Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!
Vrem sa va multumim pentru toate urarile de pana acum pe care le-am primit! Imi cer scuze ca nu am mai postat dar pur si simplu nu reusesc sa tin pasul cu voi.Lucian a implinit ieri 7 luni, dormim toata noaptea de la 10 la 7, mai papam tatica si mancarica de toate legumele si fructele nu refuzam nimic si ne punem pe plans cand se termina.
Avem 2 dintisori de 2 saptamani si stam bine in fundulet. E un copil exemplu pana acum ce mai. Daca mi-ar fi spus cineva la primul baietel ca exista astfel de copii nu as fi crezut, ca Sebastian a fost opusul lui:mofturos si plangacios,cu foarte multe treziri noaptea.Eu va sfatuiesc din tot sufletul sa mai faceti un bebe pentru cine are doar unul, ca toti copiii sunt diferiti.
Singura noastra ingrijorare e ca isi suge degetul mare de la mana dreapta destul de des si stiu ca o sa se dezobisnuiasca greu de asta.Mai sunt bebei cu acest obicei ca noi?
Scuze ca ne-am intins!

Mami de Lucian(16.03.2009) + Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna seara mamici,

in primul rand multumesc din suflet celor care s-au gandit la noi de ziua noastra.

Nu v-am uitat insa am fost tare intoarsa pe dos. Am implinit 6 luni si slava Domnului nu am petrecut in spital conform traditiei insa , ca tot ne era mai bine cu alergia, am facut o noua criza cu vomitat incontinuu si refuzat lapte, mancare, apa, tot. Incerc sa-mi pastrez calmul (de mult nu mai stiu ce-i ala)si o iau sistematic cu medicamentele ei(losec...). O tinem asa rau rau vre-o 2 zile si zic: hai sa incerc si alte cereale ca tot avem 6 luni si cele de pana acum nu le mai prea manca asa ca dau dispozitie sotului sa cumpere. Vine acasa cu vre-o 7 cutii si incep cu cele cu banane (ca erau preferatele ei) si cirese. Si ce credeti ca s-a intamplar? Am facut din nou ALERGIE , de gata asta la cirese - am realizat abia dupa a doua oara cand i-am dat. Nici nu-i trecusera bubitele anterioare ca acum iarasi este plina.
Am fost la dr., bine-nteles ca ies din discutie vaccinurile - mai incercam saptamana viitoare.
Si atat m-am agatat de ideea ca va implini 6 luni si vom scapa de probleme, sa ma pot si eu bucura de bebe insfarsit. Da de unde...
Acum vomita chiar si cand sta in fundulet

cam asta este cu noi
citesc din urma si revin

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

geanina... nu pot decat sa va doresc multa sanatate si sigur veti trece si de etapa asta grea

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Aoleu acum am vazut ca este pretul in euro nu in Ron. Mamiram si eu sa fie asa ieftin.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

preturile la cazare sunt si in lei: loc in camera dubla normala (cazare) 50,00 ron

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Geanina, imi pare tare rau, sper doar asa cum ai zis si tu ca, cu timpul vor trece si aceste sensibilitati.
Pupam mamica agitata si obosita si fetita cu bubite sa treaca mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Pisik nici noi la 6 luni jumate nu stam in 4 labute si doar foarte putin in fundulet asa cateva secunde dar nici nu ma agit prea tare, iti dat seama ca odata si odata tot o sa se ridice si sa plece, ca doar nu o sa stea pe spate toata viata , cred ca trebuie sa profitam totusi de perioada asta, cand or peleca in picioare cred ca nici timp sa scriem pe forum nu o sa mai avem

Saby, este adevarat. Forumul ca forumul dar sa vezi dureri de spate Si sa vezi atunci trante si lacrimi

Tocmai cand ne bucuram ca nu mai cere in brate!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

multumesc mult pentru incurajari

avem 6 luni

Mergi la inceput

saby - am citit in urma ca maia nu mananca marul
nu am apucat sa vad ce ti-au spus fetele insa si noi avem aceeasi problema iar singura solutie gasita a fost sa-i amestec marul copt cu morcov fiert, branza si , eventual, ceva cereale
doar asa mananca marul. Nu-i place gustul acrisor.

avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Saby, am mai zis si aseara ceva de legat de biscuiti. Eu am luat din car4 Biskids (cei cu ambalaj rosiu, am avut si mov, dar i-am aruncat, erau oribili), sunt bio si ii gasesti la produse bio. Am mai luat azi din sensiblu niste biscuiti Organix, tot bio, parca Yummy sau ceva se numesc, scrie pe ei mare Finger Food, apoi ceva cu "no junk promise", etc. Astia sunt indulciti cu suc de struguri. Asa erau si aia mov de la Biskids (cei rosii sunt cu zahar nerafinat), dar nu se compara, astia sunt mancabili. Pt noi nu sumnt grozavi, ca nu sunt dulci, dar pt bebe zic eu ca e o alegere ok
Cei Biskids sunt pt 6+ iar astia Organix pt 7+

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

I-am luat si eu pe cei Organix - no junk promise dar nu am avut niciun succes. Nici mie nu mi-au placut, sunt ... ciudati. I-am luat si Hipp - Children'Biscuits si i-au placut foarte mult, sunt si varianta Baby dar nu am gasit-o. Apoi am mai luat si din cei Nestle, sunt deliciosi, dar i-am mancat doar eu , ca am decis la un moment dat sa nu-i mai dau nimic Nestle.

Daaaaarrrrr: voi cum ii dati? Asa, sa-i rontaie, sau pe razatoare? Scuze daca s-a discutat , eu citesc din 2 in 2, din motive de bebe foarte plimbaret

Mie imi este frica sa-i dau in manuta, prin carti si pe la fetele din parc am citit/vazut ca se dau incepand cu luna a 7-a cand are bebe dintisori dar mie imi este frica...

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

PetraTudor,
eu i-am dat fiica-mii biscuiti de secara si faina integrala facuti in casa dupa o reteta adaptata; daca te intereseaza o scriu aici. Se mai rup bucatele dar se inmoaie in gura; a mai tusit asa, scurt, cu ei in gura, dar nimic de speriat. Dar eu ii dau si mar si gutuie sa roada, si rupe din ele bucatele. Stau insa cu ochii pe ea non-stop, nici nu ma intorc cu spatele. Oricum, la un moment dat trebuie sa invete sa manince si altceva decit paste si piureuri, si nu cred ca are mare legatura cu citi dinti au, mai degraba cu invatatul sa morfoleasca cu gingiile

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput