Fulgusori de nov-dec 2009 (134)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramonika spune:
da, pai cica e de la un stafilococ mastita asta. auzisem initial ca ar fi de la laptele nestors, insa nu, e de la un microb, deci igiena locala e sfanta in prevenirea mastitei, desi vecina asta nu e genul neingrijita, insa uite ca a dat ghinionul peste ea. 
s_alinutza spune:
Inca nici o veste despre Suzyca ? Poate nu am scos destule
la inaintare....

In legatura cu mastita, zic si eu din experienta altora ca mulsul e esential ca sa evitam mastita. Daca bebe nu reuseste sa pape tot ce produc
-ele noastre, atunci excesul trebe muls. Aici care cum se descurca, manual sau cu pompa de muls. Asta stimuleaza si productia de laptic, si ne ajuta si sa ne ferim de aparitia mastitei. Eu am citit pe un site ca din ultimul trimestru de sarcina, e bine ca dupa
sa ne masam
de la baza spre "varf" pana iasa macar un strop de colostru. Asta ajuta la desfundarea din timp a canalelor prin care va circula lapticul si daca reusim sa stoarcem stropul ala, inseamna ca ne vom descurca si cu mulsul manual dupa ce vine bebe. Nu stiu daca m-am exprimat pe inteles 
Eu am produs primul strop de colostru acuma vreo 5-6 saptamani intamplator, in timp ce imi dadeam
cu crema, atata m-am masat pana am vazut ca iasa un lichid alb-galbui. La inceput m-am speriat, sotzul radea ca produc lapte cu 10 saptamani inainte de termen, dar dupa aia am citit pe net ca e normal si m-am linistit.
Doamne ce m-am intins la povesti.....
35+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui s_alinutzaIn legatura cu mastita, zic si eu din experienta altora ca mulsul e esential ca sa evitam mastita. Daca bebe nu reuseste sa pape tot ce produc -ele noastre, atunci excesul trebe muls. Aici care cum se descurca, manual sau cu pompa de muls. Asta stimuleaza si productia de laptic, si ne ajuta si sa ne ferim de aparitia mastitei. Eu am citit pe un site ca din ultimul trimestru de sarcina, e bine ca dupa sa ne masam de la baza spre "varf" pana iasa macar un strop de colostru. Asta ajuta la desfundarea din timp a canalelor prin care va circula lapticul si daca reusim sa stoarcem stropul ala, inseamna ca ne vom descurca si cu mulsul manual dupa ce vine bebe. Nu stiu daca m-am exprimat pe inteles Eu am produs primul strop de colostru acuma vreo 5-6 saptamani intamplator, in timp ce imi dadeam cu crema, atata m-am masat pana am vazut ca iasa un lichid alb-galbui. La inceput m-am speriat, sotzul radea ca produc lapte cu 10 saptamani inainte de termen, dar dupa aia am citit pe net ca e normal si m-am linistit. |
32+
Chiara Ada
Ramonika spune:
mie mi-a zis doctorul ca mastita apare de la un stafilococ, nu de la laptele nestors.
cititi aici:
http://www.pcfarm.ro/articol.php?id=661
s_alinutza spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Ai grija cu masajul, pentru ca poate provoca (,) contractii, la sept - oct este o mami care a nascut asa. 32+ Chiara Ada |
Apoi nu exagerez eu cu masajul, atunci a fost intamplator, ca ma dadeam pe vremea aia cu un ulei care intra f greu in piele si trebuia insistat cu masaju. Acuma de exemplu mi se intampla cateodata dupa baie, daca stau in pat pe o parte sa imi patez tricou fara nici un masaj, ca se preseaza tzitzi aia pe care stau si iasa colostru involuntar
35+ cu
pe care o sa-l cheme DavidPOZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
laurairina13 spune:
Tiusca, multam, nu's eu cel mai bun exemplu de optimism, fetili stiu de ce![]()
Sunt capricorn, deci dac cauti o persoana mai capoasa, pe mine ma gasesti!
![]()
Asa..citii de mastita si de muls si reiau subiectu pompe de muuuls. Stiu ca s-a mai discutat dar as vrea si eu un top calitate-pret pt pompele astea de tortura. Vreau sa imi cumpar, da nu ma indur sa o iau pe cea de la Avent manuala care e cica vreo 2-3 mil...
So, gagici care ati achizitionat pompe de muls, spuneti ce, de ce, de unde ati luat-o si un pret!
Voiam initial ceva mai ieftinache, ca poate nu e nevoie sa o folosesc, si sa nu arunc banii pe fereastra, dar cand m-am uitat in farmacie la pompa electrica de la primii pasi, si aia costa vreo 2mil jumate...
Stiu ca mai e varianta cu seringa, cu sticla cu bla bla..vreau pareri,pleaaaaasseeeeeeeeeeeeee

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
simona9999 spune:
Betty, cum zic si fetele, fii tare, bb e oricum bine la 36 de sapt
stai "lipita de pat" cum imi zicea mie cineva : sa ma duc doar o data pe zi la pipi, ceea ce nu mi se pare prea posibil....dar oricum in afara de pipi, legata de pat. eu si mananc in pat . asta e !!
Te pup si Doamne ajuta sa mai stea bb macar cateva zilela caldurica
cea mai fericita
cu 35+ 
sa fim sanatosi
floricik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui s_alinutza
Apoi nu exagerez eu cu masajul, atunci a fost intamplator, ca ma dadeam pe vremea aia cu un ulei care intra f greu in piele si trebuia insistat cu masaju. Acuma de exemplu mi se intampla cateodata dupa baie, daca stau in pat pe o parte sa imi patez tricou fara nici un masaj, ca se preseaza tzitzi aia pe care stau si iasa colostru involuntar 35+ cu pe care o sa-l cheme DavidPOZE www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani |
Si eu imi patez tricourile la greu...din saptamana 15
FULGA scrie pe mineDaca nu o sa am lapte pt bebe cred ca-mi dau palme. La cat a curs de atatea saptamani

32+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Tiusca, multam, nu's eu cel mai bun exemplu de optimism, fetili stiu de ce ![]() Asa..citii de mastita si de muls si reiau subiectu pompe de muuuls. Stiu ca s-a mai discutat dar as vrea si eu un top calitate-pret pt pompele astea de tortura. Vreau sa imi cumpar, da nu ma indur sa o iau pe cea de la Avent manuala care e cica vreo 2-3 mil... So, gagici care ati achizitionat pompe de muls, spuneti ce si de ce si un scor! Voiam initial ceva mai ieftinache, ca poate nu e nevoie sa o folosesc, si sa nu arunc banii pe fereastra, dar cand m-am uitat in farmacie la pompa electrica de la primii pasi, si aia costa vreo 2mil jumate... ![]() Stiu ca mai e varianta cu seringa, cu sticla cu bla bla..vreau pareri,pleaaaaasseeeeeeeeeeeeee![]() ![]() ![]() Laura, 36+ Mara TeodoraAMR 4 saptamani !! poze |
Eu voi lua Stony Angel. e foarte ieftina si mi-a reconmandat-o o mamica... sper sa fie buna... oricum, la cat e de ieftina, nici nu are cum sa-mi para rau... voi lua una mai buna daca va fi cazul... dar am fost asigurata ca acea persoana s-a inteles excelent cu ea
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
simona9999 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui krelia mumos tortuletz al meu a fost asta ![]()
ref. la santierul din casa..si friguletz....nici nu mai stiu ce sa-ti zic...decat ca...nu mai e mult, incearca sa te gandesti ce frumos va fi dupa..si in ce casuta frumu o sa vina Falvius krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143727ai
Vaaai da ce tortuuri ati mai avut...... ma uitam la el si nu se mai termina.. "))
cea mai fericita
cu 35+ 
sa fim sanatosi