Fulgusori de nov-dec 2009 (134)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
Krelia tortul ala l-am avut eu la nunta ![]()
...in alta ordine de idei...deja m-au apucat toti

casa e plina de praf.....plina de gauri...ma apuca disperarea...

...si e un frig de nu-l mai suport 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 12 ZILE
POZE
monis5 spune:
Scz ![]()
, n-am cautat 100% accurate... stiam ca ai scris pe undeva dar nu retinusem. Anyway, felicitari pt vestle bune 
| Citat: |
| citat din mesajul lui tinonino81 Monisfoarte faine listele si muncite,dar ultimul meu mesaj a fost miercuri,intradevar dupa o absenta de vreo saptamana,stiti voi...butoiul Am primit si eu rezultatele de la cultura din col,sunt foarte bune,saptamana viitoare m-a chemat dr iar la ecograf Aaa ieri am schimbat si noi semnatura ![]() ![]() ![]() : 37+ Radu Stefanpoze |
monis
cu poze sapt 37 +
busymummy spune:
Tiusca, si mie mi-a zis dr. acum 2 saptamani ca are vreo 4-5 zile intarziere in crestere (tot dupa femur), dar nici nu a stat cuminte la masurat... si una peste alta, era in curba normala, ca si ecograful poate da deviatii de +/- care sunt acceptabile.
Nu te stresa... in ultimele saptamani e mai greu de masurat precis bebelul... vezi tu cand o sa-l tii in brate cum e. Sunt sigura ca va fi un dulcel![]()
34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
Rony spune:
Bineinteles ca va dau de stire ce si cum dar sa-mi lasti numarul de tel ca nu-l am. Aveam numarul lui Monis , insa va trebui sa-l caut prin e-mailuri ... va trimit mesaj pe telefon.. oricum sunt in ceata pentru ca dr a zis ca vorbim miercuri seara, pe la ora 20:00 si ne vedem joi dimineata la spital- iat eu ia-m spus: stai putin ca m-am emotionat! adica nu ne mai vedem deloc pana atunci?! iar el a zis: nu-i nevoie, vorbim la tel ; asa ca nu stiu la ce ora sunt programata si ce se va intampla; in mod normal , ar trebui sa fiu linistita pentru ca am mai trecut prin asta... insa gandindu-ma cam cum a fost , mi-e cam frica si ma apuca toate pandaliile ;
va pup acum, merg pana in Unirii la cumparaturi 
tinonino81 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui monis5 Scz ![]()
monis cu poze sapt 37 + |

Bineinteles ca nu m-am suparat,chiar iti apreciez munca,tu incerci doar sa ne faci pe toate sa scriem
: 37+
Radu Stefanpoze
krelia spune:
mumos tortuletz
...si daca a mai fost si cu "martzipel"
...sunt convinsa ca a fost si super gustos!
al meu a fost asta
..iar in varf am avut ceva frumos 
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Krelia tortul ala l-am avut eu la nunta |
ref. la santierul din casa..si friguletz....nici nu mai stiu ce sa-ti zic...decat ca...nu mai e mult, incearca sa te gandesti ce frumos va fi dupa..si in ce casuta frumu o sa vina Falvius
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai
tinonino81 spune:
Am fost si eu ieri la farmacie,am mai cumparat ceai de anason,chimen si fenicul,ca mi-am insarcinat sotul sa-l faca si sa-mi aduca la spital cand o sa fie nevoie![]()
![]()
Si am mai cumparat si crema Garmastan pentru sani,macar sa incerc sa previn eventualele rani,am inteles ca este foarte buna
: 37+
Radu Stefan
poze
busymummy spune:
tinonino81, poate ar fi bine sa-ti iei si o cutie de Galactogyl pentru stimularea lactatiei... la mine ceaiul nu a avut efect, in schimb cu Galactogyl mi-a venit lapticul imediat, desi avusesem cezariana... si n-am facut nici febra laptelui.
Eu o sa iau cu 2-3 zile inainte sa nasc
, ca sa fiu sigura ca alaptez bebicu imediat.
34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
laurairina13 spune:
Tiusca, nu te mai ingrijora atata..cum am mai spus pe aici, depinde foarte mult si de ecografist cat e de precis in masuratori, si bebele care se misca non stop..Si pe langa asta, subscriu la ce a scris Bussymummy!
Nu te mai stresa, o sa vezi ca o sa fie un bbel gingas si sanatos! Ma enerveaza si ecografistii astia care uneori fac din tantar armasar
Krelia, mi-am bagat si eu nasu la tortuletul lu matale,noroc cu el, si am vazut pe urma si hainutele lu Rareshelu, mamaa ta chiar ca a fost o bunica darnica rauu, foarte frumoase si multeee![]()

Tinonino, cat costa ceaiurile si Garmastanu??de curiozite , ca si eu tre sa mi le cumpar!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
tiusca spune:
Pai eu am un radiator si-l tin in priza in sufragerie unde se joaca Matei.Am incercat si cu cuptorul dar era prea tare mirosul si am renuntat.Sper sa fie un bebe mai finut.La mine in familie s-au nascut numai bebei "finuti" si se pare ca si sotul a fost foarte "finut" la nastere:2600.Asa ca m-am mai linistit un pic.
Pupici