Cum stati cu magnetii? :))
Raspunsuri - Pagina 19
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viviana Nu stiu cum ai facut, da' cu hamsterutzii ai cam nimerit-o. |
Intotdeauna o nimeresc
:)).Si-a luat aia mica peruca satena cu onduleuri?

Dar ea nu vrea caine?
Sunt oare pestii inlocuitorii cainilor, pana nu v-o mai merge (voua, adultilor) cu dintr-astea? :))
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"
viviana spune:
Nu avem peruca cu onduleuri! Avem in schimb o prastie...
Si 3 magneti: 2 plusati: un sconcs cu magnetzii in picioare, o vulpe cu coada de vulpe si cap de, habar nu am da' seamana cu un cap de cal, tot cu magneti la picioare, si o broscuta testoasa stralucitoare.
- I-am cumparat in euro de la o benzinarie.
- Hmm?
- O da. Am gasit un loc unde am schimbat leii in euro. Esti fericita pentru mine, mami? Ca m-am descurcat?
Afisez un zambet larg.
De veverita paroasa si vulpea si mai paroasa stim.
Nu stim de cele 2 clepsidre cu lichid: una cu delfini si una care merge de jos in sus.
O farfuriuta ceramica si o canita de ceramica in care gorjenii beau un lichid fooooarte tare alcoooolizat.
Ah, si crucea care are miros de capsuni: are inauntru suc de capsuni, zahar si mir si va mirosi vreo 3 ani.
Un pumn de bani mototoliti.
Pa. Ma duc sa calc banii.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
denizel spune:
:)))))))))))))))) 
Vazand atata desfasurare de energie si inventivitate
, raman la parerea ca vanzatorii de magneti ar castiga mult mai bine si cu mult mai putin efort daca ar investi o singura data: 3 perechi de hamsteruti si 3 perechi de pisicute
.
- din jurnalul unei mămici de băietel.
lara_c spune:
| citat din mesajul lui viviana Nu avem peruca cu onduleuri! Avem in schimb o prastie... Si 3 magneti: 2 plusati: un sconcs cu magnetzii in picioare, o vulpe cu coada de vulpe si cap de, habar nu am da' seamana cu un cap de cal, tot cu magneti la picioare, si o broscuta testoasa stralucitoare. - I-am cumparat in euro de la o benzinarie. - Hmm? - O da. Am gasit un loc unde am schimbat leii in euro. Esti fericita pentru mine, mami? Ca m-am descurcat? Afisez un zambet larg. vivi |
Apropos de chestii cumparate de la benzinarie...Ma roaga sotul su ocazia unei scurte vizite in Ro sa ii aduc la intoarcere un deodorizant de masina in forma de soparla - neparat galbena- care se gaseste la benzinarii ( sorry, nu are magneti dracia dar tot din categoria aia face parte....).
Mai avea o soparla din aia in masina si sincer in comparatie cu alte deodorizante de masina arata si mirosea chiar ok.Si culoarea se potriveste cu masina.
Asa ca odata ajunsa in Ro incerc la cateva benzinarii explicandu-le ce e si cum arata...Nu gasesc pe nicaieri...Deja obosita si suparata ca nu gasesc ma opresc la a cincea benzinarie , un OMV ,si fara descrierea de rigoare intreb casierul:
-Nu va suparati , soparle aveti?
Nu va pot descrie reactia celor din jurul meu ...mai putin casierului:
- Nu domnisoara , dar aducem saptamana viitoare...
Lara
w19+
Jamie and Errie 18mthsHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
viviana spune:
Eu am 4 astfel de soparle: galben, mov, verde, albastru. Nu au ajuns niciodata in masina.
Ei unde sunt? Ce intrebare!
Ps: Le-am cumparat de la Supermarket.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
lara_c spune:
| citat din mesajul lui viviana Eu am 4 astfel de soparle: galben, mov, verde, albastru. Nu au ajuns niciodata in masina. Ei unde sunt? Ce intrebare! Ps: Le-am cumparat de la Supermarket. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Viviana,
Noi nu am gasit pana la urma decat verzi si sunt oarecum transparente/ trenslucide.
Te rog eu spune-mi pe PM unde ai gasit soparle galbele sa ii fac omului o bucurie....
Lara
w19+
Jamie and Errie 18mthsHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal
gabriela42 spune:
am magneti cred ca si in stomac...totul este intr-un mare fel.nu mai stiu de unde mai cade ceva,acum suntem la faza cu lipicioasele care se prind de usi pereti geamuri.trebuie sa avem rabdare perioada copilariei este unica si trebuie sa o respectam.magnetii sunt parfum fata de cochiliile de melci insirate,le string si ma cearta ca am stricat jocul...denizel dupa descrierea camerei copilului initial am crezut ca-i vorba despre a copilului meu,am crezut ca doar eu sunt prea ingaduitoare dar se pare ca picii fac ravagii oriunde oricind.eu sunt f calma stiu ca asta il face fericit pe pici si asta este multumirea mea

...

viviana spune:
Soparlele sunt Geko, nu sunt translucide si le-am cumparat de la Mega Image.
Nu imi amintiti de chestiile alea lipicoase! Am o durere in suflet si multe pete negre pe tavan (va mai amintit de sobo-soricelul cela negru scarbo-lipicios din excurisa trecuta, nu?). Am incercat sa le spal si cu clor. Clorul a picat pe ici pe colo. Mai multe nu spun.
Acumv vreo 2 luni am fost la soacra-mea. Vara-sa avea un lipicios roz. L-au tot aruncat in perete. Peretele afumat. Dupa ce au facut destule pete albe si au constientizat grozavia faptei au hotarat sa redea peretului culoarea initiala. Au udat lipiciosul si au sters peretele cu el. Pana au obosit. Atunci am fost chemata. Sa le ajut.
Fusta scurta, pantofi cu toc, lipicios in mana dreapta, usor consternata, voce soptita: "nee, azi nu mai zugraviti, nu spuneti nimic, sst,sst"
Am uitat.
Peste vreo saptamana ma suna soacra-mea. Radea usor (e f. simpatica):
- Ai habar ce s-a intamplat cu peretele din dormitorul meu? Ca e jumatate alb.
- E, fetele, au vrut sa-ti faca o surpriza, da' au obosit. Daca eram numai "intre noi femeile" aflai. Dar fiind si "intre noi barbatii" am gandit ca tacerea e de aur.
Am o viata trepidanta. Bine ca nu citeste Celcesforaie. El oricum nu stie nici jumatate.
Da, p'aia v-am spus-o? Cand a scos carcasa ventilatorului si a lipit de palete bucati de lipicios? Si apoi i-a dat drumu?
Daca vreti idei de folosire a lipicosului apelati cu incredere. Astept.
vivi
denizel spune:
Am o viata trepidanta. Bine ca nu citeste Celcesforaie. El oricum nu stie nici jumatate. |
viviana spune:
Denizel, de ce te miri? De viata mea trepidanta, sau de nestiinta lui Celcesforaie?
Eh, bineinteles ca stiu la ce te referi.
Lasere aveti? De-alea cu lumina rosie sau albastra care pot razbate pana in apartamentele vecinilor din blocul de vis-a-vis.
vivi