Fulgusori de nov-dec 2009 (134)
Raspunsuri - Pagina 14
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria So, gagici care ati achizitionat pompe de muls, spuneti ce si de ce si un scor! Voiam initial ceva mai ieftinache, ca poate nu e nevoie sa o folosesc, si sa nu arunc banii pe fereastra, dar cand m-am uitat in farmacie la pompa electrica de la primii pasi, si aia costa vreo 2mil jumate... ![]() Stiu ca mai e varianta cu seringa, cu sticla cu bla bla..vreau pareri,pleaaaaasseeeeeeeeeeeeee![]() ![]() ![]() Eu voi lua Stony Angel. e foarte ieftina si mi-a reconmandat-o o mamica... sper sa fie buna... oricum, la cat e de ieftina, nici nu are cum sa-mi para rau... voi lua una mai buna daca va fi cazul... dar am fost asigurata ca acea persoana s-a inteles excelent cu ea |
Laura,
36+
Mara TeodoraAMR 4 saptamani !!
poze
Pretu??? da halatu??
Si de unde ai luat ,sa imi notez , in caz ca ma decid..
shtephy spune:
Raluci imi pare rau ca ai racit,sanatate multa.
Busymummy noi chiar te asteptam mai des
Many_bany nu stiu ce inseamna ca e colul copt
dar bine ca e ok bebe,chiar daca un pic botos.Poate vroia sa-i dea pusi lui mami.![]()
Monis multi 
si multe frezii 
floare3] pentru sapaturi si strigarea amanuntita a catalogului.
Uau saptamana37+...bravo...amr cat vrei tu,da?
Gabitza
pentru tine si mititeii din burtica.M-as bucura sa te citesc mai des.
Simona bravo ca e bine bebelusul!Sunt sigura ca mai sta la mami la caldurica o vreme
Lylyana sa stii ca ma simt mult mai bine decat ieri.Aproape ca nu mai am nasul infundat.Tu cum te mai simti?
Betty eu sper sa rezistati pana luni daca asa vrei tu,desi daca se intampla pana atunci e la fel de bine![]()

Krelia ma bucur ca sunt reciproce sentimentele![]()
![]()
Mersic de tort
si tie la mai mare
![]()

Foarte frumos tortul cu turturele si hainutele printesului superbe si multeeeeee.
Rony o Doamne ,mare porcarie in tara asta cu parcarile astea
Tiusca nu iti mai fa atatea griji.Greutatea iese mai mica din cauza femurului care oricum este in grafic.La stefania a fost mereu femurul mai mic,in urma fata de celelalte masuratori si de asta iesea mai mica greutatea,inainte cu cateva zile de nastere mi-a zis ca are 3000g si am nascut-o parca dupa 5 zile cu 3500g.Nu te stresa,nu ai de ce.Mie tot timpul mi-a zis medicul ca este bine fetita chiar daca o masuratoare e mai mare si alta mai mica
Tinonino bravo ca ai analize bune .Si tu esti la 37+
Garmastanul e super,la fel si ceaiurile alea ,ajuta si la colici.Mai e bun si galactogylul de care zice Busymummy 
Lalu sta foarte bine la greutate bb si mai ales daca zice si medicul asta,stai linistita.
Andreuta 

Cristina boc te asteptam cat mai des pe la noi
.Felicitari pt baietelul in grafic
Floricik tin pumnii sa fie bine la coltea sa te linistesti si tu o data.
Ramonika imi pare rau pt vecina ta.Asta inseamna ca a terminat-o si cu alaptatul probabil.
La mastita se ajunge intr-adevar si din cauza bacteriilor/streptococilor nu numai datorita canalelor infundate.
Prin ranile mameleonului pot patrunde microbii,de aceea e sfanta igiena si cum spui tu niste comprese sterile pe san ar fi ideale.(Am avut mereu o problema in spital,am fost de 2 ori internata,si anume ce fac eu cu prosopul dupa ce il folosesc?
.Nu mi-a venit sa il intind pe nicaieri cum am mai vazut prin saloane,adica pat,calorifer sau alte locuri de astea.Scuzati ignoranta
.)
Mastita mai apare si cand se infunda canalele,cand stagneaza laptele in san.De aceea trebuie goliti cat mai des sanii,in special in primele saptamani.Daca apar puncte rosii si dureroase pe san trebuie insistat foarte mult cu mulsul ,comprese calde sau dusuri calde inainte de muls si comprese reci dupa muls.
Inca astept sa iti treaca starea aia fara chef si sa te vad cat mai des pe aici. ![]()
Ma bucur ca eforturile lui Monis sunt rasplatite si incep sa apara fete care nu au mai scris de multa vreme .
mai revin
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
lorelix spune:
hello fetele!
am schimbat si noi semnatura..36sapt

Ramona si Elenic
si multa bafta pentru
SUZYCA.
e o vreme atat de urata la bucureti, ca nu am niciun chef de nimic.

LORELIX
DANIEL 36
TRIMESTRUL III
sa fie SANATOS!
tiusca spune:
Hei Shtephy asa raspuns vroiam sa aud.Stiu ca din cauza lungimii femurului iese mai mica greutatea dar ecografistii astia au o mutra cand iti spun ca este un bebe mic...de zici ca cine stie ce este.Ma bucur ca mi-ai raspuns
.
s_alinutza spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 So, gagici care ati achizitionat pompe de muls, spuneti ce si de ce si un scor! |
Eu am luat una la vreo 25 de ron, e cu biberon in care se mulge lapticu direct, si cu o pompita dintr-aia ca la tensiometru, de care tot presezi ca sa se extraga laptele. Eu nu am de unde sa dau milioane pe pompa
A mea e ceva in genu www.cauti.ro/produs--Canpol~~Pompa_pentru_san_Can9_200--p--390203.html" target="_blank">asta
Eu n-as fi cumparat pompa electrica, ca prea m-as fi simtit chiar ca o vacutza

Despre alea tip seringa am auzit ca ar fi bune.
35+ cu
pe care o sa-l cheme DavidPOZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
shtephy spune:
Cred ca in Carfur se gaseste pompa angel.Eu stiu pe cineva care si-a luat 2 din astea pt ca prima nu a fost buna,avea ceva defect,nu scotea nimic
Eu raman pro avent isis manuala cea de 2 mil.Aia de 3 mil are mai multe accesorii ,insa pompa e aceeasi.
Uite Lumi a experimentat-o de curand si zice ca e mai buna decat cea electrica din spital.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
Ramonika spune:
shtephy - ma bucur ca esti mai bine, poate pacalesti de tot raceala. 
vecina mai alapteaza cu celalalt san, insa ii da si lapte praf, nu se stie ce se va intampla pe viitor.
oricum maternitatea din Iasi e vestita pentru stafilococul auriu, de obicei il iau nou-nascutii, insa o mai patesc si mamicile... 
laurairina - am mai auzit de o varianta mai ieftina pt. desfundat canalele, insa mi-e ca ma iau fetele la alergat pe aici daca zic...
(iti inchipui tu singura, sau trebuie s-o spun asa, in public?
)
betty78 spune:
RAZBUNARE FEMININA 1
Azi fata mea implineste 21 de ani si sunt incantat ca este ultima
pensie alimentara pe care i-o dau, asa ca am chemat-o si i-am zis:
- "Fetita mea, vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si
sa-i spui ca : Asta este ultimul cec pe care-l mai primeste in viata
ei, nenorocita! si sa vii sa-mi spui ce mutra face.
Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, a intrebat-o: Ce ti-a zis
vrajitoarea de maica-ta si ce fata a facut?
- Mi-a zis ca astepta ziua asta ca sa-ti spuna ca nu esti tu tatal meu !
RAZBUNARE FEMININA 2
Un barbat care-si ofensa mereu sotia, chema un grup de prieteni sa-l
acompanieze ca sa-si conduca sotia la aeroport, care pleca intr-o
calatorie la Paris.
In fata tuturor, la despartire, el ii dori calatorie placuta si striga
tare: Iubito, nu uita sa-mi aduci la intoarcere o "mica si frumusica
frantuzoaica" .
Dupa 15 zile barbatul o primi la aeroport cu acelasi grup de prieteni
si cu voce tare, o intreba: Mi-ai adus frantuzoaica promisa?
Am facut tot ce mi-a fost in putinta, raspunse sotia, ramane doar sa
ne rugam sa se nasca fetita.
RAZBUNARE FEMININA 3
Pe patul de moarte un barbat isi chema sotia si cu voce slabita ii spuse:
- As vrea sa-ti fac o marturisire, ca sa pot muri in pace.
- Lasa, spuse ea, stai linistit, nu e bine sa faci niciun efort.
- Nu, nu, spuse el, vreau sa-ti spun ca m-am culcat cu sora ta, cu
mama ta si cu cea mai buna prietena a ta.
- Stiu asta nenorocitule, de asta te-am otravit !
Betty78
36+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ionelamaria spune:
Laurairina , am vazut si in farmacii si in carrefour cam 25-30 lei.... deci foarte ieftina... im carrefout am deschis o cutie si m-am uitat si eu la ea . Pare de incredere... acum ce sa spun. Vorbesc de o pompa manuala
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
| citat din mesajul lui tiusca Hei Shtephy asa raspuns vroiam sa aud.Stiu ca din cauza lungimii femurului iese mai mica greutatea dar ecografistii astia au o mutra cand iti spun ca este un bebe mic...de zici ca cine stie ce este.Ma bucur ca mi-ai raspuns . |
Ma bucur ca ti-am putut fi de folos si ca te simti mai bine acum

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+