Cum stati cu magnetii? :))
Raspunsuri - Pagina 10
Alizee spune:
Si noi avem o multime de magneti sub forma de diverse fructe si legume, chiar iepurasi, dar bucuria copilului sunt magnetii de la Danonino ( cifre, litere, trenulete ). Acum, inainte de a cumpara unul, verific daca are si magnetul in pachet. ![]()
allinta
viviana spune:
Azi e soare.
Razele lumineaza cu obstinenta pervazul.
Valeu!!! i-a scos din punga si i-a insirat acolo pe pervaz.
Ma intorc si dau nas in nas cu un cerb. De el uitasem. Asta-i de la Brasov si are si blanita si buline albe.
Steguleteeele! Au reaparut! Stau insirate pe parchet in suportul lor din plastilina.
Voi aveti stegulete? De ce dimensiuni? Cu ce tari? Va enerveaza?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
buli spune:
daaaa, avem si stegulete - cu multe tari, nu mai tin minte care :)
au fost decupate dintr-o revista si acum le gasesti peste tot - dar nu care cumva sa dispara vreunul - se observa indata si e jaleee
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
beshter spune:
Nu, stegulete n-avem. Pentru ca imi amintesc de vizitele lu' cutarica si xulica la nea Nicu, unde toata lumea flutura steguletele infratite. Si pe urma noi, copchiii, ne laudam in fata blocului: 'Tata mi-a adus enshpe mii de stegulete! Ba mie mi-a adus un catralion de stegulete!' etc.
Btw, ca veni vorba, ati vazut 'Amintiri din epoca de aur?' E o povestioara acolo despre cum puneau fotografii oficiali caciula de astrahan la loc in capu' lu' nea Nicu - in pozele de la venirea lui Giscard D'Estaing nea Nicu aparea cu capul gol si astalalt cu capul 'plin' si nu era potrivit din punct de vedere ideologic. Adica cum sa-si scoatza Ceausescu palaria in fata capitalismului???
Trouve avant de chercher
denizel spune:
ah, de cand a sunat ceasul am simtit ca voi avea o zi minunata. Iata ca asa e!! NUUUUUU, nu avem SI stegulete!!!!!!
Mai, dar nici macar unul nu avem!!! [magnetel fericit peste masura]
Si.... steguletele astea... unde le tineti? 
Mihaelka, nu am vazut Amintiri din epoca de aur, fiindca nu vrea copilul
.
La noi asa e. Nu putem sa mergem nicaieri fara el, fiindca nu avem unde sa-l plasam :D.
Dar, nu am inteles ceva: daca Neanicu isi daduse astrahanul jos din cap, inseamna ca situatia o cerea, nu? Daca situatia o cerea, de ce alalalt ierea cu capul 'plin'?
A, poate eticheta (pe care Neanicu o cunostea atat de bine
) cere ca cel care e gazda sa-si scoata palaria, nu si musafirul?
P.S. io cred ca doamna care fura magneti din supermarket citise topicul asta si se ofticase ca ea n-are
.
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
buli spune:
aaaaa .... mi-am amintit ceva cu care sigur v-am spart!
vreo doua luni intr-o vara, am colectionat ... tadaaaam! - capace de pet-uri.
de toate culorile, faceam criza cind vedeam ca apare un nou tip de recipient, de alta culoare.
nu mai tin minte cum am scapat de asta, dar creadeam ca vom sfirsi ingropati in capacele 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
denizel spune:
Capace de pet-uri, deci. Incep sa simt o usoara neliniste. Oare ziua mea chiar va fi buna? ![]()
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
daniela_b spune:
eu nu am niciun magnet![]()
cu ce-mi recomandati sa incep?
“If you have to say you are, you aren’t” –Margaret Thatcher
editez: eu n-am niciun magnet
.
Fixed.
denizel spune:
Danuta, eu zic sa lasi ca totul sa vina de la sine. Mai ai putin si, te asigur, vor aparea primii magneti
.
Fiindca mi-a amintit Buli de pasiuni de o vara
, voi marturisi ce m-a pasionat in vara asta: florile de soc.
Mi-am umplut congelatorul cu flori de soc
. Pe unde ma duceam, culegeam flori de soc. Dupa care, le puneam la uscat in camera de hotel/pensiune :)).
In acest moment, ele stau cumintele in pungi si inca asteapta sa fie transformate in socata si sirop de soc.
O sa va spun cand le arunc
.
viviana spune:
Steguletele astea fluturand se gasesc, de obicei, aruncate intre comoda si perete
Ele nu pot fi puse in pungi ca le inteapa cu "manerul"
La inceput, pana a trece la colt, au stat in vaze, in suporturi de creioane, prin baie, intre jaluzele, pe lampadar.
Acum au postament din plastilina si stau pe jos, in dormitor, pe parchet.
Stiati ca Elvetia si Vaticanul sunt singurele care au steaguri patrate?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi