Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(86)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Pisik nici noi la 6 luni jumate nu stam in 4 labute si doar foarte putin in fundulet asa cateva secunde dar nici nu ma agit prea tare, iti dat seama ca odata si odata tot o sa se ridice si sa plece, ca doar nu o sa stea pe spate toata viata , cred ca trebuie sa profitam totusi de perioada asta, cand or peleca in picioare cred ca nici timp sa scriem pe forum nu o sa mai avem

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hello, hello!
Pisik, Monvass, v-am zis ca eu sunt convinsa ca nici Sophiphi nu va face la 7 luni ce face piciul lui mababei...eu zic ca nu-i absolut niciun motiv de ingrijorare, fiecare copil are un ritm al lui, unii-s mai rapizi dpdv motric, altii din punct de vedere al limbajului, altii dpdv al achizitiilor cognitive, altii din toate punctele de vedere- dar probabil aceia-s genii!
Maica-mea zice ca eu pe toate le-am facut mai repede ca Sophia: stat pe burta, in fund etc. dar mai imi zice sa nu ma supar, da' Sophia e mult mai isteatza si mai inventiva de cum eram eu
Eu continuu diversificarea dupa schema proprie: dupa trei zile de hipp dovleac+cartof i-am dat azi hipp caise. Am fost cu soacra la cumparaturi si a achizitionat ce i-am aratat io cu deshtu': hipp de caise, de pere, de morcov, de morcov+cartof si unul combinat (morcov, conopida, brocoli,mazare...pe asta am de gand sa il dau mai tarziu). I-am dat azi cel de caise fiindca n-a facut kk de 2 zile, deja eram ingrijorata. L-am gustat eu intai si mi s-au cam strepezit dintii, la o prima "abordare" era acrisor. Cand i-am dat ei prima linguritza a facut o mutraaaa...dar a fost doar shocul noului gust, ca a inceput sa baloteze cu spor si vroia si sa-si bage capul in castron, se tot apleca la el cu limba scoasa, ca un catzel:))). Copilu' asta nu-mi da si el de furca un pic, sa simt si eu o greutate de parinte:))). Ca tot intreba Monvass daca nu face ceva enervant: face, da' m-am obisnuit!! Noaptea parca are ceas: tot la 3 ore imi da discret (prin supt de degete) desteptarea, pur si simplu ii este foame, cateodata chiar si la 2 ore! Ce ma minuneaza e ca ziua e cand nu-i e foame nici 4 ore, poate si 5. Azi am fost plecata de acasa 3 ore si cand m-am intors se implineau 4 de cand nu mancase, dar era vesela si proaspata ca o floricica, i-am dat io sa suga in virtutea inertiei. Si atunci cum se face ca noaptea tot la 3 ore o roade foamea?!
Am vorbit alaltaieri la telefon cu o prietena din Italia, fiica ei cea mica e cu 10 zile mai mare ca Sophiphi: cica ea doarme toata noatea de la 3 saptamani!!! Mi se pare de-a dreptul ireal, obisnuita fiind cu Sophiphi care cred ca e un caz special: prima Flamanzila manechina!!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

PISIK 2 puturosi, tre' sa aiba grija mamele de ei.

SABY succes. Sper sa dati de capat cumva si sa nu fie vreo anorexie. Siu ca sunt in Auchan niste biscuiti care se pot da de la 4 luni, se topesc in gura, nush cum se cheama, l-am vazut pe Arald mozolind de zor la ei.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

Referitor la miraculosul ulei de porumb: se pare ca la legume nu a fost asa miraculos, a luat de vreo 3 ori, apoi nu a mai vrut, i-am pus si bransica, iar a luat de 3 ori si nu a mai vrut, i le-am bagat si biberon, cu supa si degeaba . Oricum, cam face nazuri si de la dinti, ca dimineata a mancat f. putin mar+biscuiti+nectarina+banana. Eu ii dau Petit Beure (unii mai mari ca cei mici se sfarama si nu ii pot da pe razatoarea de sticla).

Nici Sophia mea nu se intoarce de pe o parte pe alta, dar daca e grasuta si puturoasa ce sa ii fac?, o sa o ia din loc cand o sa vrea ea.

Mergi la inceput

Da si mie pediatra mi-a zis sa-i dau PetitBeurre, dar m-am uitat pe eticheta si parca nu prea imi vine, au zahar, agent de afanare, acidifiant,emulsificator si conservant printre altele.

Mergi la inceput

Fetele cu revelionul (SEFA NOVUS ) am gasit o oferta la Sambata de Sus cu 350 de persoana cam asta ar fi oferta http://www.eximtur.ro/Revelion/SAMBATA-DE-SUS/PENSIUNEA-EMMA--0/8/118/44/0/0/1--1/603.html
Hmmmm, ce ziceti?

Mergi la inceput

Aoleu acum am vazut ca este pretul in euro nu in Ron. Mamiram si eu sa fie asa ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Millie, Pisik, Saby, multumesc de ponturile privind pregatirea dovleacului!

Millie, sanatate multa Timeei!

puisorilor sarbatoriti astazi! pentru mamici!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce m-as face eu fara voi?????????????? am citit toate sfaturile voastre de pacalit bebeii sa pape, m-am inarmat cu 2 borcanele diferite de papica, cu un castron plin cu apa plata si 3 lingurite in el, am basculat mutzunelul in scaunel si m-am pus pe baut apa cu lingurita; mai mancasem in fata lui si pana acum, de o saptamana tot mananc; dupa care am facut greseala fatala...... i-am pus bavetica; mamaaaaaa ce s-a pus pe jelit si tragea de ea; i-am dat repede jos bavetica, l-am luat in brate, l-am impacat cu niste avioane si pupaceli pe gatut si l-am pus pe genunchi, si da-i iar cu apa cu lingurita; si cand a facut ochii maaaari la mine, jap, i-am infipt lingurita cu apa pe gat; eeeeeeeee, pai cand a vazut baiatul ca e apitaa.....alta viatza; a baut vreo 5 lingurite, dupa care i-am incercat primul borcanel (caisa cu banana).. si a papaaaaaaaaaaat!!!!!!!! vreo 5 lingurite, da' un real progres, ca a deschis guritaaaaaaaa!!!!! si uite asa in joaca am incercat si borcanelul 2, mere cu banane, si mi l-a papat aproape pe tot; nu pot sa cred, e un adevart progres, sunt asa de fericita ca i-a trecut spaima de linguritaaaaaaa
deci mii de multumiri cui a dat ideea cu apa, ca tare bine a mers cate o lingurita de apa sa ne spalam gatutul, si dupa aia iar papica(am cautat in urma da n-am mai gasit pagina); si cu papatul odata cu el la masa e super bine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Saby, am mai zis si aseara ceva de legat de biscuiti. Eu am luat din car4 Biskids (cei cu ambalaj rosiu, am avut si mov, dar i-am aruncat, erau oribili), sunt bio si ii gasesti la produse bio. Am mai luat azi din sensiblu niste biscuiti Organix, tot bio, parca Yummy sau ceva se numesc, scrie pe ei mare Finger Food, apoi ceva cu "no junk promise", etc. Astia sunt indulciti cu suc de struguri. Asa erau si aia mov de la Biskids (cei rosii sunt cu zahar nerafinat), dar nu se compara, astia sunt mancabili. Pt noi nu sumnt grozavi, ca nu sunt dulci, dar pt bebe zic eu ca e o alegere ok
Cei Biskids sunt pt 6+ iar astia Organix pt 7+

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput