Fulgusori de nov-dec 2009 (134)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Neata fetele!

Nu puteam sa nu intru azi sa urez "La multi ani!" sarbatoritelor

Ramona

Elenic

: 36+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

camy pus si eu vreau la Brasov, mai ales ca eu sunt din Campulung si as face doua ore peste munti pana acasa...
astazi cand ma simteam mai bine, suna la usa politia comunitara , cica am parcat masina ieri pe spatiul verde ca m-au filmat si ca sa semnez procesul verbal si sa platesc amenda de 15 milioane hehehehe e adevarat ca m-am urcat cu 2 roti pe un spatiu pamantiu , nu verde pentru ca la mine la bloc nu ai efectiv unde sa parchezi masina... asa ca va trebui sa platesc 15 milioane , nu stiu cand , oricum nu am semnat nimika si astept sa-mi vina prin posta... dar tare ma manca limba sa le spun cate ceva... ma rog , in spiritul calmului pe care mi l-am impus le-am zis la revedere si am inchis incetisor usa
barbatul meu a zis sa nu ma mai supar , ca ii va plati el , si am decis ca trebuie sa ne mutam de aici, nu stiu cand si cu ce- asa ca nu ma mai gandesc.

Pentru fetele care merg pe la Filantropia, as vrea sa stiu daca barbatii ne pot vedea imediat dupa nastere , ca mie o tanti de la spital mi-a zis ca ma poate vedea numai intre 3 si 5 , chiar daca nasc dimineata. eu speram sa-l vad imediat dupa operatie, iar el spera sa-si vada bebeul imediat ce este infasat si aranjat; voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

krelia, sunt muuult mai bine, multumesc de intrebare, ma ocup de impachetat bagaj (just in case...)

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Hai Suzyca

: 36+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Salut gagici!
Ieri am fost la ultima eco.Vestile nu sunt prea incurajatoare.Bebe este mai mic,are decat 2400.Lungime femur la limita inferioara.Probabil mostenire constitutionala.M-am stresat un pic ,acum nu-mi ramane decat sa cred ca este intr-adevar un bebe mai mic.Cele care aveti un bebe mai micut cum ar fi parca laurairina,voua v-a zis doctorii la masuratori ceva de lungime femur?Ca de fapt greutatea lui se calculeaza in functie de lungime femur si circumferinta capului.Urmeaza sa ajung marti la doct.care mereu m-a linistit si mi-a zis sa nu-mi fac probleme.
In rest,sunt acasa si este frig.Ma asteptam sa nu primesc caldura asa repede.
Va pup

Mergi la inceput

Monisfoarte faine listele si muncite,dar ultimul meu mesaj a fost miercuri,intradevar dupa o absenta de vreo saptamana,stiti voi...butoiul

Am primit si eu rezultatele de la cultura din col,sunt foarte bune,saptamana viitoare m-a chemat dr iar la ecograf

Aaa ieri am schimbat si noi semnatura

: 37+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Pentru fetele care merg pe la Filantropia, as vrea sa stiu daca barbatii ne pot vedea imediat dupa nastere , ca mie o tanti de la spital mi-a zis ca ma poate vedea numai intre 3 si 5 , chiar daca nasc dimineata. eu speram sa-l vad imediat dupa operatie, iar el spera sa-si vada bebeul imediat ce este infasat si aranjat; voi ce stiti?

sunt convinsa ca pt o vorba buna si pretul corect se poate intra si fara sa fie program de vizita

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Ramona si Elenic

Sa aveti nasteri usoare, travalii scurte, si bebei sanatosi tun

Simonette ma bucur din inima pentru tine ca v-ati impacat.

Miany bebe David e o scumpete si jumatate.

Simina nu conteaza ca nu mai ai laptic , Maya o sa pape bine si formula.

Andre multumim de cafea.

Mihamora am vazut pozele, esti o frumoasa iar pustiul tau e ceva de vis.

Betty sa nu te misti din pat.ai grija de tine.bebe e mare nu e nici o problema.

Tiusca nu te stresa.bebe e bine chiar daca e mai micut.nu suntem toti la fel asa cum nici bebelusii nu sunt la fel.cate saptamani ai?

33+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Hello burtici!

In primul rand vreau sa spun si eu LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi, Ramona si Elenic!!!

Rony, intr-adevar regimul de vizitare este destul de strict, insa sper si eu ca sotul "sa se descurce" cumva si sa il vada pe bebe! lucruri iti poate trimite prin "tanti" de la garderoba, ii da niste banuti acolo 10 ron ceva de genul.
Many bani, am fost la spital la vreo 2-3 controale si 2 ecografii pe la inceputul sarcinii si am platit (cu chitanta!!!) 20 ron controlul si 40 ron eco (daca aveam adeverinta si trimitere nu cred ca plateam, insa la cati bani dau la medicover/medlife astia chiar mi s-au parut putini....). Dr nu i-am dat nimic pt ca am mai avut cu el 2 episoade penibile cand eu incercam sa ii dau bani, el nu si nu, io "da va rog ..." si tot asa ca in filmele cu stan si bran!

31+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Rony - ai tu ceva cu autoritatile zilele astea... e fi vreo stea asezata rau in casa cheltuielilor si nervusorilor .
Sa stii ca nu am intrebat la Filantropia de program, orele de vizita intr-adevar sunt alea... acuma nu stiu cum e cu spaga de intrare, avand in vedere ca usile sunt cu cititor de card...
Auzi, nu mai stiu, tu ai nr de tel al meu din semnatura mea de mail, ca sa ne dai si noua de stire de tine? daca ai chef desigur

Tiusca de incurajare. E un bebelus mai finutz.
Eu stau de dimi cu cuptorul aprins si am facut nice and cozy in casa

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput