Fulgusori de nov-dec 2009 (134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Hello

In primul rand, la multi ani sarbatoritelor!!!!
Iar pt Suzyca scot si eu agitatele din dotare, nastere usoara si bebe sanatos si papacios!!!!

Chiar ma gandeam ca ar fi cazul sa ma iau singura de ciuf si sa ma scot din starea de apatie in care sunt de ceva vreme, dar uite ca mi-a dat si Monis un imbold cu listuta ....si m-am mobilizat sa scriu.

Noi suntem bine, am fost marti la doctor si totul e ok.Si eu imi fac griji din cauza greutatii....2kg la 34 de saptamani mi se pare putin...i-am spus si doctoritei...dar ea a spus ca la constitutia mea era de asteptat....si ca totul e ok...probabil va ajunge pe la 3kg si ceva, sa stau cuminte si sa ajungem la termen. Nu stiu de ce ma stresez inutil,si in familia mea si a sotului toti bebelusii s-au nascut cu aproximativ 3kg 200....asa ca...sigur e totul bine. Dar...cand nu ai griji ti le faci singur, nu?

Acum astept sa vad daca e cazul sa ma ingrijorez pt niste bubite care mi-au aparut pe burtica....m-a mancat pielea ingrozitor si m-am scarpinat la greu....acum nu stiu daca am o mica alergie sau mi le-am facut singura...astept sa vad daca apar si in alte parti ale corpului inainte sa ma panichez. Sper sa nu fie nimic, doar imaginatia mea...

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Fetele, aveti mailuri pe gmail

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Laurairina Garmastan mi-am luat si eu. Am dat 36 lei. Am lasat 100 ron la farmacie pt Garmastan, Baneocin(pudra+ crema), Bepanthen, supozitoare cu glicerina(pt mine), si bineinteles No-spa+Aspenteru' meu.

Am uitat...NEATA

32+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Floricik, sar'mana! Sa imi fac si eu o ideee..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

RAMONAC & ELENIC

Nu am uitat de voi, dar eu acum m-am trezit

Va doresc nasteri usoare, bebei mancaciosi si necoliciosi.

32+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

laura, asa e, a fost parca prea darnica ..sper numai sa apuce a le purta pe toate, ca-s asa frumoase si parca mi-ar parea rau de ele....sper ca ian-feb sa nu fie foarte geroase, ca sa apucam si noi sa ne dam mari cu hainutele, la plimbare

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

In primul rand Hai Suzyca!!!

In al doilea rand va pup pe toate ,nu am citit din urma ,dar vroiam sa postez un mesaj de-al Siminei.
a papat Mayutza 40 ml si a adormit imediat.Imi place ca o pot lua in brate si cand nu papa.Sunt topita dupa ea.

fug sa imi fac temele si revin

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephyIn al doilea rand va pup pe toate ,nu am citit din urma ,dar vroiam sa postez un mesaj de-al Siminei.a papat Mayutza 40 ml si a adormit imediat.Imi place ca o pot lua in brate si cand nu papa.Sunt topita dupa ea.
Yuuuuuuuupi, creste Mayutza mare si mami o poate scoate din spital. Multumim mesagerului 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Laurairina eu am dat pe Garmastan 28 lei si ceaiurile m-au costat 6 lei,se pare ca am scapat mai ieftin

: 37+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Fac parte din categoria citit din umbra. Vreau sa raman in listuta.
Pt Monis pt munca depusa.
Suntem bine, de luni sunt in prenatal. O sa am un baietel, care pana acum nu are nume . La 30 sapt avea 1500 g, este in grafic (fata de mama lui care e cat o vacuta).
Revin cu info ca au sosit socrii in vizita cu patutul.
pe toate.

CRIS 31+ ,

Mergi la inceput