa, din nou: eu am gasit toate fainurile astea la Selgros (sint mai ieftine, alea de la Plafar cica ar fi bio da-s produse de niste no-name-uri si nu prea am incredere ca merita sa dau banii. Doar faina de orez iau de la Plafar. Dar in alte supermarketuri nu am vazut.
Noi si piinea o facem in casa (am o reteta f rapida, se tuflesc toate in robot, se mixeaza, se lasa in tava la crescut 2 ore si se coace la cuptor 30-60 minute, in functie de combinatia de fainuri folosite), tot din fainuri integrale, negre, secara, orz, ovaz...ce mai gasim. Plus seminte. A, si pt amatoarele de dat jos kile, ne plac f tare pastele de orez si cele de porumb.
Mai fetelor, eu nu le am cu cancanurile si mondenitatile, dar aseara, zapind pe posturile tv, am vazut-o la iRealitatea pe Andreea Marin Banica. Ea e cumva gravida iar...? Ca daca nu, s-a ingrasat mai tare decit cele 30 de kile de le-am luat eu in sarcina
. As zice ca arata ca naiba
da astept intii sa aflu daca nu cumva e insarcinata, ca daca e, nu mai pot sa fac asemenea afirmatii
. Si zau ca nu ma asteptam sa arate asa, doar isi permite si mama tratamentelor cosmetice, a masajelor si impachetarilor si curelor de slabire....Deci luminati-ma va rog daca stiti! 
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Neatza!Mmmm, Geanina, ce buna e cafeaua ta, eu o si beau, nu doar imi tratez sinusurile...
Mai fetelor, nu e deprimant sa te trezesti duminica dimineata cu noaptea in cap? Cand tot orasul doarme?
Stiu ca e deja 10
, da's treaza de pe la 7 si am baut o cana huge de cafea, iar acum tb sa culc gaza si normal ca eu nu o sa pot dormi.Anyway, pisigri, am zarit-o si eu un picut pe Andreea Marin, sarind de pe un post pe altul si am vazut eu ceva dubios, dar habar nu am sa te lamuresc de-i gravida sau nu.Ilinca, tu trebuie sa scrii mult mai des decat o faci, noroc cu mesajul tau ca mi-a mai trecut si mie din morocaneala, altfel era jale.Vad ca voi chiar sarbatoriti luna de luna ghioceii, cu tort si musafiri...Eu abia acum la 6 luni am zis ca ii fac un tort Evei, are cineva o reteta simpla? Ca tiramisu nu imi iese grozav ( a se citi ca mi-s cam catastrofa in bucatarie
)Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Fetele cu revelionul (SEFA NOVUS ) am gasit o oferta la Sambata de Sus cu 350 de persoana cam asta ar fi oferta http://www.eximtur.ro/Revelion/SAMBATA-DE-SUS/PENSIUNEA-EMMA--0/8/118/44/0/0/1--1/603.html Hmmmm, ce ziceti? Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Saby

Da, zona e faina, am stat acolo, pretul ca toate de altfel mi se pare maricel adica 700 eur/2 pers + drum etc si ajungem cam la 3.500 ron cu ce mai cheltuim pe acolo, nu? eu compar cu anii trecuti cand mergeam la Gyula si pe pachetul de 4 nopti + intrari strand termal ajungeam cam la 2.000 ron ceea ce mi se pare rezonabil
Sincer si eu ce am gasit tot pe la suma asta se invart

Sa mai discut cu adjunctul meu
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Maia Andreea ( 07 apr 2009)