Fulgusori de nov-dec 2009 (134)
Raspunsuri - Pagina 12
dana n. spune:
Ramona, Elenic, La multi ani!!! Sa fiti sanatoase, nasteri usoare si bebei mancaciosi si sanatosi!!!

Suzyca, nastere usoara si un bebe perfect!

------------------------
37+
David
Albume foto
dienutze spune:
Pup harnicutele!

Ramona

Elenic

Nastere usoara, refacere si mai usoara si bebei sanatosi si papaciosi! 
Pup fetele racite, sa va faceti repejor bine! 
Simo, ma bucur pt impacarea cu consoarta! Sa il tina DD cu mintile la locul lor!
Monis, esti o adevarata cu actualizare listelor! 
Many bani, eu cand merg la spital bag 100 il buzunar, pare ok...
Camy, infofoleste-te bine, nu raci tocmai acu! 
Betty! Scoatem majoretele pt luni, da?! 

Ai grija de tine! 

Suzyca 

Nastere usoara si recuperare si mai usoara! Bebe sanatos si papacios! 
33+ cu
Ingrid Alexandra AMR 4 saptamani
sa fim sanatosi!
bobocel_07 spune:
In primul rand hai Suzyca

Sunt cu ochii pe voi pentru ca deja au inceput nasterile si o sa va tin pumnii la toate sa nasteti usor si sa aveti copilasi frumosi si sanatosi.
Ma bucur de vestile bune de la Simina, sper sa apara acasa cat mai curand.
Dar de A_driana nu stie nimeni nimic?Nu am mai intrat de mult.Sper sa isi faca aparitia.
Pupici la gravidute
alexia_07
raluci_b spune:
monis - uite ce de fete au aparut, felicitari munca nu fuse in zadar
krelia - sat dudu comuna chiajna prima strada la stanga 
bravo maya si simina
revin si intreb nr de tel al lui suzy il are cineva, pe cont nu este
go suzy go 

34+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tinonino81 Laurairina eu am dat pe Garmastan 28 lei si ceaiurile m-au costat 6 lei,se pare ca am scapat mai ieftin : 37+ Radu Stefanpoze |
Mama lor de hoti , astia cu farmaciile lor
Ca in Bucuresti numai preturi din astea sunt. Cand am fost la ai mei acasa(in provincie) mi-am luat toate medicamentele la preturi mult mai bune...Bine zici cu ceaiul pt lactatie.
Sa dau si eu indicatii la sot.
32+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Ramonika spune:
LA MULTI ANI! RamonaC si Elenic. 
hai suzyca 
suzyca si-a dat nr. de tel. intr-o postare, acum vreo 3-4-5 capitole.
floricik spune:
Ce vesti bune de la Simina!
Camy ai grija sa nu racesti.
Nu ai nici o camera care sa nu fie santier? Ma gandeam ca stateai acolo cumintica.
Krelia la mine sotu' a vrut HBO...dar nu stiu daca a vazut 3 filme
Noroc ca la pachet cu HBO am si Discovey travel& living si mi-am gasit eu acolo emisiuni faine. Ma tot uit la emisiunea cu familia cu 8 copii...si ma minunez mereu
Asa ma incurajez ca o sa ma descurc si eu "doar" cu 1
![]()
Monis e de apreciat rabdarea ta.
Dar eu ma intreb ce o fi cu fetele care nu au mai scris din iunie, iulie pt ca sarcina era destul de avansata...Sper din suflet ca sunt bine.
Eu sunt fericita ca am reusit sa-mi fac programare la Coltea- Hematologie si o sa mai aud o parere in legatura cu problema mea. La telefon au fost f dragute. Ce intrare am avut cand au auzit ca-s
in 8 luni
32+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Ramonika spune:
vecina mea care a nascut acum o luna o fetita a facut mastita la un san. au taiat-o deja, ca nu ii mergea tratamentul cu antibiotic. 
trebuie avut grija cu sanii, cred ca mai bine ar fi sa punem comprese sterile in sutien, macar pana iesim din spital.
tiusca spune:
Multumesc fetelor ptr.incurajari si vad ca mai sunt fete care au bebei "finuti"Acum nu avem decat sa vedem marele final.Laurairina tu chiar esti un model de persoana"optimista"Ce zodie esti tu?
Eu nu cred ca mai intru pana luni.Va pup si va doresc un we placut si caldurica in casa si suflete.
Era sa uita:felicitari Simonette ptr.impacarea cu sotul tau.Nu stiu cum a fost scena cu furculita dar in focul certurilor stiu sigur ca totul ne pare exagerat si cele mai negre ganduri,ca cele de divort,ne trec prin minte.Eu nu am avut scene de violenta in familie si nici nu-mi doresc.Ma bucur ca v-ati impacat.
WE placut si multi
tinonino81 spune:
Vai saraca de ea!
Pai mie tocmai de mastita asta imi e frica,ca si o prietena de a mea a avut si si pe ea a operat-o,prin ce a trecut saraca...
Dar trebuie sa fim optimiste si cu cat suntem mai informate sa putem preveni,cu atat mai bine,nu?![]()
![]()

: 37+
Radu Stefan
poze