Cum stati cu magnetii? :))

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

A, Viv, nu ma mir. Ma gandeam si eu putin la ale mele :)))).

Citat:
Lasere aveti? De-alea cu lumina rosie sau albastra care pot razbate pana in apartamentele vecinilor din blocul de vis-a-vis.

:)))))) Nuuuuu, nu avem.
Da' sabie de Jedi ca-n Star Wars aveti? Mi-o imprumutati putin, foarte putin si mie?

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Da' sabie de Jedi ca-n Star Wars aveti? Mi-o imprumutati putin, foarte putin si mie?

Ah, nu avem!
Dar iti pot imprumuta laserul. Acum e ascuns.
Da' mai bine nu! Imi esti tare simpatica si nu vreau sa sune si la tine vecinu' intrebandu-te daca ai copil+laser. Si apoi sa-ti spuna ca seara de seara la ora 7 lumina rosie ii enerveaza catelul care se pune pe urlat. Si la randul lui enerveaza vecinii. Si apoi, baietelul tau sa nu iasa de sub pat o juma de ora. Si tu sa-i spui ca la urmei a fost fraier ca a bagat lumina intr-un singur apartament si geam cand avea atatea la dispozitie... Si baietelul tau sa-ti spuna ca il distra ca ii arata acel deget.

Nu. Nu pot face asta.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
Si tu sa-i spui ca la urmei a fost fraier ca a bagat lumina intr-un singur apartament si geam cand avea atatea la dispozitie...

Asa as fi facut si eu, sssshhhh....

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Printre atatea tensiuni in lume, trebuie sa ne mai descretim si fruntile, nu?
La noi vacanta a inceput cu o mini excursie de 4 zile (superba!!!, cea mai tare!!!) la Varna.

Ha si hi, si ha, ha, ha... nu i-a mers roamingul si am primit doar 4 telefoane. La iesire, la intarare si 2 cu anuntul: " hallo, stai linistita, sunt in viata".

Magnetzei:
- furculita albastra pe care scrie I love Bulgaria
- scoica cu pesti in relief pe care nu scrie decat Bulgaria.
Animalute plus:
- o gramada castigate la "La gaura"
Tatuaje:
- 5 - pe gat, pe umar, pe antebrat, pe burta (un mare trandafir rosu) si pe pulpa (un dragon ce scoate flacari)
Catelusi metro de Bulgaria
- 3 seturi ("Stii, am spus ca sunt pentru verisoara mea mai mica ca sa nu rada copiii de mine)
Cadouri (de la un baiat)
- un peste intr-un alt peste
- un lantisor pe care scrie S+A
Leva (ca sa vedem si noi cum arata si sa ne placa si leva nu doar dolari si euro)
- o hartie de 5
- o hartie de 2
- mai multe monezi de 1.

Peste 10 zile plecam, iarasi, pe cel continent. Vom poposi pe la Alcatraz - stie ea ca de acolo putem cumpara uniforme de puscariasi. "De acelea cu dungi orizontale si bonete(!!??) si au toate numerele, mai mami!."

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Lasere aveti? De-alea cu lumina rosie sau albastra care pot razbate pana in apartamentele vecinilor din blocul de vis-a-vis.

vrei sa fim prietene?
iti imprumut, daca vrei, laserul meu verde care bate 650 de metri - e bestial!
dar nu e al lui fi-miu, e al meu personal, il iau cu mine in delegatii si ma joc de la geam noaptea. pun luminita in fata oamenilor de pe strada. si are un capusor, pe care, daca i-l pui, face modele de lumina.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Vivianaaaa!!!!!!

Daca pleci pe cel continent imi aduci si mie un magnetel cu Tardis? te roooog!!! :))

www.comparestoreprices.co.uk/images/unbranded/d/unbranded-dr-who-talking-tardis-money-bank.jpg" target="_blank">Asa arata.
L-am pus pe ala micu' sa-mi caute ieri la Cheia , dar cica nu se gasesc :))).
Daca pana vii tu gasesc eu pe undeva, nu-i nimica, i-l dam Ilenei :)). Sau lui Ingrid :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

maiiiiiiiiiiii am mai spus si micuta de mine despre magneti dar acummmmmmmmmmmmmmm sunt cu abtipilduri!nu ma plig dar daca dimineta am unul oriunde nici nu ma mai deranjeaza(exclus pe pleoape)mamictelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Denizel, noi nu ne-am "intalnit" pe forum dar daca dau de vreun magnetel cu Tardis-ul prin oras (ca zilele astea fac cumparaturi, in 10 zile vin in vizita in tara) il iau si ti-l trimit. Ca de la fan Dr Who la alt fan Dr Who

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

aaaaa, multumesc mult, DarkBendis!!!!!!! Ar fi fain sa ne si vedem :).

(E topic Dr. Who la Arte).

Mergi la inceput

Azi m-am hotarat sa-mi descretesc putin fruntea si dupa ce am aruncat o privire noului magnet ce troneaza la loc de cinste pe frigider m-am hotarat sa mai dau o raita prin camera fi-mii in cautare de pus la loc suveniruri si colectii.

Am pomenit de magnetzelul asta pentru ca a devenit preferatul meu. Imi aminteste de San Francisco si ca sunt tare... mama. Scrie cu litere mari negre: "You can't scare me. I have children".

In traducere libera folosind un ton usor batjocoritor si zeflemitor ar suna cam asa: "Nu ma poti speria. Am copii" sau "Ce, ma! tu vrei sa ma speri!. Pe mine? Am copii!"

M-am facut ca nu vad ciorapii despecherati amestecati cu carti, caiete si chilotei si m-am dus glont spre 3 cutii dubioase.

- intr-una am regasit colectia de mingiute saritoare, frumos colorate, mici, care se cumpara cu 50 de bani de la un aparat cu maneta si care s-a inmultit peste vara ajungand la 101 bucati fara perche.
Nici nu vreau sa ma gandesc daca le drumul prin casa...

- in cea de-a doua am gasit niste bilute mici, mici, mici, si multe, multe, multe.
Eh, astea sunt bilutele din rezervele cu cerneala de la stilouri. Credeam ca nu mai exista!

- in cea de a treia am gasit ceva scarbos: unghiutze si pielicele uscate care asteapta o rehidratare. Uf, credeam ca le-am aruncat.

Acum 2 saptamani a fost in excursie la Brasov.
Clar ca a evoluat.

De data asta in afara de bronsita a adus pietre semipretioase: malahit, ametist, cuart, piatra lunii, si un ochi de tigru si o bratarica cu tinte.

Mi-e dor de scarbo-sobolanii lipiciosi, de rotile de branza afumata muscate, si de animalutele de plus.

Voi cum mai stati cu amintirile din vacanta?

PS. Am luat uniforma de puscarias. O foloseste ca pijama. Pe fund scrie cu rosu escaped from Alcatraz si pe piept reject: too cute

vivi

Mergi la inceput