Locul fetelor Nou-Venite (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

pai poti ovula mai multe zile... eu am ovulat o sapt juma... din ambele ovare
nu stiu ....zic si eu
si scrie 10 msg unul dupa altul ca sa scapi de moderare si sa iti putem vedea si noi msg mai repede

Citat:
citat din mesajul lui Pantazescu

Va rog o mana de ajutor la interpretare test ovulatie... de trei zile incoace testele de ovulatie pe care le fac arata pozitiv... este OK ca trei zile la rand testele de ovulatie sa fie pozitive? poate fi pozitiv testul de ovulatie si dupa ovulatia efectiva?

asa creste bebicu
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Fetelor, va multumesc pt urarile adresate mamicii mele.....sa va traiasca si mamicile voatre, pt ca sunt nepretuite......eu una imi ador mama.....a fost mereu alaturi de mine atunci cand am avut nevoie.....de asta MAMICA DRAGA TE IUBESC DIN TOT SUFLETUL SI SA IMI TRAIESTI INCA O MIE DE ANI DE ACU INCOLO!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

1000 DE ANI? Asa putin. La mai mare zic eu.
Sigur e o femeie si mama extraordinara (asta se vede dupa copilul ei )

mvb si mama ei

Mergi la inceput

Citat:

am si eu o curiozitate... vi s-a intamplat sa aveti stare de greata / voma la momentul ovulatiei? eu ieri seara am ovulat ( 2 teste de ovulatie pozitive + scadere TB + azi dimineata crestere TB)... nu mai pot, simt ca am un nod in gat si imi vine sa deschid gura ca sa iasa afara

Si mie mi s-a intamplat. Si mereu imi faceam sperante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

esti sigura ca ai ovulat cu ambele ovare?...ca la eco s-a vazut un singur samburel.......poate apare si al doilea samburel la urmatorul eco......good luck

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

nu stiu ....zic si eu
si scrie 10 msg unul dupa altul ca sa scapi de moderare si sa iti putem vedea si noi msg mai repede

Citat:

Va rog o mana de ajutor la interpretare test ovulatie... de trei zile incoace testele de ovulatie pe care le fac arata pozitiv... este OK ca trei zile la rand testele de ovulatie sa fie pozitive? poate fi pozitiv testul de ovulatie si dupa ovulatia efectiva?

asa creste bebicu
6+

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

mvb asa mi s-a zis.... ca am ouvlat din ambele ovare
acum chiar nu ma mai int

asa creste bebicu
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Eleia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Bun venit fetelor noi, sedere cat mai scurta si repede 10 mesage pentru ca apar tarziu mesajele voastre.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

nu stiu ....zic si eu

Citat:

asa creste bebicu
6+

Poti ovula mai multe zile? Eu nu cred. Cum sa ovulezi o sapt juma? Chiar nu am mai auzit asa ceva.
La ovulatie se elibereaza mai multi foliculi, care incep sa tot creasca. Ca sa fie conditii propice trebuie sa ajunga la peste 18 mm foliculul. Nu e bine sa fie nici f mare ptr ca daca nu se sparge atunci risti sa se transforme in chist.
Si nu are treaba gemenii cu faptul ca ovulezi din ambele ovare. Si eu tot asa am ovulat luna trecuta, dar foliculul era doar 1 mai are de 18.
Eu asa stiu.

Si eu votez pro ptr odiseea fetelor nou venite. Cu un bebel fetita

creter bine ai venit. Sigur ca te primim insa avem o conditie...Sa treci repede la odisee si sa ne iei si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui polo

Jesia, daca diagnosticul tau nu a fost SPOC, atunci nu ai de ce sa iti faci griji.
In mod sigur dr ti-ar fi spus daca banuia ca ai asa ceva.
Ciclurile tale cum sunt?

http://community.webshots.com/user/diove

asta a fost primul ciclu dupa 4 ani de pastile....ianinte erau dureroase dar nu fff tare si veneau neregulat...asta care a venit acum a venit cu intarziere de 5 zile si nu a fost deloc dureros...eu si cand luam pastile ma dureau ovarele de ma tavaleam pe jos ...sa vedem cum o sa fie urmatorul ciclu care imi doresc din tot sufletul sa fie si ultimul

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

eleia pe mine m a intepat ovarul 1 sapt juma', si ceea ce v-am zis eu ...asta mi s a spus si mie....

asa creste bebicu
6+

Mergi la inceput