Fulgusori de nov-dec 2009 (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

vad ca se vb de pompa de san: eu o am pe cea electrica de la avent isis si pot sa spun ca am fost tere multumita de ea.... si chair am folosit-o destul de mult

Betty78 36+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Laurairina -si eu tot capricorn sunt,deci stiu cat poti sa fii de capoasa dar mai ales de realista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

laura, Avent are 2 tipuri de pompa manuala:
- avent isis ~ 200 lei (contine: Pompa de san ISIS cu diafragma din silicon, 2 Biberoane 125ml, 2 Tetine cu 1 orificiu pentru nou nascuti (+ 0 luni) , 2 Discuri de sigilare , 2 Capace pentru tetine , Capac de protectie pentru pompa / suport pentru biberon , 2 x Tampoane ptr san “Ultra Confort” piese de rezerva)

- avent isis via ~ 300 lei (contine: Pompa manuala pentru san cu diafragma din silicon, 5 recipiente sterile VIA (180 ml), 5 capace VIA, 2 adaptoare VIA, 2 tetine silicon pentru nou-nascuti, 2 capace pentru tetine, Piese de rezerva pentru pompa)
recipientele sunt compatibile cu micro, nu contin BPA

Eu, pt ca deja am luat bibe alea de la Avent, mai demult, din setul ala...si pt ca am si alte bibe cumparate...am optat pt isis via..luat cu reducere 20%, pe baza cuponului de la sensiblu...si am dar pe ea 260 lei.
http://www.avent.ro/img/avent_isis.jpg
(prima e cea simpla, a doua e via)

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

shtephy - ma bucur ca esti mai bine, poate pacalesti de tot raceala.
vecina mai alapteaza cu celalalt san, insa ii da si lapte praf, nu se stie ce se va intampla pe viitor.
oricum maternitatea din Iasi e vestita pentru stafilococul auriu, de obicei il iau nou-nascutii, insa o mai patesc si mamicile...

deci despre pacatosul asta e vorba
si maternitatea bv a fost renumita pt stafilococul asta,nu stiu care mai e situatia acum.
oricum stiu ca e peste tot ,multi dintre noi il avem pe piele si nu ne afecteaza cu nimic dar o data patruns in corp ,distruge cate ceva.
sper sa nu vorbesc prostii,o sa caut info despre el ca am cam uitat de stresul asta de cand am nascut prima oara.
acum vreau sa nasc la privat ca nu am amintiri frumoase in afara de nasterea propriuzisa din maternitate.

si despre mastita o sa caut mai multe info,eu stiu ca am citit ca se poate infecta laptele ramas mult timp in canalele galactofore(parca asa le zice) dar si ca pot patrunde bacterii prin mameleon.
bine e sa avem grija si cu una si cu alta.

cu raceala,vad ca sunt bine pana la ora asta,ceea ce imi da sperante ca poate o pacalesc

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

tiiii, ce-mi place ritmul si atmosfera de azi, cum ati reusit?

pana si mama matzului Vladutz a scos capul

apropos de matze, v-am pus si eu un filmuletz pe mailul comun, pentru cele amatoare de pisici

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

uau Betty sunt bestiale bancurile
imi pare bine ca te poti gandi si la bancuri acum

A vroiam sa -ti mai zic ca Simina nu a pierdut tot laptele.Zicea ca dimi a muls 30 ml pt ca nu s-a mai muls de ieri de la amiaza.Mi-e jena sa insist prea mult,i-am zis ca o pompa buna face minuni si trebuie sa se mulga des,am uitat sa ii zic de dus cald dar ii scriu imediat ca stiu ca e foarte important.Daca micuta a papat doar prin gavaj pana acum cred ca ii e greu sa traga direct din san sau ma rog chiar nu stiu de ce nu au lasat-o sa incerce sa alapteze.Cred ca asistentele alea ar trebui sa o incurajeze mai mult,eu cred ca inca poate sa produca mult laptic pt fetita.Gata,ii scriu acum

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor si eu am auzit ca pompa manuala de la Avent este f buna.

Lorelix felicitari si la mai mare.
Shtephy esti o draguta. Asa e...abia astept sa vad ce zic dr de acolo. Sa scap si eu de un mare stres.

32+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

tu cum crezi?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

pana si mama matzului Vladutz a scos capul

apropos de matze, v-am pus si eu un filmuletz pe mailul comun, pentru cele amatoare de pisici

monis cu poze
sapt 37 +

unde-s matzele? ca nu le vaz [baba cu ochelari]

Lili 36 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

in legatura cu mastita, moasa la curs ne-a spus ca se face daca sanul nu este complet golit! daca bebe nu il goleste, trebuie sa ne mulgem noi dupa fiecare masa pana il golim! asa se pare ca am evita mastita ....

tot moasa a spus si ca acel masaj (despre care auzisem si eu si incepusem sa prestez) nu e chiar recomandat pt ca ar da contractii. se pare ca aici parerile sunt impartite, ea personal nu il recomanda!

32+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput