Locul fetelor Nou-Venite (33)
Raspunsuri - Pagina 15
mvb spune:
Noi suntem Cuca Macaii de moldova......nu localitatea din ARGES
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Lorin am incercat si eu o comparatie peiorativa...ca vorba aia nu ne deosebim cu nimic de cucaieni
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 N-are cum sa fie Cuca Macaii... localitatea Cuca Macaii chiar exista !!! I-am zis eu asa unui client si a scos omu' buletinul si mi-a aratat ca el chiar e din Cuca Macaii LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
superrrr
Ce nu te doboara te face mai puternic
mvb spune:
APEL CATRE TRUTZI
eu plec acasa in cateva minute, asa ca iti dau mandat special sa le faci fetelor capitole peste weekend....si nu numai
mie o sa-mi fie dor de voi, dar poate se indura infoman-ul sa ne repare calcuatoarele in weekwndul asta
va imbratisez cu mare drag pe toate si ne "auzim" luni
Lia73 spune:
mai am si yo nitel si plec
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
eleia spune:
AMR 20 min.
weekend placut fetele. profitati de vremea de afara, trageti un dans sugestiv sotului si pe cai .
nu stiu daca mai intru pana luni. sa-mi tineti pumnii ca azi merg la monitorizare.
jesia spune:
mamaaaaaaaa ce de lume pleaca acasa...pai eu cu cine mai vorbesc ca mai am pana la 17:30
jesia spune:
fetele am plecat si eu acasa...va pupacesc...ne mai vedem in weekend ....spor la treburi, weekend placut si bucatareala placuta