Cum stati cu magnetii? :))
Raspunsuri - Pagina 18
denizel spune:
Dragelor, nu-mi stricati deloc subiectul!!! ![]()
In categoria magnetilor, DESIGUR ca intra si webkinz
. Atata timp cat simtiti ca webkinzii incep sa va stranga de gat (Elena, am intuit bine? :)))), asta e subiectul vostru!! :)))))
Am avut si noi o webkinz-tentativa, dar am abandonat catelusul
. Daca doriti sa adoptati... :)).
Ba inca, am si comandat o jucarioara ca sa avem cont nu-stiu-de-care, dar am ratacit eticheta jucarioarei imediat dupa ce am primit-o
(continea un cod cu ajutorul caruia iti faceai cont nu-stiu-cum).
- din jurnalul unei mămici de băietel.
Elena spune:
Multumim de gazduire, Denizelu!
Da, cam asa cu webkinzii, au cam devenit ca si magnetii tai; sunt simpatici si draguti cand sunt 2-3 acolo, dar cand sunt pe cale de a deveni aproape o obsesie, parca nu mai sunt atit de funny.
Cristina, sa stii ca nici noua nu ne merge uneori site-ul (adica putem intra pe prima pagina, dar nu ne putem autentifica) pe anumite browsere, insa pe alte merg. Daca asa e si la tine, incearca sa deschizi site-ul cu un alt browser.
_
viata implinita
Adela99 spune:
aveti destui magneti? daca nu, puteti confectiona. am vazut ieri o emisiune pentru copii unde parinti si copii faceau magneti de frigider. mi s-a parut o activitate comuna placuta si m-am gandit la voi colectionarele de magneti. nu parea de loc greu si nici nu-ti trebuiau nush ce ustensile. folie magnetica, pasta modelatoare sau alt material (poze, desene, s a) imaginatie si voiosie.
partea si mai buna e ca le puteti oferi cadou celor care inca nu au prins gustu' sau la schimb :)
viviana spune:
Acuma parca imi pare rau ca a renuntat la magnetzei in favoarea noilor locatari: 2 guppy, 2 xipho, si 2 negri catifelati - nu mai stiu cum le zice.
In fiecare dimineatza deschide numai un ochi: "ai dat de mancare la pesti?", iar raspunsul meu e intotdeauna acelasi: "nu, nu au murit".
De vreo ora rascolesc internetul dupa un acvariu mai mare si accesorii, guppy s-a cam umflat si, of doamne, o sa faca pui.
Ei, n-ar fi nimic daca ar face vreo 2-3 dar cica ar trebui sa ma astept la vreo 40-80.
Mintea mea imi spune sa-i las cu ceilalti care vor injumatati productia de puiet. Mintea ei spune altceva.
Ma vedeti pe mine cu puietul in punga distribuindu-l pe la animaxuri?
Azi este la o actiune la mall-ul Liberty Bell. Au plecat la ora 11.30 cu un autocar. Este abia 12.30 si am primit deja 3 telefoane in nota obisnuita:
- ne-am suit in masina,pa
- directorul m-a luat si stau langa el, nu uita sa tii usa incuiata, pa
- am ajuns la mall, pa
De fapt, nu-i asta problema.
Maine pleaca la Tg jiu, intr-o excursie de 2 zile.
Ce ziceti sa o las sa-si ia mobilul?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
denizel spune:
Iar pestisori? 
Dap, pestii pot fi niste magnetei excelenti
.
Pai, Viviana, cand se nasc aia micii sa ne zici si noua ce nume le-ati pus :)).
| Citat: |
| De fapt, nu-i asta problema. Maine pleaca la Tg jiu, intr-o excursie de 2 zile. Ce ziceti sa o las sa-si ia mobilul? |
Eu zic sa o lasi. Pacat insa ca fetitele de-a sasea nu se uita la baietei de-a patra. Fiu-mio ti-ar fi putut fi de mare ajutor in aceasta problema
A, si sa nu uiti sa ii pui in bagaje o cutie mare, cu capac bun, in care sa poata aduce magnetii de la Tg.Jiu :))
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"
viviana spune:
Da,da,
unu cu poarta sarutului.
Ca tot m-a intrebat daca e adevarat ca daca sta cu un baiat sub poarta (doar stau, mami, nu ma pup) ramane cu el toata viata.
Asa daca are magnetzelul poartasarutului...
Uf, da. Pestisori.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
denizel spune:
Viviana, gata snitelele?
Sa nu uiti sa pui telefoanele la incarcat, da?
Oare la Tg.Jiu sunt peruci?
Eh, vei vedea :)).
viviana spune:
Gata, tot hlizandu-ma pe aici am ars uleiul.
Peeeruci? Of, uitasem. Ssst (si-ar dori una maro, lunga cu par carliontat)
vivi
denizel spune:
Viviana, nu indrazneam sa te deranjez sambata inainte de ora 17, dar m-am gandit ca azi e o zi speciala si probabil ca nu (poti) dormi
.
Pe unde e aia mica?
Ce magneti se gasesc pe-acolosa? Pe cati i-a cumparat? :))
Ma gandeam ca ar disparea toata colectia de pestisori si rozatoare de prin pietele tarii, daca vanzatorilor de magneti le-ar veni ideea de a vinde in loc de magneti, pestisori si rozatoare.
Unde mai pui ca s-ar si imbogati... :D.
Nu cred ca exista copil care (profitand ca nu sunt langa el parintii-prieteni-ai-necuvantatoarelor-care-nu-merita-sa-traiasca-inchise-in-custi
) nu ar veni din excursie fara macar un hamsterel in rucsac si un pestisor in sticla cu apa
.
Daca ar vinde si pui de pisici si catei, chiar ca ar da lovitura :)))).
viviana spune:
Denizel, nu, nu m-ai trezit.
Totul s-a petrecut in nota obisnuita.
Dupa ce s-au inchis usile autocarului, pana sa rasuflu usurata se redeschide usa din mijloc si apare "nashparlia" toata zambet, facand cu mana:
- te duci acasa, da?
- da.
- sa incui usa, pa.
Dispare.
Toti parintii: ha, ha, ha
Si eu: hi,hi,hi
Apoi cele multe telefoane:
- sunt pe autostrada si nu se mai termina, pa
- am vomat pe Dealu Negru, nu s-a spart punga, hai pa
- am trecut pe langa vila si acum mergem spre Tg jiu
- sunt la poarta sarutului, nu a vrut sa faca poza
- sunt intr-un parc de distractii
- sunt la pizzerie
- mi-am cumparat o veveritza paroasa, o vulpe paroasa, 2 animale mici, mici, de plus si o iconita data cu mir. Nu te superi, nu?
- Nu, nu ma supar daca nu sunt vii.
Intre timp (ce scriu, bineinteles) a venit Isabela de la 4 (9 ani): - stiu ca nu e acasa dar, pot sa intru sa ma uit la pestisori? Nu e nimeni afara si eu ma plictisesc...
- Ihi, hai intra.
Nu stiu cum ai facut, da' cu hamsterutzii ai cam nimerit-o. Purtam o disputa de vreo saptamana.
Acu' 10 minute a sunat Diana de la 2 (9 ani). Tinea ceva in mana. Nu am vrut sa ma uit: Stiti, noi plecam in Turcia pana marti. Si Cicorida, hamsterul meu a facut pui. Pot sa-i dau lui Veve (porecla fi-mii) puii de astazi?
Continuarea nu isi are rostul.
Nu am pui de hamsteri azi in casa.
Isabela se joaca cu Veveritoiul cel Mare si cu puii lui.
Cred ca ma duc sa-i spun ca poate mamica ei nu stie unde e.
Cand ma intorc o sa spun de ce a simtit nevoia de inca o veveritza paroasa(!!!???)
vivi